Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Problémy s formátování stránky pouze pro členy

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Default Problémy s formátování stránky pouze pro členy

Můj web je 100% přeloženo pro hosty, ale když členové login a Procházení stránek vyžadují některé "extra" překlad, protože více textu na stránkách.

To je docela normální, s výjimkou, když si prohlížíte stránky jako člen budete muset obnovit (F5), strana 2-3, než se vše zobrazuje správně.

Přidal jsem i nějaké obrázky vysvětlit.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Naposledy upravil Snake; 12-09-11 na 19:58.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Problém se zdá být v překladu API, protože jakmile přeloženého textu jsou uloženy v mezipaměti, takže je možné jej použít správně, ale "extra" překlad potřebujete propojit s Google / Microsoft API.
    Používáte Google nebo Microsoft API pro překlad?
    Pokud Microsoft, ujistěte se, že Microsoft api id je správné, pokud Google přečtěte si tento příspěvek: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Také může být problém v serveru, prosím, zjistit, zda je blokován výstup připojení

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Souhlasím s tím, zdá API je zastaven a trvá 2-3 jde dostat plný překlad.

Im pomocí Google API, nemocní si FAQ a zprávu, díky.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

OK, takže nejsem blokován Google, to vypadá, že jsou omezující množství querys na jeden zátah.

Jak mohu tento problém vyřešit?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Pokud si nejste blokovány Google a výstupní připojení nejsou blokovány, a také není žádný problém přesměrování. Možná bys mohl zkusit použít API společnosti Microsoft, a pak uvidíš, pokud existuje toto vylepšení.
    Také být vědomi toho, brzy budete muset zaplatit za použití Google API.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake View Post
    OK, takže nejsem blokován Google, to vypadá, že jsou omezující množství querys na jeden zátah.

Jak mohu tento problém vyřešit?
    Stejně jako Radek napsal, můžete použít Microsoft API. Vezměte prosím na vědomí, že Google je by byla omezena Překlad API V1 připravit uživatelům pro zavření v prosinci. Takže můžete také přepnout na placenou o (Já vím, že nechci, aby z jiných post).

K dispozici je i další řešení! Objevili jsme před časem, že pokud příliš mnoho žádostí o překlad se chystáte Google příliš často pak Google je čas sankcí. Jak vidíme, dnes je to také služba popření trest, ale ... Máme speciální parametr pro tento! Naleznete na Admin CP - > BB - > poskytovatel překladů a nastavte Prodleva mezi překlady. Tím se přidá definované časové zpoždění mezi žádostí o překlad, takže v případě, že důvodem je příliš mnoho požadavků v krátkém časovém období, pak to bude řešit. Vezměte prosím na vědomí, že i přes toto zpoždění nastavení můžete mít své překlady rychleji! Stejně jako jsem napsal Google může dát čas tresty, takže čekání trochu na straně serveru může celý překlad rychleji

Také pokud se zdát, že Google omezená maximální délka jednoho dotazu, nebo maximální segmenty v jednom dotazu, pak stačí nastavit nižší hodnoty pro konstanty ve třídě vBET_Translator_Google (Viz soubor / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Prosím, řekněte to budete potřebovat další pomoc v této oblasti, nebo je problém vyřešen.
    Naposledy upravil vBET; 16-09-11 na 21:27.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Četl jste můj další příspěvky špatný chci použít placené.

Tak jak to mám udělat? Odpovězte, prosím, na mé jiné vlákno správně!

Datum registrace
    10. 2009

Promiňte. Udělal jsem chybu (jen kontrolovat diskuse http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - To bylo jiné formě, user - uživatelské jméno také začíná S ). Není třeba křičet - půjdu na všechna témata, která jsou stále čekají na odpověď. Můžete mi dát přesnou URL zde, pokud chcete Já jsem kontrolu po jednom z posledních příspěvků 2-3 dny - Můj notebook byl havaroval a Radek se starají o forum.

Pokud chcete používat Google API Translation V2 - stačí nainstalovat nejnovější verze vBET4.x najdete na Správce CP - > vBET - > překlad poskytovatelé a správně nastavit možnosti. Najdete zde celý popis s příslušnými odkazy, jak se dostat Google API klíč a tak dále.

Prosím, řekněte Potřebujete více pomoci s problém popsaný v tomto tématu

PS. Stačí si uvědomit, že toto je 3.x sub-forum. Zajistíme pro Google Translation v2 podporuje brzy vBET3.x - to je na testovací fázi nyní. Změny kódu jsou již hotové.
    Naposledy upravil vBET; 16-09-11 na 21:42.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Vím, že je VB3 fórum, im běh VB3 to je důvod, proč jsem tady příspěvek

Kdy bude podporovat VB3 apiv2?

Datum registrace
    10. 2009

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Byl jsem editaci můj poslední příspěvek, když pošlete svou odpověď - tak prosím zkontrolujte, že na výše uvedený odkaz. Omlouváme se za problémy - chybí mi, že je 3.x sub-fórum na začátku - moje chyba: P

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •