Například z e-mail:
Vážení Bart,
rparmar právě odpověděl na téma, které se zavázaly dodržovat právo - FA Limited klub - v Pentax SLR diskusní fórum objektivem PentaxForums.com. Pokud chcete poslat odpověď, prosím, otevřete vlákno na odkaz níže. Prosím, neodpovídejte na tuto e-mail.
Toto vlákno je umístěna na adrese:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Zde je zpráva, která byla právě Zaslal:
<! – START BB není přeloženo oblast - >
--- Citace (původně od brecklundin) ---
Navíc jsem nucen používat, protože jsem dopravil 35ltd off pro 43ltd ... naprosto skvělý kopii 35ltd a stále jsem nemohl odolat vábení více stříbra.
Konec Citace --- ---
<!--konec BB NEPŘELOŽENÉ oblasti – > může vztahovat na to! Jsem se obchoduje mé DA35 DA12-24, protože to bylo mnohem důležitější pro mě mají ohniskovou vzdáleností, které se vztahuje. Ale pořád jsem FA43. I když je to méně praktické než DA35 Připadá mi že naplňuje zvláštní výklenek.
To nemusí být nejlepší technické příkladem použitém objektivu, a to zejména s post-processing, ale líbí se mi to. (A stejně tak tanečnice.) FA43 znovu zasahuje, kde FA77 by bylo příliš blízko plodin.
Angie Smalis tance Nic pole
Obrázek:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis tance nic polí na Flickr - Photo Sharing!)
K dispozici může být také jiné odpovědi, ale nebudete dostávat žádné další oznámení, až další návštěvě fóra znovu.
Vše nejlepší,
PentaxForums.com
Ne všechny e-maily vypadají takto.
fi jeden pro příspěvek Eaglerapids neukázal to.
Jeden na příspěvek od pcarfan udělal také.
Možná rparmar a pcarfan nestanovilo jejich jazyk ještě?
Ani I.