Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: některé jazyky porušení formátu

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Default některé jazyky porušení formátu

Ahoj kluci,

jak jste se dostal MS API integrované Im dávat to další ránu, díky za to

Ive přeinstalovat plugin, pozdě v noci, a Ive dostal pár chyb ...
    Některé jazyky dokonale fungovat:
    http://seoforums.org/es/

ale některé se zdají nenaruší vzhled:
    http://seoforums.org/de/

je to pravděpodobně něco zcela jednoduché, jsem havent měl možnost podívat se do něj ještě, ale pokud je jeho zřejmá, prosím dejte mi vědět!

díky

Martin

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Vypadá to, že máte problém s připojením k překladatelské služby. Takže:
    1. Používáte Google pouze MS, nebo i překlady? Pokud se i MS, pak si prosím zkontrolujte výsledky, když jen Google je zapnutý.
    2. Prosím, použijte Google test a říci o výsledcích: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. Pokud je vše v pořádku s testovacími Google a používáte Host cache, pak vypněte host cache a zkontrolovat výsledky - možná jste mezipaměti špatných výsledků (by se nemělo stát, ale stojí za to ověřit).

Uveďte, prosím, svůj názor.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

OK, tak po testování - jeho 100% MS API překlady.

kdykoliv její pomocí tohoto API se zobrazí stránka "rozbité". Opravdu jsem vlastně jen chtít použít jiné API, ne ten Google, takže tato funkce je pro mě důležité.

Nějakou radu?

Díky!

Datum registrace
    10. 2009

Prosím podrobnosti hodin přístup správce CP a FTP. Jak jsem pochopil, že bude stačit nastavit MS překlady množit. Vezměte prosím na vědomí, že MS překlad je považován za BETA vBET, takže některé otázky se může stát.

My už víme, jak zjistit v čem je chyba a jak ji opravit. S největší pravděpodobností tam je nějaký speciální znak, který není povolen MS API a musíme to analyzovat ji před odesláním. Stále musíme přesný obsah, aby viděli, co je špatně, tak prosím podrobnosti hodin přístupu.

Datum registrace
    10. 2009

Stále jsme nedostali přístupové údaje. Potřebujeme znát přesný obsah této stránky a bude moci ověřit, jaké jsou výsledky společnosti Microsoft. V opačném případě nejsme schopni otestovat a opravit ji. Vezměte prosím na vědomí, že budeme kontrolovat v neškodné způsobem - my Vám zašleme další výstup pouze pro naše šetření. Takže žádný jiný uživatel uvidí

Datum registrace
    10. 2009

Právě jsem objevil jeden problém s překladem Microsoft na naší testovací forum. Nevím, je to stejný problém jako vy, protože jsme se dostali přístupové údaje a nemohl zkontrolovat. Prosím, ještě ladem pokyny níže.

. Microsoft překlady textů, včetně "charakteru přestávek v této chvíli narychlo, prosím:
    1. Otevřít soubor / Includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Hledat:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Nahradit:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Hledat:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Nahradit:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    To bude zahrnuta v příští verzi.

Prosíme o potvrzení, že byl stejný problém na fóru.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •