Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: vBET 3.5.1 retranslating není-li k dispozici

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default vBET 3.5.1 retranslating není-li k dispozici

Ahoj, mám nejnovější verzi bb jsem našel, že pokud jste dosáhli limitu pro překlad nebo překlad není k dispozici, ukazuje původní jazyk, ale když překlady jsou k dispozici opět to nemá překládat, že post, příklad lze nalézt zde ČEKÁNÍ NA OBRAZOVKU APLIKACE EXCEL VBA / PANTALLA DE POČKEJ EN APLIKACE EXCEL VBA první post Nepřeloženo a další příspěvek od uživatele je přeložen!

Pokud se chcete podívat pm mě a já ti dám přístupu uživatelů jako hosté mohou zobrazit pouze první post.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím podrobnosti o přístup PM. Zkontrolujeme to.

Také prosím Všimněte si, že jako byl ohlášen v posledním vydání ty ještě nejsou optimalizovány. To jsou verze BETA, která byla vydána rychle, protože bylo důležité reagovat rychle na změny na překlad poskytovatelé stranách. Právě teď pracujeme na optimalizaci to.

Zpátky na váš problém - už vidět, jak to vypadá. Je to opravdu divné, že zprávu před není přeložen a příští je. Tady vidím 3 scénáře:
    -Chyba v vBET
    -Zprostředkovatel nebyl k dispozici, a v další zpráva byla již mezipaměti, protože máte stejný text v jiných podprocesů
    -poskytovatel byl k dispozici, když začal, překlad zprávy v jiném jazyce jsou přeloženy první (BBCode je vyhodnocován na vBulletin úroveň) a začne vBET, překlad zbytek stránky dosáhne limitu tak poskytovatel byl zablokován. Zpráva, která je přeložen je v jiném jazyce (použité lang BBCode) bude příčinu.

Stále to potřebuješ vidět a kontrolovat, co se skutečně děje právě teď, že nevidím, co se doopravdy děje tam.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ahoj Michael mám pm je přístup, mohu vám dát ftp a plné admin pokud to potřebujete

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

V době překladu jsem měl charakter omezení nastaveno na 300 000 dolarů, teď jsem dolů na 100 tisíc, protože cena je daleko na vysoké, ale jsem ochoten zvýšit limit pro test, kterou požadujete.

Datum registrace
    10. 2009

Byl jsem tam - prosím viz PM - Potřebuji více informací (přesné post a přesný překlad - jste mi dala odkaz nejsou přeložené stránky).

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Vysvětlení v PM

Datum registrace
    10. 2009

Podle informací v PM podproces byl změněn ručně a to nyní není pozorovatelná. Takže - když se to stane znovu prosím napište v existující vlákno. Označit vyřešit teď (vzhledem k tomu, že jsme teď nemají problém) a znovu, když najdeš něco takového. I kdyby tam kde lang BBCodes pak se pravděpodobně stalo co jsem popsal výše - lang byla přeložena během generování stránky (BBCode vBulletin je zhodnotil) a vBET začal překládat generované stránky dosáhne limitu a poskytovatel odmítá překlad. Nelze nyní ověřit - to je jen teorie. Pojedeme zpátky sem, když podobná vlákna.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •