Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Podivný E-maily

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Podivný E-maily

Člen fóra stěžovali toto:

Například z e-mail:
    Vážení Bart,
    rparmar právě odpověděl na téma, které se zavázaly dodržovat právo - FA Limited klub - v Pentax SLR diskusní fórum objektivem PentaxForums.com. Pokud chcete poslat odpověď, prosím, otevřete vlákno na odkaz níže. Prosím, neodpovídejte na tuto e-mail.
    Toto vlákno je umístěna na adrese:
    FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
    Zde je zpráva, která byla právě Zaslal:
    <! – START BB není přeloženo oblast - >
    --- Citace (původně od brecklundin) ---
    Navíc jsem nucen používat, protože jsem dopravil 35ltd off pro 43ltd ... naprosto skvělý kopii 35ltd a stále jsem nemohl odolat vábení více stříbra.
    Konec Citace --- ---
    <!--konec BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – > může vztahovat na to! Jsem se obchoduje mé DA35 DA12-24, protože to bylo mnohem důležitější pro mě mají ohniskovou vzdáleností, které se vztahuje. Ale pořád jsem FA43. I když je to méně praktické než DA35 Připadá mi že naplňuje zvláštní výklenek.
    To nemusí být nejlepší technické příkladem použitém objektivu, a to zejména s post-processing, ale líbí se mi to. (A stejně tak tanečnice.) FA43 znovu zasahuje, kde FA77 by bylo příliš blízko plodin.
    Angie Smalis tance Nic pole
    Obrázek: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis tance nic polí na Flickr - Photo Sharing!)
    K dispozici může být také jiné odpovědi, ale nebudete dostávat žádné další oznámení, až další návštěvě fóra znovu.
    Vše nejlepší,
    PentaxForums.com

Ne všechny e-maily vypadají takto.
    fi jeden pro příspěvek Eaglerapids neukázal to.
    Jeden na příspěvek od pcarfan udělal také.
    Možná rparmar a pcarfan nestanovilo jejich jazyk ještě?
    Ani I.
    Je to proto, že ne každý má své jazykové sady? Pokud ano, je tam dotaz, MySQL, které mohu využít pro nastavení každého jazyka do angličtiny?

Díky!

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Díky za poznámku. Už jsme začali pracovat na odstranění vBET komentáře e-maily, ale dát to zpátky, protože jiné priority. Se vrátíme k tomuto úkolu, aby se zajistilo, že vBET komentáře nejsou zahrnuty v e-mailech.

Jo, můžu potvrdit také. Díky za péči o toto příliš vBET.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Díky! Doufejme, že upgrade na verzi Oprava chyby (Předpokládám, že 3.3.0) bude relativně bezbolestný!

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Dostal jsem 800 e-mailů dnes ráno všichni s

uživatelské jméno: <! – START BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – > klika <!--konec BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – >
    ClassName: vB_Database
    MySQL verze

a právě jsem obdržel dalších 75 e-mailů, jako je tato.

Vím, že jste vysvětlil dříve, ale nechápu, proč se to děje.

Navíc jsem stále obrovský oznámení zatížení serveru z mého dedikovaný server.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    Díky! Doufejme, že upgrade na verzi Oprava chyby (Předpokládám, že 3.3.0) bude relativně bezbolestný!
    Jako vždy aktualizace bude triviální - stačí nahrát soubory a importovat soubor s produktem

Také 3.3.0 bude nejen opravu chyb, ale také mnoho vylepšení výkonu budou zahrnuty.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal chick View Post
    Dostal jsem 800 e-mailů dnes ráno všichni s

uživatelské jméno: <! – START BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – > klika <!--konec BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – >
    ClassName: vB_Database
    MySQL verze

a právě jsem obdržel dalších 75 e-mailů, jako je tato.

Vím, že jste vysvětlil dříve, ale nechápu, proč se to děje.

Navíc jsem stále obrovský oznámení zatížení serveru z mého dedikovaný server.
    Co je obsahem těch mailů?

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Doufám, že to brzy vyřešen

Datum registrace
    10. 2009

Vyřešeno Budou zahrnuty v další verzi. Maily jsou aktualizovány na nízké úrovni háku, a tak by měl fungovat pro všechny druhy maily OE, ale byl testován pouze na předplatné závity.

V případě, že jiný si myslí, že se stane s maily, prosím, stačí napsat zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Myslím, že jsem měl appologise že Bralů soo long - to bylo opravdu triviální opravit. Tento problém byl, že poprvé, když jsem hledal e-maily, háčky jsem našel, co jsem potřeboval, ale zkouší to na špatnou cestu, co drží mě pak. Je nám líto - a doufám, že to nebylo takové unconvinient - teď to zmizí

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •