Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Nemůžete psát komentáře k CMS články

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Člen
    Datum registrace
    11. 2010

Default Nemůžete psát komentáře k CMS články

To bylo hlásil, dříve tu ale nový vlákno se zdá být v pořádku:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Mám tento problém znovu tam, kde není možné psát komentáře k CMS články. V konzole chyby Firefoxu, zobrazí se tato zpráva při pokusu o vložení komentáře:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je null

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

V tuto chvíli není podporován. Budeme pracovat na podpoře [lang] i pro články CMS. Myslím, že tam byl nějaký problém, než jsme odešli, a to jako není nutné, ale budu to znovu zkontrolovat a zjistit, co se děje tam.
    Michal (vBET) je nyní na dovolené a on bude v pondělí. Budu se snažit najít pro Vás řešení.

PS Právě jsem testován redakční článek s lang BBCode přidat ručně a to překládá v pořádku. Prosím, testovací článek s Langem a langtitle BBCode přidat ručně, a zkontrolovat, jak se chová. Možná, když jste změnili již Článek byl pořízen z cache vBulletin a změny nebyl uznán.

Člen
    Datum registrace
    11. 2010

Nejedná se o překlad CMS článků. Komentáře k článkům CMS nemůže být zveřejněna na všech, i když jsou v našem jazyce výchozí stránku.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Zde můžete vložit libovolné URL na tuto stránku, když jsem si vyzkoušet?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ok jsem musel podívat několikrát, ale byl jsem schopen reprodukovat. To je vBET chyba. Je-li uživatel nastavena jeho výchozí jazyk než jazyk fórum, pak se přidá další vBET možnost editor. Zde jsme zapomněli zkontrolovat stav a vždycky přidat nějaký skript Java, i když byla volba nepřidal - to je příčinou problému.

Pro rychlou opravu, prosím:
    1. Přejít na správu CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
    2. Hledat plugin s názvem: Rukojeť výchozí jazyk pro článek vyjádření CMS
    3. Upravit - naleznete:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Nahradit:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    To je testován a budou zahrnuty v další verzi. Prosím, potvrďte, že to pomůže.

Člen
    Datum registrace
    11. 2010

Že oprava funguje skvěle a můžete se vyjádřit k článkům CMS znovu. Skvělá práce při hledání tohoto problému!

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Byli jsme rádi, aby vám pomohl, za jakékoli další otázky jste více než vítáni zeptat.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •