Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 13 z 13

Závit: Překlad funguje na straně CMS, ale ne v CMS článku

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

[AKTUALIZOVÁNO] kroky, které jsme vzali na návrat do normálního provozu byly na upgrade vBulletin z 4.0.7 4.1.7 (všechny překlady začal pracovat ihned po, že snaha byla kompletní) a upgradu vBSEO od 3.5.1 na 3.6.0 a my jsme se nedotkli vaše instalace vBET takže jednoznačně problém jsme prožívali, i když náhoda v načasování bylo divné, byl ne vBET. vBET stále zůstává hrdina v mém srdci, i když můj spánek-zbaveni mysli ztratil naději na chvíli. Já jsem, ještě jednou, velký fanoušek.
    Naposledy upravil brubros; 09-10-11 na 01:23.

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Všechno teď pracuje. Vyžadovalo to všechno čisté instalace. vBET vede skvěle. Máte mé svolení k odstranění nejnicotnější napsal poznámku.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Zkontroloval jsem vaše fórum a není vidět problém.

Jen jsem kontroloval URL: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ a její překlad do polské jako host - stránky generuje. Kde vidíte problém? Uveďte PŘESNOU adresu URL, kde vidíte, že se stane problém.

Prosím pamatujte, že jsem si všiml vám, že jste měl vydat jako dříve a že byl týkající se serveru mrak. Pravděpodobně tady to je téže emise. To nesouvisí s vBET - to můžete snadno zkontrolovat, protože:
    1. Psaní že není přeložených stran nebudou generovány.
    2. Můžete zakázat vBET a kontrola to dělá změny cokoliv.
    3. Viz zahrnut odkaz na obrázek

Vidím je generována na stránku a ne - stejně jako předtím, než všiml jsem si že to není vidět, a ty jsi to viděl. Tak určitě teď máte stejný důvod - to stejně jako ty předtím vyřešit vyřešit. To není problém vBET. Stránky fungují dobře pro mě (jako host) doklad:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.PNG

Takže dříve, než si veškeré činnosti prosím Myslím, že se má nějaký smysl. Pravděpodobně to není záležitost softwaru, ale váš problém infrastruktury.

Prosím řekněte, budete potřebovat další pomoc zde
    Naposledy upravil vBET; 09-10-11 na 00:11.

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •