Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Další vysvětlení pro trvalé užívání vbenterprisetranslator_seo.php

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Další vysvětlení pro trvalé užívání vbenterprisetranslator_seo.php

I tuto otázku vznesla v jiném vlákně na můj a byl požádán, aby začít nové vlákno, tak tady je
    Quote Původně odeslal Simon Lloyd
    Mám další otázky, vbenterprisetranslatot.php používá Všechny mé CPU času, podívejte se níže:
    PID ************ Vlastník Priority CPU% paměť% velení
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externí zamykání -

Mám 4 CPU a je to zabíjení svých stránkách, že se nemůžete dostat překlady!, Mám vypnuté polovinu překlady a stále mají problém!

Může mi někdo pomoci?
    Michaels odpověď:
    Quote Původně odeslal vbet
    Prosím, použijte jeden závit na jeden problém. Pro nové vydání používat jiné vlákno. Krátce - není vbenterprisetranslator_seo.php kdo bere celý váš zdrojů - to je celá vaše fórum, protože každé fórum žádost odchází trought vbenterprisetranslator_seo.php který pouze nastaví několik proměnných, pro vbseo.php a má opravdu požadovaný zdroj. Můžete nastavit celou vaše fórum provoz na tomto souboru .htaccess souboru. Takže není žádný problém s tímto souborem vůbec - to je vaše celé fórum spotřeby. Pokud více popisu v této oblasti je potřeba, prosím, otevřete nové vlákno, nebo najít již existující. Jeden problém za jeden závit
    Můžete vysvětlit, dále, protože když jsem zakázat vbet pak, že soubor je stále používán, pokud jsem změnit název souboru fórum nemůže být zobrazena.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jak můžete vidět při otevření souboru není logika, která mohou konzumovat i 1% procesoru. Toto je pouze front controller (nebo jen filtr), který umožňuje integrovat vBET Odkazy změny (kód jazyka) s vbseo. V opačném případě by se vbseo použít přesměrování na vBET odkazy. Takže veškerý provoz na fórum přijde do souboru. Soubor pouze stanoví několik proměnných požadovaných vbseo a zahrnuje vbseo.php sám.

Takže pokud budete používat vBulletin se snídaní? a bez vBET pak zjistili byste, že všechny vaše požadavky prochází vbseo.php což je přední regulátor pro celém. Při použití bb také pak přidáme málo filtr před vbseo.php front controller, který je nutný pro integraci. Tak výsledky, které vidíte, je to, kolik zdrojů je toho souboru, ale kolik prostředků trvá požadavek, který přichází koryto souboru. A každý požadavek přichází koryto, protože celém vyžaduje, aby všechny žádosti přichází koryto vbseo.php

Samozřejmě fórum bez vBET bude mít méně prostředků - Překlad není zadarmo, ale ty by ještě o sobě podobné výsledky jen s vbseo.php místo souboru. Tato architektura je přinucen vbseo. vBET Nepoužívejte soubor vůbec při použití bez vbseo.

A když jste zakázali vBET soubor je stále používán, protože stále přesměruje všechny požadavky na fórum tam. Htaccess. Musíte komentář vBET pravidla zde. Ale jak jsem psal, že nebude příliš měnit, uvidíte něco podobného, jen s vbseo.php místo toho souboru, protože vbseo vyžaduje pravidla přesměrování na vbseo.php souboru. Podíváte-li se dostatečně blízko, můžete zjistit, že vBET pravidel (není přeložených stran) jsou prostě stejná pravidla jako pro vbseo.php jen proto, aby náš filtr souboru.

A pravidla v souboru. Htaccess je také důvod, proč fórum není dostupné, když jste změnili název souboru. Ty ještě přesměrování tam, ale místo bylo již neexistuje.

Prosím, řekněte Máte další otázky v této oblasti

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Díky za vysvětlení - Mám to!

Můžete označit vyřešit hned.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Velké - označit za vyřešený

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání