Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Žádná licence

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Default Žádná licence

Text automatically translated from: Polish to: Czech
    Translated text
    Dobrý den před rokem jsem si koupil licenci na své číslo script faktury [* CUT *] Dnes, po vstupu panel není vidět své licence (i když skript jsem použil jen jednou), mám informace, že musím koupit jeszcez čas, já nechápu, co tady? Zaplatil jsem za licence 2010-04-25 opatrně a najednou zmizí? Co je to?
    Original text
    Naposledy upravil vBET; 23-05-11 na 21:33. Důvod: licenční číslo ochranu

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

máte pravdu - mám své fakturační údaje. Tato transakce je spojena s jiným uživatelským účtem. Nacházíte se pomocí uživatelského účtu, bez licence (jiný uživatelský účet má tuto licenci). Můžete vysvětlit proč?
    Díky za přání
    Naposledy upravil kamilkurczak; 23-05-11 na 20:29.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Text automatically translated from: Polish to: Czech
    Translated text
    Dobrý den. Jak Kamli licence ověřit nezmizel, jen patří na jiný účet. Jen prosím, přihlaste na účet, ze kterého jste zakoupili licenci a tam budete mít možnosti spojené s licenčním řízení Takže, co může ztratit - jen zapomněli, ze které jste zakoupili licenci Pokud budete potřebovat pomoc, bude Camille zašleme hodin s názvem účtu. Prosím, napište, nebo je již v pořádku, pokud potřebujete připomenutí?
    Original text
    Naposledy upravil vBET; 23-05-11 na 21:35.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •