Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 21

Závit: ¿Jak nakonfigurovat editor tlačítko pro produkt BBCode?

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Google Automatická detekce funguje jen pro zprávy, které nejsou označeny jako [lang] (není nutné zkontrolovat, zda je již nastaven). Je realizován nastavit [lang] zprávy pro uživatele automaticky a funguje to pro všechny uživatele bez ohledu na to, které si stanovily svůj výchozí jazyk, nebo ne. Vy jste mi nerozuměl, jak to funguje. Pokud si myslíte, že funguje špatně žádné fórum - prosím otevřít nové vlákno pro nové vydání.

Prosím, otevřete nová témata pro své nové problémy - to nám umožní mange své problémy samostatně a čistí Historie problému. Nejsme schopni řídit mnoho otázek v jednom závitu. Takže prosím, otevřít nová témata k vydání do skupin a automatické zjistit, zda si myslíte, že pracuje špatně na forum.

Vezměte prosím na vědomí, že přidání tlačítka pro jazyk BBCode má nějaké problémy. Opravdu chcete vynutit uživatelské pokaždé klepnout na tlačítko a vyberte jeden z 53 jazyků, zjišťují, že první samozřejmě na takový dlouhý seznam. Vezměte prosím na vědomí, že skutečné řešení, ne večeři takový problém. A je to v účelu, aby se zabránilo takové emise. I jako "on demand" funkčnost nemá smysl vůbec. Kdo bude psát své zprávy v různých jazycích? Každá zpráva v jiném jazyce a pokaždé zvolit, ve kterém zpráva to je? ... Pokud někdy někdo chtít, je lepší použít auto zjišťování pro účely této síly, než uživatel vybrat sám.

Nechcete, aby vás nutit uživatele k nastavení výchozího jazyka, ale chcete ho donutit, aby to pokaždé, když se píše zpráva? ... Také nemusíte nutit uživatele do nastavení výchozího jazyka - použijte automatické zjišťování jazyka. Je určen pro takové případy, a to funguje OK. Vy jste mi nerozuměl, jak to funguje.

Uživatel výchozí jazyk není standardní vBulletin používání jazyka. To nemá žádný vliv na nic jiného než editory. Proč chcete odstavení to?

Člen
    Datum registrace
    06. 2011

Nepotřebuji tlačítka pro 53 jazyků, ne pouze pro jednu implicitní.
    A já bych nenutí uživatele k ničemu. V nejhorším případě jsem se mohl sám upravit a přidat tagy na jedno kliknutí, nyní nedostupná.

Otevřu závit na překladatelskou otázkou, jak je to ve skutečnosti nefunguje pořádku v mém fóru.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •