Dobrý den.

O formátování, které bylo přerušeno na této stránce - popište, prosím, co se stalo a my to bude kontrolovat.

O mod_pagespeed - jsem zkontroloval protokoly, které jste dal a nenašel jsem špatná cesta k /cs/ adresář. Jste si jistý, že to je příčinou problému? Jste si jisti, že je to příčina? Můžete uvést jeden protokol, který jasně ukazuje? Z protokolů, které ukážete, vidím, že otázka je pro URL bez kódu jazyka. Také zkontrolovány zdrojového kódu HTML stránky v angličtině - URL k CSS jsou relativní a je základna používá žádosti odeslat na server pro CSS soubory jsou bez kódu jazyka.

Zkontrolujte, zda máte nastavit odpovídající práva pro adresář, kde je napsán mezipaměti. Zkontrolujte prosím, máte ještě volné místo na pevném disku.
Konečně pokud jste si jisti, že problém je s přeložených stran pak zkontrolujte konfiguraci mod_pagespeed. Prosím zkontrolujte konfigurace umožňuje nastavit něco o interně přesměrované adresy URL (to znamená to trvá URL než .htaccess došlo nebo po). Pokuste se zjistit, co proměnná serveru používá mod_pagespeed k určení požadované adresy URL. Možná to umožní nám naše něco najít. Tady je něco o mod a .htaccess: mod_pagespeed instalace a konfigurace
Dokumentaci pro mod není příliš malá, existuje spoustu konfigurace i pro domény mapování. Zde najdete více o tom: Pomocí mod_pagespeed
Požádejte také Nápověda Google-, že my si myslíme, že je to jen problém s konfigurací.

V tuto chvíli v přihlásí nechápu, jak vBET vliv mod. Jestli mi něco ukažte mi prosím přesně. I když problém je s přeložené Url, mod by měl být dost chytrý na to, aby uznaly základna formuláře HTML a respektovat .htaccess přesměrování - tak znovu prosím požádejte také Google a v dokumentaci. Pokud zjistíte, že nic zkontrolujeme to znovu - stále zadejte protokoly, které ukazuje, že problém je s kódy jazyků zahrnuty do adresy URL.