Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Pokud je rozhraní API žádné výsledky, vrátí poskytovatel chybový kód místo null

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Default Pokud je rozhraní API žádné výsledky, vrátí poskytovatel chybový kód místo null

By bylo hezké (a uložit vBET spoustu potíží)-li volání API nevrací přeložený výsledek, že alespoň chybový kód poskytovatele je poskytována tak je zřejmé, že práce vBET a problém spočívá s poskytovatelem. Samostatný nástroj bude pěkné, ale s stejné výsledky uvedené přímo v době pokusu o překlad by bylo lepší.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Chápu, že si přeje, aby poskytovatel chyba Místo NOT přeloženého textu překladu, pokud není k dispozici. Vezměte prosím na vědomí, že roboti budou vidět taky. Takže v tomto případě bychom měli poslat hlavičku, která říká, že chyba se stalo, aby nedocházelo k indexování stránku s chybovou hláškou. Iv případě, že na tyto stránky budou mít jen chyba to nebude dobré pro koncové uživatele. Vezměte prosím na vědomí, že někdy vlákno obsah sám o sobě je už cache, jen něco kolem změny (např. v hodině je zobrazen na fóru, nebo máte nějaké bedny vpravo / vlevo), nebo pouze novou odpověď se stalo - tak jsme schopni ukázat, překládal vlákno Myslím, že je lepší, než jen zobrazovat chybová zpráva, když si 99% stránka zobrazí přeložená.

Nerozumím poslední větě. Popište prosím více.

Datum registrace
    10. 2009

Možné řešení - již máme speciální parametr, který ukazuje jen pro adminy serveru, jak dlouho čekat na překlady podobě externího poskytovatele. Můžeme použít stejný parametr, ukázat, které poskytovatelé jsou označeny jako neaktivní (Můžete si to ověřit sami na správce CP) a která byla použita k překladu. Každopádně to je jen k dispozici pouze pro administrátory a administrátoři mohou ověřit, aniž by zprávy na výstupu (Admin CP -> bb -> Překlady Poskytovatelů Dostupnost)

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Nerozumím poslední větě. Popište prosím více.
    Měl jsem na mysli googletest.php, která je popsána v jednom z vašich FAQ. Je to dobrý nástroj, ale admin neupozorňuje běžné uživatele, kteří tento potenciální problém existuje.

Ano, dobré myšlení o indexování obavy. Na obrazovce hlášení této chyby na stránce by měla být funkce, která správce může zapnout nebo vypnout globálně, myslím.

Souhlasím -> ". Takže jsme schopni ukázat, překládal vlákno Myslím, že je lepší, než jen zobrazovat chybová zpráva, když si 99% stránka zobrazí přeložená"

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Ano, to by bylo užitečné. Měl jsem problém vidí serveru překladu zobrazení času, nicméně, protože na obrazovce bliká tak rychle, takže by to mohlo být dobré vložit "stisknutím libovolné klávesy pokračovat" nebo něco podobného.

... Také něco velmi podivného se právě stalo. Obrátil jsem se na "displeji rychlost" možnost právě nyní znovu a nyní vidím úplné znění všech mých článků CMS znovu. Mám mnohem více testů dělat, a to může mít co do činění s mou cache prohlížeče, nebo skutečnost, že jsem přihlášen jako administrátor. Já ještě nevím. Ale chtěl jsem, aby to vaši pozornost.

UPDATE - Ne, některé odkazovaných stránkách CMS z domovské stránky stále nelze zobrazit.

UPDATE 2 - Chování mezi tím přihlášen jako admin, a není přihlášen, je jiný. Články, které lze zobrazit v plné míře odrazí (nebo dokonce jen ve zdrojovém jazyce) displej pro admin-li na stejné stránce se nezobrazí pro hosta. Doufám, že to pomůže.
    Naposledy upravil brubros; 07-10-11 na 19:05.

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Ano, to by bylo užitečné. Měl jsem problém vidí serveru překladu zobrazení času, nicméně, protože na obrazovce bliká tak rychle, takže by to mohlo být dobré vložit "stisknutím libovolné klávesy pokračovat" nebo něco podobného.

Datum registrace
    10. 2009

Popište, prosím, vaše problémy v samostatné vlákno, toto místo je pro budoucí žádost. Prosím Nesměšujte diskuse nebo bude ztraceno.

V této chvíli pochopil že můžeme přidat informace o tom, které poskytovatelé jsou k dispozici v případě možnosti překladu čas je k dispozici.

Pro vaše otázky, otevřete nové vlákno pro každý problém.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •