Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Auto se vrátí do angličtiny, pokud je angličtina nastavení jazyka

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Auto se vrátí do angličtiny, pokud je angličtina nastavení jazyka

Už jsem skrývat příznaky z angličtiny uživatelů přes šablonu podmínkové, ale teď bych rád, aby to na další úroveň, jako anglicky mluvící uživatelé v jiných zemích, kteří mají prohlížeč nastaven jazyk do cizího jazyka, ale pozemek, na překládal stránkách Naše stránky při vyhledávání pomocí Google chce, aby se automaticky zobrazit anglickou verzi, spíše než přeložené verze.

Aby se tomu jsem napsal následující kód.

Nicméně, jak nejsem seznámen s vnitřním fungování vBET, nevím, kam umístit, nebo jak ji dokončit. Mohl byste prosím, pomozte mi s tím?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Který plugin / soubor by to jít do?
    -Co bych dal místo "návrat jazyka do angličtiny?

Díky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V tomto okamžiku by měl uživatel automaticky přesměrováni na svou výchozí jazyk vBET. Vyzkoušejte to a pokud nefunguje, pak dejte nám vědět - budeme pohybovat toto vlákno, aby hlášení o chybě. Vezměte prosím na vědomí, že máte cookies, aby bylo možno tuto práci (před přihlášením není info o uživateli, a tak jsme celý život cookie, a když uživatel přijde ze stejného prohlížeče je přesměrován ještě před přihlášením) a bude stát jen na začátku session (jinak by se uživatel nebude moci změnit jazyk ručně).
    Naposledy upravil vBET; 15-12-09 na 23:51.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Na začátku zasedání, ano, je změnit jazyk.

Nicméně, řekněme, že jsem přihlášen a moje výchozím jazykem je angličtina.

Předpokládám, že můj prohlížeč jazyk je polština, a když jsem googled termín, mé stránky přišel jako výsledek. Jakmile kliknete, jsem byl na mysite.com / forum / PL / thread.html. Pro mé účely, chci, aby uživatel automaticky přesměrován na mysite.com / forum / thread.html, pokud jejich profil jazykem je angličtina.

V opačném případě mohou lidé mimo USA, kteří plynně anglicky být přijata přeložené verze webu, a samozřejmě, Automatický překlad je horší než anglickou verzi pro ně.

Proto, pokud je to možné, můžete prosím nabídnout nějaké odkazy s mým výše uvedený kód? Velmi bych ocenil pomoc. Díky moc předem!

Datum registrace
    10. 2009

Chápu vaši situaci, ale je to velmi neobvyklé. Pokud někdo už je na vašem webu, proč by měl Google to? Když někdo není a Google, pak nová session je vytvořen tak, že budou přesměrovány.

Důvodem, proč jsme stále tak diskusi (proč nesouhlasí s tímto zatím) je, že pokud jsme udělali změny, jak budete chtít, tak uživatel nebude moci vůbec změnit překladu - protože bude vždy přesměrován na jeho výchozí jazyk, a to i Pokud si klikněte na nějaký příznak. To je důvod, proč jsme tento přesměrování pouze na začátku -, protože po tom uživatel si může jít kam chce, a na všechny překlady, co chce.

Je to opravdu, jak byste chtěli, aby se choval fórum. A to scénář, který si dal, je možné ve skutečnosti. Protože v 99,99999% případů to bude fungovat, jak si přejete - pokud nějaký uživatel přejde na vás externí odkaz a již účet výchozí jazyk nastavena, pak bude přesměrována, jak budete chtít. A když už otevřel fórum, pak:
    - 1. - proč by se tam z jiného místa, pokud už je tam?
    - 2. - I v takovém případě neobvyklé, že stačí kliknout vlajku, protože ví, fórum a ví, co se děje.

Prosím, zvažte to. Nechceme, aby se naše přání jako oficiální změna, protože argumenty výše. Ale pokud si opravdu stále myslíte, že to je dobrý nápad pro vás dáme nějaké řešení pro vBET 3.2.x (v 3.3.0 jsme změnili místo přesměrování a také lépe pro výkon).

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Prosím, uveďte mi s řešením.

I když jsou vaše body jsou velmi platný, se tento scénář skutečně setkal uživatelem a hlásil mi, naleznete zde: PentaxForums.com. Souhlasím, že po většinu času, nebude to problém, ale líbí se mi že moje stránky 100% perfektní!

Jde o to, s řešením je, že by jen dělat to tak, že anglicky mluvící uživatelé nemohou ručně změnit překlady. Via šablony, už jsem skryté příznaky pro uživatele, kteří anglický soubor ve svém profilu. Takže podstata je to, chcete-li překlady, a to buď vybrat něco jiného než angličtina, nebo prohlížet fórum jako Host. Proto bych chtěl řešení.

Díky moc za úplatu, a jsem rád, když slyším, že jste ochotni mi pomoci v této věci. vBET pracuje velmi dobře se mé stránky tak daleko a jsem rád, že se zákazník zde!
    Naposledy upravil moman; 16-12-09 na 03:51.

Datum registrace
    10. 2009

Ahoj, jsem zjistil, že z nějakého důvodu je toto staré vlákno ještě není uzavřen. Prosím, řekněte to byl vyřešen a my náhodou, a stále potřebují naši pomoc.
    Naposledy upravil vBET; 07-05-10 na 15:30.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Zjistil jsem, že to není nutné, aby něco takového. Místo toho jsem se umístit toto varování do navigační lišty pro uživatele, pro změnu jazyka.

Nyní můžete zavřít toto vlákno.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •