Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Fórum Odkazy = selhání

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Fórum Odkazy = selhání

Mám několik fór, které slouží jako odkazy: například, jeden z mých fóra odkazy na pentaxforums.com / lensreviews /.

Když přeloženy do cizích jazyků, je odkaz přepsán s jazykem v URL, tj. pentaxforums.com / SV / lensreviews /, který zřejmě vrátí chybu. Je tam oprava za to? Já bych raději vyhnout 301 htaccess trasy.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím nastavte v možnostech vBET fórum adresáře a ujistěte se, že máte odpovídající. Htaccess pravidla (adresář je třeba doplnit, jak je popsáno v manuálu).

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Nejsem si jistý, co tím myslíte. Pokud vím všechno je správně nakonfigurována na použití.

Datum registrace
    10. 2009

Jdi na Admin CP -> vBET -> Hlavní a nastavení "Fórum Adresář"

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

To je již nastavena. Nemyslím si, že jste pochopili můj problém.

Tento pouze platí pro fóra, které se chovají jako odkazy. Pokud fórum odkazy do složky na mé webové stránky, které je mimo adresář fóra, /lang/ je stále přidán mezi, mělo za následek chybu 404. Očividně oblast webu nemůže být přeložen vBET.

Datum registrace
    10. 2009

OK - Omlouváme se za zmatek. Opravdu jsem nepochopil otázku.

Jak vidím svůj Fórum Stránky jsou přeloženy dobře.

Nyní oblasti mimo forum Directory. Jak můžete vidět na tomto fóru vBET podporuje překlady z oblasti mimo forum Directory - samozřejmě těch stránek, musí být vytvořen vBulletin. Takže pokud vaše oblastech mimo forum Directory jsou generovány vBulletin jste schopni přeložit.

Co je potřeba:
    1. Samostatné. Htaccess v adresáři, kde jsou stránky k překladu (najdete příslušná pravidla v Do-Not-upload adresář)
    2. Všechna URL na stránkách překládal mimo forum adresář musí být absolutní (počínaje http), jinak můžete mít problémy s překladem sledování.
    3. Pokud tyto stránky jsou v nějakém jiném adresáři (ne v doméně root), pak se budete muset nastavit "udržovat účastnické seznamy v AdminCP-> vBET-> Hlavní

V případě jakýchkoliv otázek budoucnosti - jen se zeptejte

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Ok, díky! Pokusím se to, ale mám jednu otázku.

Je možné zakázat jen překlad pro tyto oblasti a spojení správně poukazují na URL? Mám tušení, že část v otázce nebude překládat, protože není plugin Erotika (pouze dotazy DB samostatně).

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Moman - Mám vlastní addon, který překládal v pořádku. Přidal jsem se k "udržovat účastnické seznamy"

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Zkusím to s htaccess, ale pět dolarů říká, že to nebude fungovat. Příslušný úsek nutně nepotřebuje překlad vůbec, protože je velmi technická, takže chci, aby se po chybě v vBET, která překládá externí odkazy, které nejsou nutně součástí VB.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Htaccess jsem se pravidla, jak je uvedeno v readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Zatímco Stránka nenalezena - PentaxForums.com nevrátil 404, stránky se nepřekládají (Samozřejmě, protože neexistuje žádný vbet init tam), a dále, všechny odkazy z této stránky vrátil 404 jako vBSEO Quinquedens se přestaly fungovat.

Proto, ať to jen vzít jednodušší řešení a zachránit bolest hlavy:

Jak zabráním tomu, aby forum odkazy z překladu?

V současné době, Pentax objektiv recenze a specifikace databáze - hlavní index (Odkaz) je přepsána do http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Chci link zůstat beze změny.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •