Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 18 z 18

Závit: Fórum Odkazy = selhání

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    Ok, díky! Pokusím se to, ale mám jednu otázku.

Je možné zakázat jen překlad pro tyto oblasti a spojení správně poukazují na URL? Mám tušení, že část v otázce nebude překládat, protože není plugin Erotika (pouze dotazy DB samostatně).
    Nemusí to být vB plugin - to prostě musí být Stránka vygenerována VB. Podívat se na hlavní stránce, ke stažení nebo Kup teď úseky - to jsou skutečnosti, se kterými není plugin, ale jsou generovány VB. Takže mít odpovídající šablona obsahuje global.php a tak dále. Takže tyto stránky mohou být snadno přeložen tak, jak jsem popsal vás.

Datum registrace
    10. 2009

Zkusím to s htaccess, ale pět dolarů říká, že to nebude fungovat. Příslušný úsek nutně nepotřebuje překlad vůbec, protože je velmi technická, takže chci, aby se po chybě v vBET, která překládá externí odkazy, které nejsou nutně součástí VB.
    Kontroloval jsem vaše stránky. To je v pořádku - stačí přejít na fórum, dát nějaké překlady a uvidíte, že sledování není přidán do lensreviews ...

Datum registrace
    10. 2009

Htaccess jsem se pravidla, jak je uvedeno v readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Zatímco Stránka nenalezena - PentaxForums.com nevrátil 404, stránky se nepřekládají (Samozřejmě, protože neexistuje žádný vbet init tam), a dále, všechny odkazy z této stránky vrátil 404 jako vBSEO Quinquedens se přestaly fungovat.

Proto, ať to jen vzít jednodušší řešení a zachránit bolest hlavy:

Jak zabráním tomu, aby forum odkazy z překladu?

V současné době, Pentax objektiv recenze a specifikace databáze - hlavní index (Odkaz) je přepsána do http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Chci link zůstat beze změny.
    Jasně jsem napsal, že místo musí být generovány vBulletin mohli přeložit.

Dále - nevím, co píšete o. Byl jsem tam, a odkazy na lensreviews se nezmění. Prosím, dejte mi přesný odkaz na stránku, kde můžu vidět nefunkční odkaz.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Prosím, dejte mi přesný odkaz na stránku, kde můžu vidět nefunkční odkaz.
    Jdi na PentaxForums.com - Pentax Fotografie Forum a klikněte na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Je to ve 4. kategorii). Dostanete 404.

Nicméně, tento stejný odkaz je v navigační lišty (první uvedení pod tlačítkem "recenze") a nemusíte dostat 404.

Díky za pomoc. Pořád si myslím, že nejsme na stejné stránce, pokud jde o to, co přesně je problém, tak neváhejte a dejte mi vědět, pokud budete potřebovat další vysvětlení. Ještě jednou, i když problém je, že

mysite.com / lensreviews / je přepsán na mysite.com / Fórum / PL / lensreviews když to jde přes odkaz Fórum.

Dal jsem prostor tak, aby se URL není analyzován.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Myslím, že rychlé řešení, aby by to bylo k použití vBSEO je "Nahradit" Fórum Odkazy "s přímými odkazy na cílové adresy URL". Avšak, jak jsem se použít pro svůj hit sledování externích odkazů, tím zlomit tento systém.

Proto, v souladu s mým příspěvek výše, pojďme najít správné řešení v této oblasti.

Datum registrace
    10. 2009

Jdi na PentaxForums.com - Pentax Fotografie Forum a klikněte na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Je to ve 4. kategorii). Dostanete 404.

Nicméně, tento stejný odkaz je v navigační lišty (první uvedení pod tlačítkem "recenze") a nemusíte dostat 404.

Díky za pomoc. Pořád si myslím, že nejsme na stejné stránce, pokud jde o to, co přesně je problém, tak neváhejte a dejte mi vědět, pokud budete potřebovat další vysvětlení. Ještě jednou, i když problém je, že

mysite.com / lensreviews / je přepsán na mysite.com / Fórum / PL / lensreviews když to jde přes odkaz Fórum.

Dal jsem prostor tak, aby se URL není analyzován.
    Teď to vidím já. Ty 2 odkazy, které píšete o nejsou stejné. Jedním z nich je přesný - 2. mají přesměrování a problém je tady.

To se přesměrování plyne:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Tak tady vBET přidává jazyk, protože začnete jako odkaz na fórum a máte překlad trasování. Pak si z 2 přesměrování a pokaždé, když vBET přidává překlad sledování.

Rychlá oprava pro vás níže (netestováno - tak se kopie souboru a dejte nám vědět, to funguje). I - měli byste konfiguraci fóra jít tam, kam chcete, na první přesměrování, pokud je to možné.

Quick Fix. Otevřít soubor vbenterprisetranslator_seo.php, najděte řádek:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    a nahradit je:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Naposledy upravil vBET; 25-12-09 na 18:02.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Děkuji vám! Upravil jsem kód mírně, ale to dílo. Zpočátku jsem musel dát "PENTAX-lens-review-specifikace-database" pro strpos, ale dále to změnil na "-review", jak jsem také PentaxForums.com třetích stran objektiv Pentax Recenze databáze - hlavní index , který byl přesměrován na chybu.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Takže teď i / lensreviews / a / userreviews / je přesměrována správně.

Ještě jednou díky!

Datum registrace
    10. 2009

Děkuji vám! Upravil jsem kód mírně, ale to dílo. Zpočátku jsem musel dát "PENTAX-lens-review-specifikace-database" pro strpos, ale dále to změnil na "-review", jak jsem také PentaxForums.com třetích stran objektiv Pentax Recenze databáze - hlavní index , který byl přesměrován na chybu.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Takže teď i / lensreviews / a / userreviews / je přesměrována správně.

Ještě jednou díky!
    3.3.0 je další parametr "Ignorovat URL" - to bude mít vybrané adresy z překladu sledování. Zkontrolujte prosím, zda je

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •