Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: vBET 4.4.2 Vydáno

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Default vBET 4.4.2 Vydáno

Ahoj

Takže tato verze přidává podporu pro Google Translation API v2. V tuto chvíli podporuje 3 překladu API:
    • Google Translation API v1 (k dispozici pouze do 01.12.2011)
    • Google Translation API v2 (platí jeden)
    • Microsoft Překlad API (zdarma)

Právě teď, pokud chcete využít placené Google API, pak musíte zapnout překlad Google API v2 ručně teď (Admin CP-> vBET-> překlady-> Pomocí Google API v2. Po 1 prosinec, budeme odstranit tuto možnost, protože bude na výběr ještě.

Vezměte prosím na vědomí, že nové výchozí hodnoty pro staré parametry nemají vliv na fórech při aktualizaci (budete mít své původní hodnotu). Stále nové parametry (např. tabulky, které by měly být vyčištěny), budete mít naše výchozí hodnoty, protože jste neměli předchozí hodnotu tam.

Takže ve zkratce slovy: tato verze je připraven poskytnout vám volné překlady a umožňuje tím, že mění konfigurace pro podporu všech 53 jazyků.

Novinka:
    • Podpora pro překlady Google API V2
    • Konfigurace pro čištění vyrovnávací paměti (které jazyky by se měly čistit)

Změny:
    • Výchozí konfigurace vBET připraven pro volné překlady

Chyby Opraveno:

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Výborně! Pokud se i moder z VB3 do VB4 používat vbet4 bude můj vyrovnávací muset začít znovu?
    Naposledy upravil Snake; 01-09-11 na 22:00.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake View Post
    Výborně! Pokud se i moder z VB3 do VB4 používat vbet4 bude můj vyrovnávací muset začít znovu?
    Žádné - cache zůstane jak to je. Jen se update - ne přeinstalovat (ne odinstalovat a nainstalovat znovu - po odinstalovat všechny vyrovnávací paměti tabulky jsou vynechány). Vezměte prosím na vědomí, že vBET3.x bude podporovat Microsoft a Google API Překlady Překlady API V2 - to je naší hlavní prioritou teď Takže nemusíte aktualizovat celou vBulletin a všechny pluginy jen kvůli tomu.

Stále máte-li licenci na 4.x vBulletin Já osobně si myslím, že to je docela dobrý motor a stojí za to aktualizovat (stačí být připraven na problémy

Nováček
    Datum registrace
    08. 2011

Text automatically translated from: Russian to: Czech
    Translated text
    a jak nastavit na fórum phpBB 3.8.7 řádek ??((( (free verze)
    Original text

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Dobrý den,
    Přečtěte si prosím vBulletin 3.x zde VB3 Obecné diskuse - vBulletin.org Foruma pokud chcete požádat o bezplatnou verzi našeho produktu vBet pro vBulletin 3.x, otevřete nové vlákno v Free verze vBET2.3.x

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Kde mohu získat informace o placenou službu Google? Kolik to bude stát a jak je nastavit v nich? Díky.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal Taurus View Post
    Kde mohu získat informace o placenou službu Google? Kolik to bude stát a jak je nastavit v nich? Díky.
    Podívejte se zde Placená verze Google Translate API nyní otevřen pro obchod - Google Translate Blog to může přijít velmi drahé na fóru, že budete účtovat 0,05 dolaru na 500 slov!

Jen jsem si v průměru závitu 9 příspěvků, Včetně všech postbit textu bylo 3.456 slov což odpovídá 1,76 dolarů!, Takže překlad bude stát celé jmění!

Je volný API jít úplně? Existuje nějaká alternativa, jako bablefish Altavista je?
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 04-09-11 na 18:28. Důvod: Přidán výpočet nákladů!

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Mějte prosím na paměti jsem dal výše nákladů je pouze pro jeden překlad.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Podívejte se zde Placená verze Google Translate API nyní otevřen pro obchod - Google Translate Blog to může přijít velmi drahé na fóru, že budete účtovat 0,05 dolaru na 500 slov!

Jen jsem si v průměru závitu 9 příspěvků, Včetně všech postbit textu bylo 3.456 slov což odpovídá 1,76 dolarů!, Takže překlad bude stát celé jmění!

Je volný API jít úplně? Existuje nějaká alternativa, jako bablefish Altavista je?
    Zde je podrobný ceny za překlad Google API v2: Ceny a podmínky služby - Google Translate API V2 - Google Code
    To je $ 20,00 za 1 000 000 znaků. To je počet znaků v ne ve slovech.

Také neexistuje žádný časový limit pro cache Google Translation API v2 výsledky. Takže nemusíte se věnovat znovu a znovu na stejném překladu. Takže vaše výpočty ujít jednu věc - že po překladu první nitě, vBET již uložené tresty pro statické GUI prvky. Také podle vašich výsledek, který měl v jednom závitu 9 příspěvků souhrnné výši 17 600 znaků - to je průměr téměř 2 000 znaků za post. Toto není obyčejný příklad. Mnoho příspěvků méně než 60 znaků (stejně jako předchozí post). Například to velmi odpověď má méně než 1300 znaků, a to je dlouhá odezva, jako na mnoha fórech. Samozřejmě není žádné pravidlo, ale myslím, že jste se vyděsit k smrti pomocí pouze jeden příklad, který není příliš často k mnoha fórech.

Mimochodem - ceny jako ceny - to je na Google, jak chtějí prodávat své služby a až uživatelé budou používat tyto služby, nebo ne.

V reakci na otázku, o svobodném alternativu - Ano - vBET4.x již podporuje zcela zdarma Microsoft Překlad API -To není podporuje mnoho jazyků jako Google, ale pořád je to 35 jazyků. VBET zákazníci tak mohou vychutnat volné překlady i poté, co bude uzavřen překlad Google API v1. Přinejmenším stejně dlouhé Microsoft překladu rozhraní API je zdarma, ale tady jsme připraveni také vyvíjet - vBET nyní usnadňuje přidání nového překladu rozhraní API.
    Naposledy upravil vBET; 04-09-11 na 19:36.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Michael, díky za podrobnou odpověď, jsem pochopil, co se snažíte říct, ale bohužel jsem dal příklad je velmi časté v mém fóru, mám mnoho mnohem mnohem déle.

Jsem rád, že když se pokusím Google je placená služba, a to vyjde příliš drahý i bude stále ba nabídnout překlady v mém fórech

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •