Viz přiložený screen shot. K tomu dochází pouze u Google Chrome a Firefox na stránkách CMS. Jako host se to nestane.
vBET nastaveno na vlajek v horní zápatí.
Edit: Nemohu nahrát přílohu.
Zde je obrázek:
Viz přiložený screen shot. K tomu dochází pouze u Google Chrome a Firefox na stránkách CMS. Jako host se to nestane.
vBET nastaveno na vlajek v horní zápatí.
Edit: Nemohu nahrát přílohu.
Zde je obrázek:
Také na forumhome tlumočník příznaky jsou v rámci Fóra bloky
Máte ještě standardní rozložení vBulletin fórum? Domníváte se, že se to stane na standardním nastavení příliš?
Zkontrolovali jsme v našich testovacích forum a to je v pořádku pro standardní rozložení. Upozorňujeme, že při změně rozvržení pak některé automatické umístění práce nemůže podle očekávání (z důvodu jiných stylů - Automatizace umístění je jednoduchý textový spojení na vhodném místě, ale můžete změnit styl zobrazení místo). V takovém případě stačí použít zvyk nastavení příznaků místo a nastavit ručně v příslušné šabloně, nebo změna vlajky šablony.
Ano. Máme to i na naší testovací forum - je to OK. Automatizace umístění funguje dobře. To je začátek zápatí. Jen rozložení je fiktivní a horní část zápatí je nastaven na sloupec místo. Můžete si to ověřit v HTML kódu - vlajky jsou jen na vrcholu zápatí vBulletin. Můžeme zkontrolovat, zda se některé styly pro vlajky bloku změní polohu, pokud chcete.
Vyřešit problém s forumhome vlajky, prosím jen upravit vBET vlajky šablony a přidat do hlavní div část:
Otestujeme to je vhodné i pro jiné umístění vlajek a pokud je, pak bude přidána v další verzi.Code:style="clear: both;"
Úpravy:
To vyřeší vaše problémy stánku. Právě jsem překontroloval první číslo znovu - a já jsem byl schopen reprodukovat (poprvé jsem slečna informace o prohlížeč).
Upraveno 2:
Stačí zkontrolovat to pro Operu, Chrome, IE, Mozilla - řešení funguje OK pro všechny, prohlížeče na všech místech vlajky. To bude zahrnuta v příští verzi.
Naposledy upravil vBET; 06-08-11 na 18:48.
Díky za opravu!
V pořádku. To je již zahrnuta v vBET4.4.1