Řekněme, že jsem chtěl zakázat příspěvek / PM překladu funkce, langtitle BBCode a lang BBCode. Jaké pluginy mám vypnout?
Taky nechci vBET komentáře v mém příspěvku obsahu, pokud je to možné.
Díky za každou pomoc!
Řekněme, že jsem chtěl zakázat příspěvek / PM překladu funkce, langtitle BBCode a lang BBCode. Jaké pluginy mám vypnout?
Taky nechci vBET komentáře v mém příspěvku obsahu, pokud je to možné.
Díky za každou pomoc!
V takovém případě stačí použít free verzi - to nemá takový výkon, ale je to stále rychlý a dělal jen překlady.
Pokud chcete, aby nové funkce v vBET 3.x aby lang a langtitle Bbcode podpora konfigurovatelné - prosím, otevřete nové vlákno v http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Potřebuji výkon jako moje forum je docela velký. Také jsem nevěděl, že bezplatná verze použitých výrobků!
Tak dlouho, dokud nemáte zatím žádné příspěvky v dalších zprávách pak BBCode Lang a langtitle se nepoužívají - takže nemají žádný vliv na výkon.
Dále upozorňujeme, že v 3.x jsme mnoho vylepšení výkonu a další verze 3.3.0 bude plný výkon.
Máme celou sub-fórum o free verzi a oznámení máte nalepené nit, která popisuje rozdíly mezi svobodnými a komerční verze.
Pokud jste již majitelem vBET 3.x pak oslabení na vBET 2.x vypne Lang a langtitle BBCode, ale také bude používat pomalejší nejhorší DB struktury a kódu, bez mnoha vylepšení výkonu.
Doporučujeme udělat nějaké kroky ladění výkonu. Zde najdete několik rad (viz také příspěvky pod tímto více tipů)
Výkon rady
Naposledy upravil vBET; 11-12-09 na 23:12.