Dałem Rade. Nieważne.
Naposledy upravil jaryx; 07-12-09 na 23:34.
1. V posledních témata v vbadvanced psané v portugalštině na displeji spolu s BBCode Code: Jak se zúčastnit Co je třeba udělat, ABY SE se nezdá? 2. Napsali JSTE O portugalského "como faço PRA participar " V tele se opakuje stejný. Zatímco Obsah všech displejů pěkně JAKO Jak překládal, Nikoli v názvu Místo "ç"Objevil"FAA $". Pote, co jsem úpravy Opravy FAA $ naç Nyní předmětem JE zobrazena správně. Co je příčinou této chyby? Jak Mohu tento Problém vyřešit?
Jak se zúčastnit
1. Dejte mi prosím link, kde můžu vidět. 2. Jste schopni reprodukovat - který je, jak píšete nový příspěvek s názvem tohoto keře jsou? Mimochodem, jak to bude snazší, v budoucnosti, pro každý problém, napište samostatné vlákno
ad. Víte odkaz ad. 2 Víte, popis Čekání
Podeślij prostřednictvím fóra. To je jediný oficiální kanál, který je pomoci poskytované v vBET. Informace zaslané prostřednictvím jiných kanálů, se mohou jednoduše zemřít, nebo získat od jiného počítače a bude mít větší přístup k našim zaměstnancům. Proto sorki se za nepříjemnosti, ale zadat znovu zde
Dnes na tomto fóru je nový "Flower": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Jakákoliv zmínka o tom?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Ano - viz název vlákna uvnitř langtitle - jak to nepřidá (kód jazyka). Mimochodem - prosím otevřít nová témata pro nové problémy To nám pomůže lépe řídit
Původně odeslal vBET Ano viz název tohoto podprocesu je uvnitř značky langtitle-jak se tato přidat (s kódem jazyka). Při této příležitosti-Prosím otevřete nové podprocesy pro nové problémy To nám pomůže lépe řídit Vlastně myslím, že to nebylo pro tuto značku. V obsahu i téma. Otázkou: Proč?Uživatel má jazyk nastavený na EN, ačkoliv jeho IP adresa je z Ruska, ať Registrace uživatele na fórum, je automaticky vytočeno jeho jazyka, z toho v jakém jazyce je v současné době prohlížení fóra?Ne, mě jako vrací jádro problému tohoto tématu, který je na domovské stránce (vbcmps), toto revidované téma obsahuje: [langtitle = ru] Запись To je důvod, proč pokračovat v tomto tématu
Naposledy upravil vBET; 11-10-11 na 00:42. Důvod: BBCode korekce
Pokud nemáte nastavit automatické zprávy rozpoznávání jazyka systému důvěřuje uživatel. vBET neznamená automaticky nastaví jazyk během rejestacji - uživatel zvolí sám. vBET navrhuje automaticky (Dobré ráno, známky), jazyk založený na nastavení prohlížeče, a to na základě IP. Pokud jde o BB pokročilé vBET je v současné době žádný modul integrován s VB pokročilé Dynamics langtitle a bude interpretována. BB CMPS je prostě ještě není integrovaná, a proto je zde zatím interpretována langtitle. Tak to vyžaduje integraci. Pokud chcete pomoci integrace - prosím napište Pista část integrace. Dovolte mi, abych vám ukázkový kód k použití analyzovat langtitle - musíte použít na správném místě. vBET časem bude podporovat nejoblíbenějším způsobem. V současné době máme spoustu práce versją 3.3.0, který wyjdzei včetně tygdniu, pak 4.0. Pak budeme integrovat další módní - VB CMPS byla hlášena na integraci
Ok. Děkuju. S výhradou uzavření. ps. Nemám oprávnění nastavit témat v oblasti integrace ... tak jsem to napsal tady: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Zobrazit Tag Cloud
Pravidla fóra