Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Jen jasné, o nákladech a MS API

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Default Jen jasné, o nákladech a MS API

Takže jak moc je to vlastně?

Vidím značky za 99 dolarů
    Viděl jsem zcela zdarma pro # 135
    Ale způsob, jakým to funguje košíku reklamy obojí dohromady.

Je to opravdu více než $ 200 za branding zdarma. A já bych také více informací o Microsoft API a jak se dostat jeden.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Normální licence stojí 90 dolarů. Zakoupením tohoto ten, který mají všechny vBET vlastnosti.
    Branding je zdarma a další licenci je příplatek 135 dolarů. Tato licence umožňuje odstranit úvěrové linky.
    Pokud chcete mít Booth licence, pak cena je součtem těchto dvou.

Microsoft Překlad API je již podporován v vBET 4.x (bude brzy v vBET3.x), takže to máš práci na forum těsně po instalaci vBET4.x
    Microsoft Překlad API podporuje 35 jazyků právě teď - Více informací naleznete na stránkách společnosti Microsoft.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Všiml jsem si, že Microsoft Překlad bude placená služba i na Thew API. Uživatelé jsou povoleny pouze určité množství přeložených stránek zdarma. Co se stane, když je dosaženo, že Max. Má VBet jednoduše zastavit, nebo překládat??

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Musíme zkontrolovat v detailech informace o placené Microsoft Překlad API, když to začne, limity a tak dále.

V podstatě - vBET požádat externího rozhraní API pro překlad. Takže musíte být k dispozici překlady dostat z tohoto API. Pokud je rozhraní API vám žádnou odpověď, pak budete mít žádný překlad - jen prázdný text v těchto místech. Takže ano, v podstatě, když vBET externího rozhraní API odmítne dát překlad vBET neposkytuje jej do fóra. Vezměte prosím na vědomí, že v tuto chvíli podporuje 3 vBET4.x překlad API:
    - Překlad Google API v1
    - Překlad Google API V2
    - Microsoft Překlad API

Takže si můžete vybrat, který z nich chcete používat. A můžete využít placené jeden také - vBET konfigurace umožňuje nastavit požadované tlačítko pro překlad Google API v2.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011

Opravte mě, pokud se mýlím, ale od Co jsem četl Google API v2 bude účtovat $ 20/1million překládal znaků. Takže by to znamenalo, pokud typické webové stránky se 80chars/line, na 66 řádků / stránek, bylo by to 5280 znaků. 1000000 / 5280 = 189pages přeloženého textu za 20 dolarů. (~ 10cents/page) šokující, obzvláště pokud máte stovky pavouků prohledávání vašich stránek zadávání překladů.
    Naposledy upravil adwade; 24-09-11 na 05:30.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •