Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: vyloučit vlastní pluginy

Člen
    Datum registrace
    06. 2010

Question vyloučit vlastní pluginy

Dobrý den,
    Mám otázku o tom, jak zakázat vBet pro některé vlastní moduly.

Příklad: Mám Facebook je sociální modul (Sociální pluginy - Facebook vývojáři) na své hlavní stránce (http://www.xpam.org), dokonale funguje v mé výchozí (ruština) jazyk.
    Když překládá, tento modul pracuje a já Tato zpráva "Nelze načíst id pro zadané stránky. Zkontrolujte správné href byl předán v".

Moje otázka je: jak se vyloučit vBet jej přeložit?

Použil jsem "Ignorovat URL")http://www.facebook.com/) a "Ignorována slova/věty" (facebook) možnosti vBet, ale to nefunguje.

Děkuju.
    Naposledy upravil sergarch; 07-10-11 na 19:26.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj. "Ignorovat adresy URL" je dobrá myšlenka. Možná jste nastavili špatně hodnotu. Prosím dejte mi přesnou adresu URL na vaše fórum stránky generované tímto modulem.

"Ignorovaná slova/věty" se není co si třeba tady - to bude "facebook" automaticky neprůhledné prostřednictvím notranslate BBCode v nové zprávy.

Člen
    Datum registrace
    06. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Ahoj. "Ignorovat adresy URL" je dobrá myšlenka. Možná jste nastavili špatně hodnotu. Prosím dejte mi přesnou adresu URL na vaše fórum stránky generované tímto modulem.

"Ignorovaná slova/věty" se není co si třeba tady - to bude "facebook" automaticky neprůhledné prostřednictvím notranslate BBCode v nové zprávy.
    Dobrý den! Na mé (Hlavní stránka Перекрёсток миров ) můžete vidět facebook plugin (na stránce vpravo). Volá "Ищите нас на Facebook" (najdete nás na Facebooku - eng.).
    Naposledy upravil sergarch; 27-10-11 na 05:45.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj - teď to vidím. Zkontroloval jsem výstup HTML a vidím, že modul používá JavaScript tam. Tak nebude možnost pro "Ignoruje URL" pracovat zde. Obraťte se na vlastníka modulu a zeptejte se ho, jak uznává skriptu adresy URL, která je odeslat do Facebooku (Předpokládám, že je jako id stránky odeslat adresu URL stránky) a co dělat v případě takové komunikace a co to znamená. Podrobnosti o tom, jak funguje plugin nevíme. Možná je známá otázka pro zásuvný modul. Zkontrolovali jsme tato chybová zpráva v Google a existuje spousta výsledky za to. Je tedy otázkou, která je společná. Zkontrolujte prosím tam, a samozřejmě se autor modulu. Jak je vidět na vaše HTML výstup vBET Neměňte obsah skriptu (skripty nejsou přeloženy v vBET - nemůže být).

Člen
    Datum registrace
    06. 2010

Děkuji vám!

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •