Osobní zprávu
Osobní zprávu
Já jen četl celou věc a dá vám podporu během několika minut.
jeho vyřešen
Omlouváme se, ale nejsem schopen určit, co je problém. Zde je několik věcí, které začalo toto vlákno a je v nepořádku již ... Prosím, otevřete nové vlákno pro každou stále existující problém a kopii zprávy zde (pouze kopírovat, vložit). Omlouváme se za problémy - Radek nevěděl, naše politika řízení - jeden problém za jedno vlákno, takže je to naše chyba, ale je třeba je vyčistit, jinak dostane nejhorší. Teď mám pocit, jako každý příspěvek je o něčem jiném (404, vbadvanced, řecká písmena v URL, vbseo bug), a nemohu zjistit stav všech otázkách. Opravdu - já nevím, jakou pomoc potřebujete nyní ...
Toto vlákno má v názvu chyba 404 a jak jsem to pochopil, je vyřešen. Pokud máte stále 404 otázku prosím napište sem, je-li vyřešit - prosím potvrďte. V případě dalších otázek - Prosím, otevřete další témata (1 závit na vydání). Mám teď nový hardware (notebook jsem měl pád, takže Radek sám na fóru posledních dnů), takže budu moci, aby vám pomohl rychlý tentokrát. Jen prosím, co jsem požádal o - otevřít nové vlákno pro každý problém, takže budeme schopni ji řídit a vrátit se v případě potřeby (jako nyní), aby celou záležitost historie.
Řekl jsem svůj vyřešit. dalších podpůrných jsem mu přístup do testovací fórum a vyřešit to. r.dziadusz měl označil vyřešit.
Skvělé - díky za potvrzení Já jsem to teď označení. V případě ostatních / budoucí problémy - prosím otevřít nové vlákno pro každou z nich