Microsoft překlad API ID správné, tento druh chyby se objeví zde: MSDN vydání Prosím přečtěte si ji. Ale Google testu vypadá dobře. Také pokud pm účtu přístup bych mohl hledat nějaké vnitřní problémy
Naposledy upravil r.dziadusz; 03-10-11 na 08:45.
Naleznete vysvětlení zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10379
To není vBET - to je nová omezení na Google v1 - Google v1 se chystá uzavřít. Je-li třeba diskutovat o to více Prosím Otevřete vlastní vlákno v sekci bezplatná verze.
Můžete si ověřit informace o vašem skutečném překladu pomocí Google googletest - viz zde pro detaily: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1728
Jak zní informace, které jsem si stanovili Google API V2 jako požadavky na detekci, jsem se snažil, jak Microsoft a Google API detekce V1, ale nikdo si vlákno titulů zpět.
Vezměte prosím na vědomí, že zjištění nejsou překládá! Je to pouze detekuje jazyk a zabalit do zprávy BBCode, pokud je zpráva v jiném jazyce. Překlad se stane, když je to potřeba. Takže zjištění možnosti nezmění své chování v průběhu generování stránky - detekce se používá pouze v případě nové zprávy se blíží.
Díky za odpověď Michael ale pokud čtete dále skrze toto vlákno by vidět že byl další problémy s vBET 3.4.1 a pak inovaci na verzi Beta, dokonce i s beta + Google V2 Api, Google V1 Api a Microsoft ID se ještě neukázal překlad, ručně si přeložil teď, ale očekávat, že ty překlady, které byly ztraceny znovu objevit při placení za výsledkyjsem mou podporu pro všechny jazyky až na asi o polovinu snížit, pouze 7 jazyky jsou zatím označovány podle Google API V2 statistika a jen 40 minut jsem použil 100 000 znaků!
Pokud nechcete používat Google v1 už se doporučuje vypnout a čištění vyrovnávací paměti. Na stánku společnosti Microsoft a Google API v2 API je povoleno do mezipaměti výsledky tak dlouho, jak budete potřebovat.
Také zvažte možnost blokovat tolik stránek, jak si myslíte, že nejsou relevantní pro překlad - vBET umožňuje nastavit stránky, které by měly být ignorovány pro překlad.
A samozřejmě ještě bez použití Microsoft API. Vím, že je problém nyní - to je obecná rada - a budeme se snažit to napravit.