Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 5 123 ... PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 46

Závit: Více chyb - You Drive Me šílený.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Default Více chyb - You Drive Me šílený.

Používáte-li Microsoft Překladač stránek získat 500 Internal Server Error!
    Naposledy upravil Snake; 28-09-11 na 16:56.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Je to naléhavé. Google zablokován mi dnes.

Nemůžu si dovolit platit za V2.

A když jsem třeba Microsoft možnost to nebude fungovat.

Mé stránky jsou všechny prázdné překládat pomocí Google v1.

Já potřebuju pevnou ASAP, prosím!

Mám 500 Internal Server Error při překladu stránky mircosoft!

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Věděli jste blok Google?, Mám podobný problém, že některé tituly chybí závit a přeložený text je prázdné, ale pokud změním do různých jazyků Název tématu ... atd. se objeví

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Vypadá to, že ano, ale já recenly osvěžení celé své db, tak ive se dělat mnohem více hovorů, než je obvyklé.

Jeho asi 24h bloku, ale to ještě doesnt pomůže možnost Microsoft nebude fungovat.

Vidím to MOD umírající, MS možností je omezený, a Google je v současné době služba pryč.

Ano, pokud některé části chybí, budete blokován.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Hmmmm, 24 hodinový blok, jsem zvědavý, jestli to je můj případ jako nyní zakázané Baidu Spider má asi 350 na mých stránkách na nikoho čas (postavený mod zbavit se jich), se blokují jeden jazycích nebo všechny překlady ?

K dispozici bude věnovat překladatelské služby, který je podporován v poslední verzi vBET.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Máte-li zákaz pavouci stránky nikdy nebude indexován, porážet bod.

LOL, jsem se snažil věnovat, jsem použil 1 milion znaků 10 minut @ 20 dolarů

Pokud chcete začít platit 1000 dolarů pro provoz pak je jeho řešení, myslím.
    Naposledy upravil Snake; 28-09-11 na 17:58.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Re: pavouci, ale chápu, že Baidu pavouci přinášejí jen malý provoz, ale opravdu blbost celé své zdroje, a tak jsem se zákaz většina Číňanů a jiné nesmysly pavouky:
    Baidu
    Ichiro Mobile
    Soso
    Sogou
    MSN
    Yandex (rusky Yahoo)
    Yeti
    spinn3r
    .... Mohl bych pokračovat

No, pokud nemám tyhle konkrétní překlady Zpět budu muset jít placené, ale moje překlady atd. .. už tvoří téměř 12 milionů adres URL a mnoho mých stránek má mnoho obsahu, tak vidím, mě dumping podporu zbytek světa na své fórech, což je opravdu škoda. Jen jsem vymazána moje vyrovnávací paměti (host a databáze) a získal 9 GB prostoru zpět!

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

No, jsem svěží můj vyrovnávací paměť, která byla 6gb, věřte mi, že se mnoho adres URL nemůžete dovolit v2 API, mnoho tisíc.

Re pavouka, pouze stránky se překládal jednou, tak ať to Baidu nebo uživatele nebo Google neposkytuje žádné rozdíly.

Takže blokování pavouci, nemá smysl.

Doufám, že MS API funguje, ale Ive udělat nějaké čtení a je omezena na 50 hovorů za minutu, což jsem velmi pochybovat, je dostačující pro podporu většiny fóra.

Fanoušci cestování
    Naposledy upravil Snake; 24-10-12 na 20:36.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

50 hovorů za minutu? Sakra!, to pravděpodobně znamená, že u zbývajících 59,99 sekundy můj blog nebude mít žádné překlady , Jaké jsou jejich pravidla pro ukládání do vyrovnávací paměti překladů, víte?, Nebylo by to tak zlé, pokud dokážeme udržet překlady, to znamená zpomalení trnslations na několik měsíců, ale eventualy bude dohánět!

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Mám podobný problém s překlady do angličtiny (výchozí nastavení) nefunguje. Pokud bych přepnout na v2 pracuje pro druhé, pak na další stránce zátěž není. Něco je s Google Translate.

Stránka 1 z 5 123 ... PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •