Žádné chyby jsem logů Apache, chyba přístupu nebo jinak
Odpověď s citoval, uvidíš citovat a při ukládání zaúčtovat nabídka je pryč, po zakázání VBet všechno fungovalo
Žádné chyby jsem logů Apache, chyba přístupu nebo jinak
Odpověď s citoval, uvidíš citovat a při ukládání zaúčtovat nabídka je pryč, po zakázání VBet všechno fungovalo
Naposledy upravil techanalyst; 11-10-11 na 21:17.
Prosím řekněte jak přesně reprodukovat.
-Jak se reakce (rychlé nebo rozšířené vydání je pro stánek nebo)?
-Se to stalo za každou zprávu nebo pro některé specifické (uveďte adresu URL pro přesné zprávy kde můžeme vidět po reagovat se nabídka)? (v této chvíli potřebujeme nějaký obsah, který my víme, že konce na vaše fórum)
-To se stane, když vás odpovědi, přeloženou stránku nebo na není přeložené stránky nebo stánku?
Jsme se nejprve pokusí reprodukovat na naše testovací fórum (tu jsme aktualizovat ještě na vBulletin 4.1.7 jsme stále kontrolují ji náš testovací instanci).
Jen klepněte na místo, odpovídají nabídky, uvidíš to pak jednou zaúčtování není, nic zvláštního
1.) Klepněte na tlačítko Odpovědět se citoval
2.) Uložení
3.) jediná odpověď je uložena, nabídka je pryč
Polovinu pluginů myslí, že to je další, žádná změna, zakázán VBet a boom pracoval zakázán
Odpovězte prosím všechny otázky tak budeme schopni nastavit přesně stejné v našem testu fóru. Ušetří vám posílá nás přístup detaily, pokud budeme moci k reprodukci na naše testovací fórum. V tomto okamžiku jste reagoval pouze na 1 3 otázky.
Ahoj chtěl jsem sspěchat ssem problém v mé test forum reprodukovat, a vždy získat všechny zprávy (kotované a odpovědi)
Můžete nám poskytnout více informací - pm přístup detaily a bude kontrolovat to ven na místo
Jsem ztratil celkový zájem se této práci, jeho jedinou byla tři dny, ale špatně muset akceptovat ztrátu 200 +, byl neřekl žádné náhrady, měli byste aktualizovat váš FAQ "Ne náhrady"
Nelze pokračovat s srazit na fórech, kde váš modul mi nefunguje (období), Im nikam jít na můj fór, umožňující koše je, získat pouze váš modul pracovní říkáte "funguje náš kontakt ostatní", může žít withlut překladatel služby, nemůžu žít bez další zásuvné moduly
Nemocný přijde zpět, když to funguje způsob, jak to do té doby na odstranit uživatelské jméno, účtu a všechno ostatní prosím, Im způsob dráždily
Naposledy upravil techanalyst; 12-10-11 na 13:28.
Ahoj. Nemáme ani aktualizovat FAQ není FAQ - celá politika je popsána v licenční smlouvě, která přijali jste. Nechápe ztrátu 200 + - Nevím přesně jak myslíš, ale vBET nenabourala vaše fórum, což je funkční a byla to vaše rozhodnutí začít pracovat na skutečné fórum. Většina klienti nemají žádné problémy s vBET sama, který má velmi kvalitní (v tomto okamžiku neexistuje žádný jakékoli chybové hlášení, které je otevřené). Nejsme moci, co je příčinou vašeho problému bez přístupu do vašeho fóra - to není reprodukovatelné na naše testovací fóra. Prosím Poznámka, že každý má jinou sadu zásuvných modulů a možná je to nějaký konflikt s jinými mod nebo jen něco udělal chybu při instalaci konfigurace. Samozřejmě možná je to vBET chyba, ale my to nemůžeme potvrdit, dokud jsme schopni reprodukovat na naše testovací prostředí.
![]()
Dnes/Zítra Radek bude aktualizovat toto velmi fórum vBulletin 4.1.7 - jste zkusit váš problém reprodukovat. Pokud nebude e není schopen udělat tady také budeme muset získat podrobnosti přístup k práci s problémem, protože to bude znamenat, že váš problém je spojena vBET, ale do vašeho specifického prostředí (konfigurace, další pluginy, případné nesprávné instalaci). Také prosím nesnažte se předvídat budoucnost – to nemůžete udělat. Tak prosím jen držet se vydávat namísto psaní fantazie o co bude to - to nás přivádí nikam. Nikdo neřekl zakázat všechny vaše pluginy - jsi hysterická, tady, nebo jen snaží hluk (pro co?). Věřím, že jste musel slyšet něco jako před - možná od vBulletin tým, možná od vbseo tým, možná někde jinde. Ale tady jste to neslyšel. Takže prosím bez vymýšlejí. Prosím držet na otázku - nikdo neví, co bude. Možná skutečně něco řekneme to, ale jak můžete vidět v sekci integrace trávíme hodně času pomáhat uživatelům s jinými mods a vBET.
Tak Pojď zpět, když vBulletin 4.1.7 bude na našem fóra mravenec zkuste váš problém reprodukovat. Teď se podle našich znalostí vBET dobře pracuje na vBulletin 4.1.7 na naše testovací instanci. Budete moci zkontrolovat to osobně. Tak to funguje způsobem naši uživatelé potřebují-funguje správně. Budeme opravdu šťastná, pokud najdete chybu v vBET a s úsměvem se přesunout tento podproces Bugu vykazování sekce - protože bude znamená, že můžeme vylepšit vBET, ještě jeden čas dát naši uživatelé velmi kvalitní. Takže vy jste Vítejte zpátky sem jít a ukázat nám problém. Není schopen vyřešit bez možnosti k reprodukci. Pokud může být reprodukovány pouze na vaše fórum (bez jedné žádosti mají stejný problém a nikdy nic podobného nestalo) pak Potřebujeme vaše fórum naše co se děje a je vůbec jakýkoli problém, najít.
Dej mi informace o odebrání a odinstalovat každou část této věc, soubory kódu, vše bez způsobí jakékoli otázky na moje aktuální fórum prosím
PŘESTAŇ ŘÍKAT ZÁKAZNÍKOVI CO CHTĚJÍ, IM ZÁKAZNÍKA A ŘEKNU VÁM, CO CHCI
Je třeba to dát do 52 jazyky?
Ahoj - prosím bodu kde říkal, co chcete - ani vědět, co máte na mysli a je již potvrdila, udělal věty bez jakékoliv kryt, takže chtěl bych se vás zeptat, co přesně píšete o. Na tomto velmi podproces slova "Chci" a "zákazník" jsou pouze v váš poslední příspěvek. Právě teď vůbec nevím, o co píšete.
Odinstalování prosím:
1. Odinstalujte Admin CP
2. Odstraňte vBET pravidla z .htaccess, pokud takový byl přidán
3. Odstraňte všechny soubory uložit na FTP (stačí odstranit pouze soubory odeslány zahrnuje/xml to ovlivní vaše Admin CP menu i po odinstalování, celý zbytek může zůstat)