Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Vypnutím některých funkcí

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Vypnutím některých funkcí

Řekněme, že jsem chtěl zakázat příspěvek / PM překladu funkce, langtitle BBCode a lang BBCode. Jaké pluginy mám vypnout?

Taky nechci vBET komentáře v mém příspěvku obsahu, pokud je to možné.

Díky za každou pomoc!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V takovém případě stačí použít free verzi - to nemá takový výkon, ale je to stále rychlý a dělal jen překlady.

Pokud chcete, aby nové funkce v vBET 3.x aby lang a langtitle Bbcode podpora konfigurovatelné - prosím, otevřete nové vlákno v http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Potřebuji výkon jako moje forum je docela velký. Také jsem nevěděl, že bezplatná verze použitých výrobků!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Tak dlouho, dokud nemáte zatím žádné příspěvky v dalších zprávách pak BBCode Lang a langtitle se nepoužívají - takže nemají žádný vliv na výkon.

Dále upozorňujeme, že v 3.x jsme mnoho vylepšení výkonu a další verze 3.3.0 bude plný výkon.

Máme celou sub-fórum o free verzi a oznámení máte nalepené nit, která popisuje rozdíly mezi svobodnými a komerční verze.

Pokud jste již majitelem vBET 3.x pak oslabení na vBET 2.x vypne Lang a langtitle BBCode, ale také bude používat pomalejší nejhorší DB struktury a kódu, bez mnoha vylepšení výkonu.

Doporučujeme udělat nějaké kroky ladění výkonu. Zde najdete několik rad (viz také příspěvky pod tímto více tipů)
    Výkon rady
    Naposledy upravil vBET; 11-12-09 na 23:12.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •