Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: VB 4.1.4 a 4.2.3 vbet - nepořádek

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Takže jste nikdy neviděl nějaký styl problémy až na jednu malou chybu (....Text je přeložen do Ajax editor (jak jsem popsal dříve, než je již řešen v 4.4.0, ale rozložení je v pořádku - žádný problém CSS.)? Zjistil jsem, že těžko uvěřit. Viděl jsem je v Chrome, Opera, Safari, IE a FF. Dívala jsem se na to celé hodiny před zahájením vlákno.

Jste říkal, zda jste byli schopni reprodukovat příznaky jsem popsal. Věděli jste podle mých pokynů po 19?
    Naposledy upravil norku; 16-06-11 na 23:56.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Thumbs up

Musím jít, ale vše vypadá, že můžeme spolupracovat znovu. Budu sledovat situaci s cache přes den, zítra (dnes).

Mnohokrát děkuji za čas, který do tohoto večera M. Výborný podporu jako obvykle velmi ceněná!
    Naposledy upravil norku; 17-06-11 na 00:02.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal norku View Post
    Takže jste nikdy neviděl nějaký styl problémy až na jednu malou chybu (....Text je přeložen do Ajax editor (jak jsem popsal dříve, než je již řešen v 4.4.0, ale rozložení je v pořádku - žádný problém CSS.)? Zjistil jsem, že těžko uvěřit. Viděl jsem je v Chrome, Opera, Safari, IE a FF. Dívala jsem se na to celé hodiny před zahájením vlákno.

Jste říkal, zda jste byli schopni reprodukovat příznaky jsem popsal. Věděli jste podle mých pokynů po 19?
    .
    Není těžké uvěřit, vůbec - stačilo, že jsem šel na vlákno, který byl již v mezipaměti (a věřím, že byl problém se s vadnou cache). Tak takhle jsem viděl vše tak, jak to asi má být.

Upřímně - Co bych mít za cíl, abych se 10 krát více práce ... Podpora je zdarma - moje práce je tady vyřešit problém co nejrychleji. Nikdo mi zaplatil za to ti 10 krát delší Je to jednoduché - jsem neměl žádnou neviděl problém. Prosím, vzít jako fakt.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal norku View Post
    Musím jít, ale vše vypadá, že můžeme spolupracovat znovu. Budu sledovat situaci s cache přes den, zítra (dnes).

Mnohokrát děkuji za čas, který do tohoto večera M. Výborný podporu jako obvykle velmi ceněná!
    Velká - Předpokládám, že čištění vyrovnávací paměti vyřešil problém. Nevím, proč byl rozbit cache. Pokud se to stane znovu a poté budeme kontrolovat, proč se to mohlo stát - se nechá jen předpokládat, že je to rozbité před aktualizací na 4.3.0.

V tuto chvíli záležitost za vyřešit. Pokud se to stane znovu, prosím stačí napsat a my se znovu.

Také prosím aktualizujte na vBET 4.4.0 pokud se chcete vyhnout 3 problémy s vBulletin 4.1.4 nové aplikaci ckeditor (všechny popsané v vBET 4.4.0 Poznámky k vydání )

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •