Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Trable s VBET

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default Trable s VBET

Byl spuštěn překladač po určitou dobu, jen nedávno obnovila svou licenci. Běží vb3.8.3.

Dnes odpoledne, můj web začal zemře každých pár minut. Problém byl můj php procesy, php-fpm, umírali a už se nevrátím. Po kontrole souboru protokolu php-fpm jsem našel, že byl o ukončení každého procesu došlo k chybě. To zakázána VBET a systém začal velmi dobře a zůstal tímto způsobem. Příště asi že měla jasné, cache, kterou jsem udělal, po odstranění vbet a stejný výsledek. Systém prostě začali umírat. V tuto chvíli jsem myslel, že může také inovaci, takže stažení nejnovější verze dnes večer a provedena inovace.

Zkontroloval konfiguraci a musel rechoose jazyky, které se překládala. Ze 6 jazyků, které běžně překládám pouze jeden příznak se zdálo, i když všechny 6 byly vybrány v konfigurační. Moje php-fpm procesy také začal znovu umírá.

Nic se nezměnilo na můj konec způsobí to dnes, jen rozhodla přestat pracovat.

Jakékoli myšlenky nebo návrhy? Jak je to teď, nelze jej povolit bez zabíjení mého webu.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Quote Původně odeslal Smaug View Post
    Po kontrole souboru protokolu php-fpm jsem našel, že byl o ukončení každého procesu došlo k chybě.
    Jakou chybu přesně apeared?

Ze 6 jazyků, které běžně překládám pouze jeden příznak objevil i když všichni 6 byly vybrány v konfigurační
    To je další otázka prosím otevřít nové threa, rychle dám vám radu:
    Zkontrolujte, jestli příznaky, které jsou v admincp -> vBet -> vlajky jsou také nastavit v admincp -> vBET -> Možnosti Překladu : Povolit překlady, Pokud ne, jeho nebudou zobrazeny ve své fourm

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal r.dziadusz View Post
    Ahoj

Jakou chybu přesně apeared?

To je další otázka prosím otevřít nové threa, rychle dám vám radu:
    Zkontrolujte, jestli příznaky, které jsou v admincp -> vBet -> vlajky jsou také nastavit v admincp -> vBET -> Možnosti Překladu : Povolit překlady, Pokud ne, jeho nebudou zobrazeny ve své fourm
    Chyba:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    Říkal jsem ti, že jsem nastavit příznaky v konfigurační. Neukazují. Používám tento software za rok, já vím co konfigurovat. Proč tato verze vytvářet více než 100 sekundární uživatelské skupiny?
    Naposledy upravil vBET; 20-10-11 na 13:01. Důvod: BBCode přidané

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím Všimněte si, že příznaky konfigurace změněna v vBET, protože bylo přidáno nové jazyky. Bylo to před časem, ale není to vědět, od verze jste aktualizovali. Také Prosím aktualizujte zobrazení v prohlížeči - možná je to pouze otázka mezipaměti prohlížeče. Pokuste se použít F5 v IE, nebo použít jiné prohlížeče a zkontrolovat, jak to vypadá. Pokud příznaky stále nejsou viditelné - Prosím otevřete nové vlákno pro nové vydání. Popsat to tam a nám podrobnosti o přístup PM - zkontrolujeme konfigurace.

Tato verze vytvářet více než 100 skupin. To vytváří 53 skupiny - jeden pro každý jazyk. Byla požádána o našich uživatelů. Tyto skupiny jsou automaticky řízena vBET. Díky, že můžete vidět statistiky o používání výchozího jazyka, posílat příspěvky pouze na určité skupiny, nastavení oznámení pouze pro určité skupiny... Pokud potřebujete více informací o ty skupiny otevřete nové vlákno. 1 podproces = 1 problém.

Vrátím se k otázce. Popisuje problém je novinka pro nás tak jsme Google ji a podle nalezených informací se vztahuje na 504 časové limity brána a je to problém s konfigurací. Prosím hrát s konfigurací časový limit.

Časové limity se stane, když si zapnout vBET, protože vBET čeká na výsledky překlady překlady poskytovatelů. Takže to je část, kterou nám nemůže ovlivnit - jen počkat na výsledky třetí strana. Google Translation API v1 brzy uzavřena - již stanovují meze, tak to také je možné, že to bude pomalejší.

Také Zkontrolujte konfiguraci pro Admin CP -> vBET -> Možnost Překladu -> Prodleva mezi překlady a ujistěte se, že to není příliš vysoká.

Prosím použijte tipy (zejména serveru změny konfigurace pro časový limit) a řekni, potřebujete další pomoc.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Prosím Všimněte si, že příznaky konfigurace změněna v vBET, protože bylo přidáno nové jazyky. Bylo to před časem, ale není to vědět, od verze jste aktualizovali. Také Prosím aktualizujte zobrazení v prohlížeči - možná je to pouze otázka mezipaměti prohlížeče. Pokuste se použít F5 v IE, nebo použít jiné prohlížeče a zkontrolovat, jak to vypadá. Pokud příznaky stále nejsou viditelné - Prosím otevřete nové vlákno pro nové vydání. Popsat to tam a nám podrobnosti o přístup PM - zkontrolujeme konfigurace.

Tato verze vytvářet více než 100 skupin. To vytváří 53 skupiny - jeden pro každý jazyk. Byla požádána o našich uživatelů. Tyto skupiny jsou automaticky řízena vBET. Díky, že můžete vidět statistiky o používání výchozího jazyka, posílat příspěvky pouze na určité skupiny, nastavení oznámení pouze pro určité skupiny... Pokud potřebujete více informací o ty skupiny otevřete nové vlákno. 1 podproces = 1 problém.

Vrátím se k otázce. Popisuje problém je novinka pro nás tak jsme Google ji a podle nalezených informací se vztahuje na 504 časové limity brána a je to problém s konfigurací. Prosím hrát s konfigurací časový limit.

Časové limity se stane, když si zapnout vBET, protože vBET čeká na výsledky překlady překlady poskytovatelů. Takže to je část, kterou nám nemůže ovlivnit - jen počkat na výsledky třetí strana. Google Translation API v1 brzy uzavřena - již stanovují meze, tak to také je možné, že to bude pomalejší.

Také Zkontrolujte konfiguraci pro Admin CP -> vBET -> Možnost Překladu -> Prodleva mezi překlady a ujistěte se, že to není příliš vysoká.

Prosím použijte tipy (zejména serveru změny konfigurace pro časový limit) a řekni, potřebujete další pomoc.
    Díky za odpověď. Pokud jde o skupiny vytvořila dva na jazyk, ve skutečnosti mají 100 + nové skupiny. Bude vypadat do časové limity.

Datum registrace
    10. 2009

Otevřít nové vlákno pro skupiny problém - popisují to tam a PM mě přístup detaily na FTP a Admin CP. Bude to zkontrolovat a opravit. Nemělo by to být jako - by mělo být 1 skupina za jeden jazyk. Tak je něco špatně.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Otevřít nové vlákno pro skupiny problém - popisují to tam a PM mě přístup detaily na FTP a Admin CP. Bude to zkontrolovat a opravit. Nemělo by to být jako - by mělo být 1 skupina za jeden jazyk. Tak je něco špatně.
    Jsem konečně už nestihl přeinstalaci, použil jsem dnes verze ke stažení.

Téměř okamžitě jsem zasáhl omezení společnosti Microsoft. Částečné stránky překlady, většina vůbec. Microsofttest.php bude dobře jednu minutu a poté zobrazit "výsledkem zkoušky: " TranslateApiException: AppId je nad kvótu: ID=3835.V2_Json.Translate.49FC0E39 "další minutu. Nabídl jsem pouze 7 jazyků pro překlad.

Vzhledem k tomu, že je to velkou tabuli, placení za Google v2 není praktické. Já předpokládám, že pokud někdo najde další volný způsob, velké weby jsou smůlu.

Datum registrace
    10. 2009

Velká taht váš problém je pryč.

O placené služby. My víme - rádi bychom mít také zdarma. V tomto okamžiku se testují nové volného překladu API - Apertium. To není tak rychlý jako ostatní a podporuje méně dvojice jazyků, ale je to zdarma. Také stále hledáme další služby. Nejen zdarma. Tak budete mít více možností.
    Zvažte možnost Ignorovat některé stránky (možná členských stránek, RSS,...) - může to být helpfull.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Velká taht váš problém je pryč.

O placené služby. My víme - rádi bychom mít také zdarma. V tomto okamžiku se testují nové volného překladu API - Apertium. To není tak rychlý jako ostatní a podporuje méně dvojice jazyků, ale je to zdarma. Také stále hledáme další služby. Nejen zdarma. Tak budete mít více možností.
    Zvažte možnost Ignorovat některé stránky (možná členských stránek, RSS,...) - může to být helpfull.
    Jsem odinstalován a já začal přijímat pár db chyby při zobrazení, který je v režimu online. V dotazu byla stále vbet syntaxi. Musel jsem přeinstalovat eliminovat chyby DB. Jak mohu získat celý modifikace odstraněny nezapomeňte?

Pokud bezplatné služby se životaschopná, že dám to zpátky. Pro teď, bych rád čisté odinstalování však.

Díky

Datum registrace
    10. 2009

Po odinstalování vBET háčky, práci, nemůže mít, protože ty jsou odebrány z databáze vBulletin, samotné. To nic vlevo, pak je to chyba vBulletin, který je zodpovědný za odinstalování.

Když odinstalujete vBET, si prosím také zakázat vBET pravidla přesměrování z .htaccess. Také v případě Pokud používáte vbseo prosím odebrat integrace kódu (jen 2 původní soubory). Můžete také odebrat ze serveru vBET souborů, pokud chcete, ale to není nutné.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •