Viděl jsem, že když člen využívající jiný jazyk než výchozí, a cituje někoho, pak nabídka není přeloženo.
Viz tento příspěvek:
Windows 7 témat: Ultra Dark tono3022
Prosím poraďte. Díky.
Viděl jsem, že když člen využívající jiný jazyk než výchozí, a cituje někoho, pak nabídka není přeloženo.
Viz tento příspěvek:
Windows 7 témat: Ultra Dark tono3022
Prosím poraďte. Díky.
Ano, nabídka není přeložena a je opravena. Důvodem je, že můžete napsat ve francouzštině a citovat někoho, kdo píše v polštině - jeho text nelze považovat za francouzština a posílat se zbytkem svého příspěvku k překladu. Takže citace je ignorován uvnitř lang BBCode a citovaný text by měl mít vlastní lang BBCode. A to byl problém na příkladu - citovaný text by měl být uvnitř jeho vlastní BBCode jazyk, ale to nebylo.
Už jsem to opravil na své téma - Když porovnáš s verzí před úpravou uvidíte rozdíl
Potřebujete další pomoc tady?
OK super, díky. Takže si to opravil na správné CreativX? Jak mohu opravit to na mé další forum?
Jen jsem upravil zprávy. Tento problém byl, že citovaný text Předpokládám, že se ve své vlastní BBCode jazyk, ale to nebylo. Není nic opravit. Pokud se taková věc stane (protože Google nerozpozná jazyk správně) a není vhodné lang BBCode, pak to musí být ručně. To je všechno.
Máte více takových zpráv?