I prostředí na nejnovější verzi vbet 3.x pro vb3.x Vbet 3,5 UVOLŇOVÁNÍ
I prostředí na nejnovější verzi vbet 3.x pro vb3.x Vbet 3,5 UVOLŇOVÁNÍ
Mohl bych, ale to je beta a vy nechcete stát dát podporu, a že také není dobré pro mě
Prosím, to zkouška pro všechny API, který používáte,http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1728
Já, když jsem skončil optimalizovat své databázi, já jsem jen pomocí API V1, jak jsem jen vBET 3.4.1 nainstalována.
Mám další otázky, vbenterprisetranslatot.php používá Všechny mé CPU času, podívejte se níže:
PID ************ Vlastník Priority CPU% paměť% velení
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-externí zamykání -
Mám 4 CPU a je to zabíjení svých stránkách, že se nemůžete dostat překlady!, Mám vypnuté polovinu překlady a stále mají problém!
Může mi někdo pomoci?
Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 na 19:29.
Mám upgrade na beta, aby se pokusili vyřešit mé problémy, ale zdá se, že jsem nedostal překlady od Microsoftu?
Zde je micorsoft výsledek testu:
Já jsem dvojité chaecked mám ID MS správně!Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 237,756103516
Naposledy upravil Simon Lloyd; 01-10-11 na 20:56.
Můžete si ověřit informace o vašem skutečném překladu pomocí Google googletest - viz zde pro detaily: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1728