Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 16

Závit: / Fórum připojena k názvu domény přes místo

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Question / Fórum připojena k názvu domény přes místo

vBSEO 3,6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO mapa stránek

Nainstaloval jsem free verzi pro test a já jsem zjistil, překlad funguje skvěle!

Nicméně, tam je hlavní problém v adresách:

Mé místo je sociální síť (URL xxx.com) se spojil s vBulletin v3.6.8 forum (URL xxx.com / fóra).

. VBET Po instalaci a provedl změny na fórum kořen htaccess, jsem narazil na problém - když jsem si vybrat překlad, můžu se vrátit do xxx.com jako všechny xxx.com URL se nyní stává xxx.com / forums.

Například URL xxx.com / index.php? Page = hudba se stává xxx.com / forum / index.php? Page = hudby, a proto sociálních sítí části webu je zcela rozbité, protože všechny adresy URL jsou přesměrována na vBulletin fóra.

A forum URL, který byl xxx.com / fóra, a to se stává xxx.com / Fórum / Forum.

Kdybych vypnutý URL sledování, by výše uvedené problémy zmizí, ale automatický překlad se také zastaví, což není to, co chci.

I put / fóra jako parametr fórum adresář vBET nastavení, a já jsem následoval pokyn ke změně. Htaccess pro uživatele vBSEO.

Co mi chybí?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

To může být způsobeno špatnou konfiguraci. Vezměte prosím na vědomí, že Fórum Adresář parametr by měl být použit POUZE tehdy, když vaše fórum používá podadresář v URL, pokud je to reálné podadresář (nikoli virtuální, jako například dělal vbseo). To je jasně popsán v popis parametru.

Takže se ujistěte, že máte toto právo. Prosím, čištění Fórum Adresář parametr a zkontrolujte si pomáhat.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

My forum URL je xxx.com / fóra, a proto jsem přidal / forums v adresáři vBET Forum nastavení.

Odstranění tohoto nepomohlo. Po odstranění tohoto URL forum, když je vybrán překladu, se xxx.com / cs / fórum (cs je jazyk), v důsledku nefunkční odkaz.

Tady je můj htaccess v / forums kořenovém adresáři.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Datum registrace
    10. 2009

Já vás před špatně, protože tento popis:
    Například URL xxx.com / index.php? Page = hudba se stává xxx.com / forum / index.php? Page = hudby, a proto sociálních sítí části webu je zcela rozbité, protože všechny adresy URL jsou přesměrována na vBulletin fóra.
    Teď už chápu. To je vše v pořádku - jen vBET free verzi nepodporují překlady externí obsah - překládá se pouze forum. URL: xxx.com / index.php page = hudba je mimo forum tak to zlomí. vBET free verze znamená jediné fórum obsah. Nic víc.

Plné verze se překládá vBET obsah mimo fóra vytvořen s vBulletin - můžete vidět na našem fóru. Viz obsah zde:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    nebo zde
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    a hrát si s překladem.

Pokud si přesto nerozumím otázce - pošlete mi prosím přesnou adresu URL stránky, která dělá problém.
    Pokud chápu správně - pak odpověď zní: volný vBET nepodporují překlady obsah mimo fóra, platí One podporuje stránky mimo fórum vytvořené s motorem vBulletin.

PS.
    Htaccess ve vašem pravidla pro vBET v nesprávném místě. - Ty by měly být těsně před pravidly vbseo - žádná další pravidla by měla být mezi vBET a vbseo pravidla.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Ano, moje pravidla jsou pravidla, než vBSEO.

Budu kupovat komerční verzi. Musím odinstalovat a nainstalovat bezplatnou verzi komerční verze?

Datum registrace
    10. 2009

Ano - pokud chcete nainstalovat komerční verze pak se musíte nejprve odinstalovat verzi zdarma - stačí odinstalovat správce CP.

Dále upozorňujeme, že. Htaccess pravidla změní.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Ahoj, já koupil komerční verzi, odinstalovat a nainstalovat bezplatnou verzi komerční verze 3.x Překlad funguje, ale mám úplně stejné problémy jako u free verze.

Musel jsem vypnout URL sledovací URL jinak se xxx.com / Fórum / Forum, když jsem navigaci.

Kromě toho další problém přetrvává. - Po vložení URL pravidel před vBSEO pravidel v htaccess, je rozbit vBSEO Mapa odkaz. Mám stránka nebyla nalezena na můj Mapa stránek URL. Odstranění všech vBET pravidla by Mapa URL znovu pracovat, ale to rozhodně není řešení.

Jsem něco chybí?

Datum registrace
    10. 2009

Chcete-li mít Mapa běží pravidla pohybu vBET na vhodné místo. Vy prostě ladem návod - v návodu máte jasně popsán, aby vBET pravidel těsně před vbseo.php pravidel a nastavení před Mapa pravidel místo. Také nezapomeňte, že jste pravidla pro placené verze - bez nich má jiná pravidla. Odstranění starých pravidel a dát nové na vhodném místě + přidat forum adresář do první 2 pravidel (jak je popsáno v návodu). Pokud to bude stále nefunguje - pošlete celý změnil obsah souboru htaccess..

O / Fórum / fórum - Co jste si stanovili pro Admin CP -> bb -> Hlavní -> Fórum, adresář?

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Ok, díky. Jsem vyřešil Mapa nefunkční odkaz problém. Ale .. / Fórum / Forum problém stále existuje. A, ano, jsem / Správa fóra na CP -> vBET -> Main -> Forum adresář. Bez nastavení fóra v této oblasti překladu by ani pracovat - to by vedlo k neexistující stránku.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Tady je můj současný htaccess v xxx.com / Fórum root.:

# Comment následující řádek (přidat "#" na začátku)
    # Vypnout funkci mod_rewrite.
    # Poznámka: stále musíte vypnout v hack
    # Ovládací panel vBSEO zastavit přepisování URL.
    RewriteEngine On

# Některé servery vyžadují RewriteBase směrnice, které mají být
    # Povolit (odstranit '#' na začátku k aktivaci)
    # Poznámka: Pokud je povoleno, je nutné zahrnout cestu
    # Do kořenové složky VB (tj. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\. Xxx \\. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Jak vidíte, jsem musel odstranit
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    od .htaccess, aby sitemap URL práci. Je to to, co jsem měl dělat? Nevzpomínám si, jsem si kdekoli, vaše instrukce, že mám smazat celém pravidla v .htacess soubor, aby sitemap URL pokračovat v práci. Bylo by to zkazit můj snídaní??
    Naposledy upravil myandy99; 12-08-11 na 00:51. Důvod: Další dotaz na vBSEO a Mapa

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •