Fórech a blozích se zdají být v pořádku, ale CMS články nejsou překládání při přidávání v cizím jazyce. Přidání [lang =] [/ lang] Tagy ručně nedělá rozdíl, ať.
Fórech a blozích se zdají být v pořádku, ale CMS články nejsou překládání při přidávání v cizím jazyce. Přidání [lang =] [/ lang] Tagy ručně nedělá rozdíl, ať.
Také jsem si všiml, že není možné přidávat komentáře CMS články. Dalším problémem je nějaký text zdá, že zmizí i při sledování v jiných jazycích. Příklad:Code:http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Naposledy upravil vBET; 22-01-14 na 10:50. Důvod: BBCode korekce
Taurus, díky za návrh, ale nemám to nainstalovaný.
Dostávám to v konzoli chyba Firefox při pokusu o přidání komentáře:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je null
Právě jsem četla jeden z vašich článků CMS, šel do přeložené stránky a je přeložena dobře.
Vezměte prosím na vědomí, že [lang] není podporován články CMS, protože to nemá smysl - CMS Články není něco, co každý může napsat (stejně jako příspěvky, blogy) - tyto články jsou psány velmi malá skupina lidí, kteří by měli znát forum jazyk. Opravdu si chcete CMS články, které v jiných jazycích? A tím myslím písemné - Vím, že chceš hadici překládal a vy jste ji překládal![]()
Ve skutečnosti, to je důležité pro naše CMS aby bylo možné více jazyků. Už máme CMS sekce s články psané v různých jazycích. Například:
SaabWorld - Nederlands
SaabWorld - Français
My jsme se Světového fóra a rád bych, aby místní článků z různých zemí v jejich vlastním jazyce. Důležité pro blogy, ale i pro články CMS.
Například, mělo by to jít německý článek na domovské stránce v článku CMS, ale původní německý text by měl zůstat.
Code:http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Naposledy upravil vBET; 22-01-14 na 10:51. Důvod: BBCode korekce
OK, takže - rozumím vašim potřebám. V tuto chvíli není podporován. Budeme pracovat na podpoře [lang] i pro články CMS. Myslím, že tam byl nějaký problém, než jsme odešli, a to jako není nutné, ale budu to znovu zkontrolovat a zjistit, co se stane, že
PS.
Prosím, otevřete nové vlákno pro poslední odkaz problém. Vidím, že původní zkouška není obsažen. Popište prosím také, že je to globální problém, nebo jen pro blogy, nebo jen pro tento konkrétní blogu.
Naposledy upravil vBET; 09-08-11 na 18:46.
Bylo by úžasné mít tuto možnost pro články CMS. Díky za se do toho.
Jakékoli myšlenky na komentování článků CMS problém?
Mějte, prosím, jednu otázku na jeden závit. Jinak bychom se ztratí v diskusi. Prosím, otevřete nové vlákno na každý problém. Také prosím lépe popsat problém - co přesně chybí ...
Toto vlákno je o podporu [lang] v článcích. Omlouváme se za nepříjemnosti - na konci to pomůže nám všem![]()
Je nám líto, myslel jsem, ty se týkaly problému. Jen jsem znovu testovány a nyní komentáře jsou v pořádku! Docela zvláštní to jen pevnou sám, takže budu házet vinu na mou chybou uživatele ..Prosím, ignorujte