Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Je to možné?

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011
    Umístění
    http://yuforum.net

Question Je to možné?

Dobrý den!

Mám několik otázek, předprodej ... Mám vBulletin 4.0.8 forum ... a já jsem zajímavou koupit vBET ...

1. Překládat z Google Translate API V1 Microsoft Translate API?

My forum v chorvatském jazyce (velmi podobné nebo bosenské srbský jazyk).
    Google Překladač podporuje chorvatské, srbské a bosenské jazyky, ale Microsoft Translate API NENÍ Podpora z toho jazyků ...

Mohu překládat mé fórum s Google Translate API V1 z chorvatského jazyka do angličtiny ... a pak přeložit můj blog z angličtiny do všech ostatních Microsoft Translate API podporovaných jazyků?

2. Pokud to není možné... Můžu to udělat ručně z MySQL databází... přeložit DB tabulka dat z angličtiny do jiných jazyků s MS přeložit API... Je to možné, s vBET?

Nebo ... s jiným skriptem ... nebo ... jiným způsobem, jak to udělat?

3. Google Translate API V2 je velmi drahá služba pro mě (a pravděpodobně i pro všechny, kteří mají střední a velké fórum) .. GT_API_v2 ... 1 M znaků = 20 dolarů ... ?!?!? ...

Mám na VB4 DataBase ... pouze v tabulce "post" ... v "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m postavy ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    Z příspěvek

V dalších databázových tabulek ... jako v tabulce "nit" ... Název ... Klíčová slova ... Tabulka "tag" ... Tabulka "fráze" ... další pluginy vb ...

Řekněme, že můj blog má celkem 500 milionů znaků ... Google Translate API V2 ... přeložit mé forum jen jeden další jazyk ... To mě bude stát ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolarů dolarů

Kdybych přeložit můj blog na TOP 20 jazyků ... To mě bude stát ... 20 x 500 M = 200,000 dolarů dolarů

Kdo bude platit tolik peněz za to? ... Vím, že ... Já nechci!

Shrnutí tématu: Google se musí změnit, aby ... 1 M znaků = max 1 dolar dolar

Se mýlím?

4. Je možné převést pouze některá fóra ... Ne všechny fóra a všech fór?

Díky odpovědí

Příručka
    Naposledy upravil Manual; 30-09-11 na 00:23.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

1. V vBET si můžete nastavit, který překlad provider, který chcete použít pro každou páry jazyk překladu. Stále vBET nepodporují dvojité překlady v tomto okamžiku. Takže pokud překlad poskytovatel nepodporuje specifický jazyk, který nebude moci použít pro převod z nebo do tohoto jazyka.

2. Ne teď. vBET nejsou změny vBulletin data. Používáme vlastní cache a to je vše. vBET poskytuje nástroje - jako je přidání BBCode již existujících zpráv. Ale nemáme nástroj, který by změnu data a takový nástroj by být potenciálně nebezpečná, protože by ztratilo svůj původní obsah.

3. 1M znaků znamená 1 000 000 znaků. Vezměte prosím na vědomí, že Google API v1 je stále otevřený, ale oni dali restriktivní limity, které končí velmi rychle právě teď. Také podporuje Microsoft vBET Překlad API, které je stále ještě volné a mají také určitá omezení. Znáte-li jakýkoli jiný volný API, které Podmínky služby nebude zakázat jeho použití v vBET prosím bod, a my Vám rádi přidat pro něj podporu.

Vezměte prosím na vědomí, že nemusíte se obrátit na všech podporovaných jazycích. vBET umožňuje nastavit, jaké jazyky by měly být aktivní.

Vezměte prosím na vědomí, že byste měli jít se svým závěrem na jiném místě - na Google. Jsme naprosto souhlasím, že by bylo lepší, kdyby Google překlad by byl levnější, nebo ještě lépe, pokud by to bylo ještě volné. Stále to není na nás a my můžeme dělat nic s tím. Prosím, pošlete své závěry na Google - doufáme, že budou za to.

4. vBET umožňuje určit stránky, které by měly být ignorovány překladu motoru. Můžete určit, že tím, že část URL - každý UURL, která obsahuje daný text bude ignorován vBET.

Máte-li jakékoli další dotazy - prosím, zeptejte se. Uvědomujeme si, že v tuto chvíli vBET nákup není tak jednoduché rozhodnutí, jak to bylo předtím, než Google dostat zaplaceno.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011
    Umístění

Ano ... Máte pravdu ... Půjdu do Google, aby tento post Shrnutí tématu ... ale Google cíle není fórum ... jen malé až střední webové stránky a blogy CMS ...

Vím, co budu dělat ... první ... Přeložit vše forum pro 50 + jazyků ... do 1.prosince 2011 ...

... druhá ... ručně pomocí MySQL a další nástroje ... Přeložit mých forum do angličtiny ... a přechod na MS Tlumočník API ... překládat do dalších 35 jazyků ...

My členové z Chorvatska, Srbska a Bosny ... i nadále používat Google Translator (zdarma) ... JavaScript v horní části fóra ... překládat z angličtiny do fóra EXYU jazyky ...

Otázka ...

5. Jak Google Translate My forum ... vBET Pošlete slova Google ... a přijímat přeložených slov a cache ... nebo jak?

6. Jak dlouho trvá Google přeložit celý svůj forum do 53 jazyků ... jeden měsíc ... dva měsíce ... ?

Kolik slov (nebo znaků), Google Translate API v1 přeložit za den?

Datum registrace
    10. 2009

Prosím, nota, že překlad bezplatnou službu Google překladatel na vrcholu fóru JavaScript nebude produkovat výsledky, které budou indexovány. Jediný způsob, jak pro uživatele, jak dostat ty budou už vědět fórum pochopit alespoň trochu obsah, který je v cizím jazyce pro ně a pak klepněte na tlačítko Přeložit. Jedná se o problém s tímto řešením - lidé musí pochopit, již o něco, co vidí, motivovat je, aby klikněte na překlad. Budou to najít si ve vyhledávačích. Takže na závěr - lidé, kteří mají zájem a bude hledat vaše téma v cizím jazyce nenajdete fórum. To je důvod, proč byla vytvořena vBET - to změnit a zajistit si obsah těch, co hledají své téma.

Vezměte prosím na vědomí, že vBET umožňuje používat několik překladů API ve stejnou dobu. Jak jsem napsal dříve, než si můžete nastavit pro každou jazykovou kombinaci, která by vám měl přeložit. Takže i když chcete používat Google v1, dokud to je uzavřené přesto doporučujeme používat společně s Microsoft Překlad API - aby nedošlo k rychlému dosažení limitů.

5. Přesně tak. Poté, co je to cache vBET používá cache.

6. Nemají tušení. Záleží na forum provozu. Rychlejší lidi / roboti půjdou do přeložené stránky, rychleji to bude cache. Ale nepoužívejte žádné vlastní roboty, které - to není povoleno. Také budete muset přidat zde limity, které se zdá být kratší a zkrat - V1 Google chystá uzavřít.

Také nemají tušení. Jak jsem právě napsal, zdá se, že limity jsou přísnější, když se blíží zavírací dobou. Prosím, podívejte se na Google prostředky pro tuto odpověď. My nechceme nikoho klamat tím, že některé staré informace.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011
    Umístění

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Vezměte prosím na vědomí, že vBET umožňuje používat několik překladů API ve stejnou dobu. Jak jsem napsal dříve, než si můžete nastavit pro každou jazykovou kombinaci, která by vám měl přeložit. Takže i když chcete používat Google v1, dokud to je uzavřené přesto doporučujeme používat společně s Microsoft Překlad API - aby nedošlo k rychlému dosažení limitů.
    Jsem rád, když slyším, že volby ... jazykový pár ...

Pokud chápu správně ... Ptám se, že jste potvrdil následující řešení:

V Správce možnosti vBET Control Panel se dá dělat toto:

1a) překládat s pomocí Google Translate API v1 ... od chorvatského jazyka do angličtiny ...

1b) Přeložit s Microsoft Translate API ... z anglického jazyka do všech ostatních jazyků, 35 +

Ať už je to lepší ... od Google k dispozici pouze dva měsíce .... Výše uvedené řešení ... nebo se to řešení?

2a) překládat s pomocí Google Translate API v1 ... od chorvatského jazyka do (6 jazyků), angličtina, španělština, italština, němčina, polština a francouzština

2b) Přeložit s Microsoft Translate API z angličtiny do 5 jazyků ... Španělštiny do 5 jazyků ... Italské / německé / polské / francouzštině 5 jazyků ...

Mám vBSEO 3.6.0 a vBSEO Sitemap generátor ... Ať už urychlení překladu, nebo ne?

Mám víc než Google Bots denně Bing / MSN Bots ... a myslím, že to je jiné řešení lepší než první .... nebo možná taky ne ... Co si myslíte ... Možná, že první řešení je lepší, protože Google API zastavit V1 velmi brzy?

Díky za vaše návrhy.
    Naposledy upravil Manual; 01-10-11 na 23:17.

Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že správce CP máte možnosti pro Google určit, kterou verzi chcete použít v1 nebo v2. Můžete se také varianta, která umožňuje určit chcete použít pouze Google nebo jinými poskytovateli příliš. Když je nastaven na použití jiných poskytovatelů, pak ve výchozím nastavení, kdy je možné v aplikaci Microsoft je používán. Stále je možné překonfigurovat a nastavit překlad poskytovatele každou jazykovou kombinaci - tato konfigurace se provádí v konfiguračních souborech nejsou v CP správce. Je to kombinace 53x53 tak příliš mnoho pro správu CP, ale snadné - prostě pro každý jazyk, který má samostatné tabulce v samostatném konfiguračním souboru, kde můžete nastavit mapování - např. máte samostatný soubor pro mapování z Polska a tam je tabulka, kde jsou klíče " na "jazykové kódy a hodnoty jsou názvy zprostředkovatelů. Tímto způsobem můžete nastavit překlad poskytovatele pro každou jazykovou kombinaci. Takže ne všechno je Admin CP, ale snadné.

1a) a 1b) Myslím, že nechápete - nelze nastavit překlad toku. vBET to není podporuje dvojí překlady. Pouze jeden překlad jednoho požadavku. Od jazyk zpráv na žádost jazyk. Překlad nemůže mít ve středu. Takže Ano můžete nastavit Google z chorvatštiny přeložit do angličtiny. A Ano můžete nastavit na překládat z angličtiny do jiných společností Microsoft společností Microsoft (stačí nastavit 1 možnost pro tento - povolit použití jiných poskytovatelů). Stále to dvojí překlad. Zprávy, které jsou psány v angličtině bude přeložena společností Microsoft. Zprávy, které jsou napsány v chorvatštině budou převedeny společností Google (pro všechny jazyky, které jste zapnuli, protože Microsoft to není podporuje chorvatština.

2a) a 2b), opravdu nechápu, jak tyto dvě možnosti jsou exkluzivní. Máte své forum v chorvatštině? - Musíte použít Google. Máte své forum v angličtině - pak můžete použít, který z nich chcete, Microsoft nebo Google. Máte-li fórum ve 2 jazycích - pak se budete muset vybrat, který jazyk je výchozí, označte zprávy do jiných jazyků (máme robot pro tuto - je ve stavu beta verze a bude se na trh), a pak budete muset použít Google pro chorvatské a můžete použít Microsoft pro zbytek. Ale všechny zprávy, které výrobky psaný v chorvatštině bude přeložen do Google, aby všechny požadované překladu - Microsoft nepodporuje tento jazyk.

Máte-li sitemap a bude jej integrovat s vBET, pak můžete očekávat že boty budou rychleji k přeložených stránek. Přesto, pokud máte velmi velký provoz a spousta obsah pak Prosím uvědomte o omezení volného API. Pravděpodobně bude dostanete to velmi rychle. Booth Google v1 a Microsoft mají denní limit. V Google v2 můžete nastavit jak chcete, protože za to zaplatíte a limity jsou pouze pro kontrolu vlastních výdajů. Proto může být moudré zapnout nejprve pouze 2 jazyky - výchozí + jeden další. A pak po cache naplňuje jednu nové jazyky. Pokud máte opravdu velký provoz a obsah pak přeložit to je možné, že bude své limity rychle dosáhnout i s pouze 2 jazyky zapnuta. To není na nás - Google bylo uživatelské přívětivosti předtím. Teď jen vyjmout v1 a klade meze... Ale je to něco, co můžete zkontrolovat živé, nebo k nějaké výpočty a předpokladů o denní provoz nové přeložené stránky (po první překlad již máte to v mezipaměti).

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011
    Umístění

Myslím, že ... Tento produkt není pro mě ... protože moje forum, jsou v chorvatském jazyce ... a můžu používat pouze Google ...

Nechci platit za Google Translate API překlady V2 ...

Pokud si nainstalujete tento produkt ... I lze použít pouze na 1 prosinci 2011 ... a pak odinstalovat ... jen mám o něco víc návštěvníků a členů ...

Jak přeložím forum ... nové příspěvky od chorvatského do jiných jazyků ... Google po vypnutí bez tranlsation GT API v1?

Odpověď = žádném

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Pokud váš fórum je malý, budete moci využít placené verzi společnosti Google API, právě jsem nainstaloval a můžete nastavit limity v konzoli Google API, kolik znaků den může být přeložen a také, kolik znaků persecond / za uživatele (to jest počet znaků za sekundu na jeden hovor překlad), že má všechny kontroly, které potřebujete taky, takže můžete vidět, kolik charatcers používáte a kdy. Takže si můžete nastavit strávit limit a sledovat, jak to jde, pokud máte zájem pouze o několika jazyků, překládal pak nebudete muset nastavit strávit hranice příliš vysoká, i nyní se areound 200.000 návštěvníků za měsíc, zatím jsem My jsem omezen strávit až 100.000 znaků den a já jsem suporting 32 jazyků, takže to je 2 dolary denně, budu sledovat, jaké jazyky jsou jen na mé forum (můžete je vidět v Google za hodinu pro váš API) a pak zase více jazyků off, které nejsou vyzval, mohu si prodloužit svou denní útratu, protože množství návštěv, které jsem si ale mohl snížit asi tvoje další.

A pamatujte, že Microsoft se přidávání nových jazyků na cestě, takže je to všechno dobré

Datum registrace
    10. 2009

Odpověď = použitím jiných API

Existuje způsob, který je již podporováno v vBET - to je Google v2. Tedy existuje způsob, jak - Ne každý chce zaplatit, ale způsob existuje. Samozřejmě chápu, že nechcete používat placené API.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •