Viz přiložený screen shot. K tomu dochází pouze u Google Chrome a Firefox na stránkách CMS. Jako host se to nestane.
vBET nastaveno na vlajek v horní zápatí.
Edit: Nemohu nahrát přílohu.
Zde je obrázek:
Viz přiložený screen shot. K tomu dochází pouze u Google Chrome a Firefox na stránkách CMS. Jako host se to nestane.
vBET nastaveno na vlajek v horní zápatí.
Edit: Nemohu nahrát přílohu.
Zde je obrázek:
Také na forumhome tlumočník příznaky jsou v rámci Fóra bloky
Ano. Máme to i na naší testovací forum - je to OK. Automatizace umístění funguje dobře. To je začátek zápatí. Jen rozložení je fiktivní a horní část zápatí je nastaven na sloupec místo. Můžete si to ověřit v HTML kódu - vlajky jsou jen na vrcholu zápatí vBulletin. Můžeme zkontrolovat, zda se některé styly pro vlajky bloku změní polohu, pokud chcete.
Máte ještě standardní rozložení vBulletin fórum? Domníváte se, že se to stane na standardním nastavení příliš?
Zkontrolovali jsme v našich testovacích forum a to je v pořádku pro standardní rozložení. Upozorňujeme, že při změně rozvržení pak některé automatické umístění práce nemůže podle očekávání (z důvodu jiných stylů - Automatizace umístění je jednoduchý textový spojení na vhodném místě, ale můžete změnit styl zobrazení místo). V takovém případě stačí použít zvyk nastavení příznaků místo a nastavit ručně v příslušné šabloně, nebo změna vlajky šablony.
Vyřešit problém s forumhome vlajky, prosím jen upravit vBET vlajky šablony a přidat do hlavní div část:
Otestujeme to je vhodné i pro jiné umístění vlajek a pokud je, pak bude přidána v další verzi.Code:style="clear: both;"
Úpravy:
To vyřeší vaše problémy stánku. Právě jsem překontroloval první číslo znovu - a já jsem byl schopen reprodukovat (poprvé jsem slečna informace o prohlížeč).
Upraveno 2:
Stačí zkontrolovat to pro Operu, Chrome, IE, Mozilla - řešení funguje OK pro všechny, prohlížeče na všech místech vlajky. To bude zahrnuta v příští verzi.
Naposledy upravil vBET; 06-08-11 na 18:48.
Díky za opravu!
V pořádku. To je již zahrnuta v vBET4.4.1