Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 6 z 6 FirstPrvní ... 456
Výsledky 51 na 58 z 58

Závit: Jak odstranit vbet kód jazyka

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj když dáte svůj kód do program pro úpravu textu, pravděpodobně změní html kód Asci do běžných značek, a tak, aby se objevil problém. Prosím vložte ji ještě jednou a přesvědčte se, zda všechny asci, který kód se nezměnil - zůstane tím, jak je to v mojí. Zejména věnovat pozornost na "% # 039; %" nemělo by se stát "

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

OK. Já to zkusím.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Jak bránit se to děje? Zkoušel jsem Notepad ++ také, ale když vložit kód změnit symboly
    Naposledy upravil norku; 18-10-11 na 13:23.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Chcete-li PM podrobně váš přístup na váš ftp můžete umístit tento kód exatly jako to by měl být, pokud nechcete mi dát přístup můžete symboly manualy změnu zkusit znovu poté, co se takhle "

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Dal jsem ho stejně a zdá se, že si tentokrát fungovala. Dej to dolů do 'operátor chybu'

Díky moc za lepí na to a doufám, že podproces bude užitečná pro kohokoli jiného, kdo má odinstalovat vbet z nějakého důvodu.

Tip Chcete-li někdo při odinstalování: Ne to, co jsem udělal a jen odinstalovat, stejně jako s normální vbulletin mod. PŘED odinstalováním rozhodně požádejte chlapi tady v vbet. Ušetří vám spoustu bolesti hlavy.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Vítejte, máte-li jakékoli otázky v tomto podprocesu Požádejte prosím, pro ostatní otázky prosím otevřít nové vlákno.
    Pokud je vše v pořádku to vyřešil bude znamenat

Zakázán
    Datum registrace
    Únor 2014

Je to stále problém, nebo se tyto otázky byly vyřešeny teď? Je to stále bolest v zadku odinstalovat bb?

Díky.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Problém byl vyřešen.

Stránka 6 z 6 FirstPrvní ... 456

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky