Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Příliš mnoho jazyků = špatný?

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Příliš mnoho jazyků = špatný?

Při přechodu z Google API společnosti Microsoft, musel jsem vypnout 13 jazycích na mé forum, naštěstí, tyto jazyky byla velmi populární mezi našimi návštěvníky. Ty činily cca 50k pageviews, ve srovnání s téměř 500k zobrazení stránek pro další kombinaci jazyků.

Po odpojení těchto jazyků, okamžitě jsem pozoroval dvě věci v Google Webmaster Tools:
    • 1. Počet stran lezli na den se téměř zdvojnásobil
    • 2. Průměrná doba lézt na polovinu.

Mám jednu ze dvou možných vysvětlení pro tento: buď Google API je pomalejší, nebo má příliš mnoho jazyků, prostě selže a trvá od indexování vašich hlavních stránek. Myšlenky?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Myslím, že hlavní příčinou je číslo žádosti Překlad API. Pokud váš systém je hodně těch pak překlad API můžete neděje, pomalejší. To je důvod, proč v našem výkonu rad doporučujeme dissable některých jazycích na začátku. Při vyrovnávací paměť zaplní pak můžete přidat další překlady z času na čas. Protože většina je cache už to bude OK. Také v případě některých trnaslation API má svá omezení, nebudete brzdou ty

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Na začátku (téměř 2 roky!) Jsem skutečně měl pouze podmnožinu jazyků, aktivní, ale jak šel čas jsem skončil, která jim všem. Předpokládám, že se více škody, které dobře!

Bohužel naše stránky dostane tak velký provoz, že mohu reálně pouze vyrovnávací paměť až 4 dny překladů (=> 10GB). Možná, že separátní "cache server" s několika stovkami koncertů cache dat by být lepší trvalé řešení, jako kdysi Google zavře své API myslím, že budeme spoléhat mnohem více na cache (viz mé další reakcí).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •