Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Mohu zakázat vbet na blogu?

Nováček
    Datum registrace
    08. 2011

Default Mohu zakázat vbet na blogu?

Mám konkrétní konfiguraci v mém VB4, kde Forum je na site.com / forum a blog je na blog.site.com a každý uživatelské profily jsou na [uživatelské jméno]. Site.com a jeho blog na [uživatelské jméno]. Webu .com / blog (to vše je děláno vBSEO).

Snažil jsem se na testovací server zdarma vBET V2, ale blogy a profily nelze převést, takže bych chtěl zakázat na těchto stránkách. Je to možné?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ano, můžete vypnout blogy v plné verzi pomocí Admin CP -> vBET -> Možnosti Překladu -> Ignorovat URL - Můžete jednoduše nastavit, že "/ Blog".
    To nebude fungovat pro uživatelské profily, protože neexistuje žádná společná část URL (s výjimkou .site.com, ale to by se ignorovat všechno). Malé vBET kód změna by se vyřešit problém (v místě, kde Ignorovat URL se kontroluje, můžeme zkontrolovat i to je profilu pomocí THIS_SCRIPT hodnoty).

Ignorovat URL není k dispozici ve volné verzi.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2011
    Umístění
    http://yuforum.net

Správce CP - > vBET - > Možnosti překladu - > Ignorovat adresy URL

Řekněte mi... jak se ignorovat konkrétní sekci(ích) OSN vBET 4.4.x... vajíča... Toto fórum...

Mám asi 140 veřejného fóra... a chci se přeložit jen polovinu prkno... jen některé diskuse fóra... o 70 fóra...

Musí do tohoto 70 fóra... Ignorovat adresy URL... nebo co?

Bude v pořádku přidáte novou funkci... Zahrnout/Vyřadit fóra... fórum ID oddělených čárkou... nebo vyberte (CTRL + klepnutí) čarodějnice fóra zahrnout nebo vyloučit...

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V tomto okamžiku vBET podporuje, ignoruje část adresy URL. Pro požadavky na funkci otevřete nové vlákno v části funkce žádost.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •