Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: Prázdné překlady.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Musel jsem prozatím zakázat vBET. Moje celé fórum neustále jen šel do časových limitů pro překlady, které nemohou vykonat. Takže teď jen čekat a doufat, že najdete dobré řešení. Jsem členem pro život, příteli a vím, že si najde způsob.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V tomto okamžiku se testují nový překlad API (viz oznámení). Přesto - překlady nemůže-li být provedena by neměl mít žádné časové limity... Něco tady není. Překlad nemůže udělat, pak vBET by měl označit poskytovatele jako nedostupný a zkontrolujte to každých 10 minut se to je opět k dispozici. Mezitím se zobrazí pokud nejsou k dispozici žádní zprostředkovatelé pak pouze v mezipaměti výsledky. Takže jakýkoli časový limit nemělo stát. Otevřete prosím nové vlákno pro váš problém s časových a podrobnosti o přístupu PM - my bude kontrolovat, co se děje. Možná máte nějaké jiné chyby Poznámka od poskytovatele a je to ne obrátil s tím vBET - to by vysvětlovalo, proč se stále snaží použít zprostředkovatele vBET. Můžeme to zjistit pouze na místě.

Skutečné řešení již řeší problém s dosáhl meze. Pokud máte nějaké problémy mohou být způsobeny nějakou chybu. Musíme to ověřit-otevřete nové vlákno a podrobnosti o přístupu PM.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Jsem povolili nejnovější verzi VBET dnes poprvé znovu. Tak můžu se zeptat vás kluci Veďte mě k kam vypnout mezipaměť čištění (podle Michal je návrh v nad post) také jaké stránky můžu, nastavena nelze přeložit a jak se to dělá?
    V této fázi používám pouze svobodné API je od společnosti Microsoft a Apertium, ale používají se jako 2 minuty. Tak teď musím najít způsob, jak si jen překládat nové zprávy. Také jsem se snaží vymyslet způsob, jak použít rozhraní API pro Google placené, tak doufejme, že když mám, že na místě lze použít VBET naplno znovu. Dík.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Foru zakázání host cache můžete nastavit obě nastavení:

0
    -cache dat bude trvat věčně

Zakázáno

Můžete "není transtaling" některé stránky zadáním možnosti):
    AdminCP - > vBET hlavní - > Ignorovat adresy URL:

Také můžete použít: <- VBET_SNTA -> a <- vBET_ENTA -> značky. Jen si uvnitř obsahu, že si nepřejete být přeložen a voila - nebude to -můžete easly šablony přístup prostřednictvím AdminCP - > styly a šablony

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •