Dobrý den!
Mám několik otázek, předprodej ... Mám vBulletin 4.0.8 forum ... a já jsem zajímavou koupit vBET ...
1. Překládat z Google Translate API V1 Microsoft Translate API?
My forum v chorvatském jazyce (velmi podobné nebo bosenské srbský jazyk).
Google Překladač podporuje chorvatské, srbské a bosenské jazyky, ale Microsoft Translate API NENÍ Podpora z toho jazyků ...
Mohu překládat mé fórum s Google Translate API V1 z chorvatského jazyka do angličtiny ... a pak přeložit můj blog z angličtiny do všech ostatních Microsoft Translate API podporovaných jazyků?
2. Pokud to není možné... Můžu to udělat ručně z MySQL databází... přeložit DB tabulka dat z angličtiny do jiných jazyků s MS přeložit API... Je to možné, s vBET?
Nebo ... s jiným skriptem ... nebo ... jiným způsobem, jak to udělat?
3. Google Translate API V2 je velmi drahá služba pro mě (a pravděpodobně i pro všechny, kteří mají střední a velké fórum) .. GT_API_v2 ... 1 M znaků = 20 dolarů ... ?!?!? ...
Mám na VB4 DataBase ... pouze v tabulce "post" ... v "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m postavy ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Z příspěvek
V dalších databázových tabulek ... jako v tabulce "nit" ... Název ... Klíčová slova ... Tabulka "tag" ... Tabulka "fráze" ... další pluginy vb ...
Řekněme, že můj blog má celkem 500 milionů znaků ... Google Translate API V2 ... přeložit mé forum jen jeden další jazyk ... To mě bude stát ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolarů dolarů
Kdybych přeložit můj blog na TOP 20 jazyků ... To mě bude stát ... 20 x 500 M = 200,000 dolarů dolarů
Kdo bude platit tolik peněz za to? ... Vím, že ... Já nechci!
Shrnutí tématu: Google se musí změnit, aby ... 1 M znaků = max 1 dolar dolar
Se mýlím?
4. Je možné převést pouze některá fóra ... Ne všechny fóra a všech fór?
Díky odpovědí
Příručka