Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Editor problém.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Question Editor problém.

Jsem zažívá editor problém na mé straně vbcms. Teď to stane jen pro administrátory. Kdykoliv zobrazení článku editor chybí. Při sledování tohoto článku jako normální člen Editor zobrazuje v pořádku. Rozhodl jsem se, že to je vlastně problém vBSEO, ale bohužel kvůli politice vBSEO je asi vBET nemůžu dostat žádnou podporu. Takže doufám, že bude schopen pomoci mi. Díky.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Pokud je to vbseo otázku najdete na vbseo týmu za podporu. Zkontrolujte prosím, zda se jejich jménem jako "politika" je v pořádku podle jejich licenci, pokud chcete. Pokud je to a mají právo odmítnout podporu fóra mají jiné hry (opravdu hloupý), pak prosím, co je třeba, aby si jejich podporu. Můžete dočasně zakázat mods, zálohování vašich upravovat vbseo soubory a nahrát původní. Pak budou mít záminku odmítnout vaši podporu. Nemůžeme odpovídat za jiné produkty či jiné produkty podporují týmy ... Zvlášť, když ty týmy, používá se nachází na vlastní výrobky a postupy, které opravdu doufám, že nejsou legální.

Nejsme schopni podporovat vbseo kód - my prostě nevíme, že - to není náš produkt.

Potřebujete veškeré související pomoc vBET tady?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Můžete smazat tento Michal. Promiňte. Podařilo se mi to stanoví sám. To nemá nic společného s vBET.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Velký Díky za info!

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •