Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 40

Závit: Hlavní otázky překladu

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Michaele, v současné době není používám Microsoft, mám vBET nastavena na použití pouze Google, detekce Google API V2, používání Google API V2, před že jsem využil V1, spuštěn odkaz pro Microsoft nyní produkuje překlad, ale jeho sporadické, pokud si myslíte, že vám říkají, že měsíční limity a pak samozřejmě moje hranice by nebyl ještě být resetován až do 1. listopadu.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Michaele, v současné době není používám Microsoft, mám vBET nastavena na použití pouze Google, detekce Google API V2, používání Google API V2, před že jsem využil V1, spuštěn odkaz pro Microsoft nyní produkuje překlad, ale jeho sporadické, pokud si myslíte, že vám říkají, že měsíční limity a pak samozřejmě moje hranice by nebyl ještě být resetován až do 1. listopadu.
    Limity nejsou na naší straně, ale na straně společnosti Microsoft. Informace, které je měsíční limit je vzít odtud: InvalidOperationException: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant máte pravdu, udělal jsem malou chybu - úplné informace:
    Objem omezení volného užití, na 4 miliony znaků měsíčně a ne více než 400K za hodinu
    Takže jste se také hodinové hranice. Omlouvám se za trochu dezinformace, - bych měl číst pozorněji. Společnost Microsoft nějaké jiné omezení - zeptejte Microsoft. V tuto chvíli si nejsem vědom o dalších omezení. Pokud jste dostali chybové hlášení formuláře Microsoft pak to znamená, že se nedostanete některé své meze. Obraťte se na Microsoft pro podrobnější informace - jsou to oni, kdo vám dává chybu příslušnou žádost. Nedokážu vysvětlit. Je to třetí stranou. V případě špatného klíče chybové hlášení se liší, co se dá jednoduše ověřit.

Dále upozorňujeme, že to nemusí být 1. listopadu - nevíme, podrobnosti o tom, kdy se začalo nové období. Je to za kalendářní měsíc, a to je suma za posledních 30 dní, nebo jiným způsobem ... Opravdu nemám ponětí, jak Microsoft řídit - zeptejte se Microsoft-li více informací, jsou potřeba. Každopádně, pokud je forma za posledních 30 dní, pak by vám každý den, aby se nové žádosti (pokud tomu tak není zcela limit v jeden den).
    Naposledy upravil vBET; 04-10-11 na 00:15.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •