Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 3 123 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 25

Závit: Auto si stránky Google vs obsahová pravidla

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default Auto si stránky Google vs obsahová pravidla

---
    SPRÁVCE Poznámka: tento post obsahuje nepravdivé informace o Google prohlášení pro automaticky přeložený obsah. Prohlášení není týká také vBET. Další podrobnosti naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Bohužel jsem byl na dovolené, kdy byla zpráva vytvořena a hodně špatné informace byly obsaženy v tomto vlákně - to je důvod, proč je zde zahrnuta korekce.
    ---

Ahoj

Jen jsem chtěl, abys věděl, že Matt Cutts řekl, že auto překládání stránek spadá do jeho "auto generovaný obsah", pokynů, které budou potrestáni, protože aktualizace Google Panda.

Tak jen jako varování budete chtít znovu přidání všech stran překladu do souboru Sitemap.

Ve skutečnosti byste mohli chtít, aby zvážila blokovat Google ze seznamu jazyků, překládal auto vůbec přes robots.txt.

Zde je video: YouTube - Jak bych měl zvládnout lokalizovaným obsahem?

S pozdravem

Kosmik
    Naposledy upravil vBET; 07-04-11 na 14:54.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Oops ... Zdá se jasné, že Google nemá rád, co se pak Vbet. Proč Google ještě index auto-přeložených stran i když? Nemá smysl.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Vzhledem k tomu, když navštíví stránky, neví, že se auto přeloženy.
    Jsou uloženy v databázi a nejsou napojeny jejich API pro jejich crawler.

To je úplně v pohodě, co vBET však není v tom smyslu, většina lidí se snaží používat.

Jedná se o překlad funkce, která pomáhá lidem hovoří různými jazyky, k pochopení obsahu.
    Nicméně to není způsob, jak znásobit svůj obsah stránky.
    Používáte-li to tak Google bude vidět, jak nízká kvalita "auto generovaný obsah", a potrestat vaše webové stránky na to dříve nebo později.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Díky.

Kamil,

Mohu jen potvrdit, prosím, že pokud chci, aby Vbet běží na moje forum, ale nechci vidět, Google automaticky přeložen stránky, které potřebuji jen udělat následující:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Do robots.txt, kde xx označuje cizí jazyk (y) v provozu na mé forum

2. Obrátit kroky v tomto příspěvku pro integraci Mapa: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-vytvoření a znovu odeslat soubor Sitemap.
    Naposledy upravil norku; 31-03-11 na 10:42.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Ano. Máte-li zakázat stránek pro Google roboty - budete mít své stránky nejsou indexovány Google.
    Samozřejmě, pokud jste zvrátit všechny změny z Sitemap - stejné - stránky nejsou indexovány.

Samozřejmě už jste indexovaných stránek Google, budete muset znovu načíst nový soubor Sitemap.
    Přidal Michał Podbielski:
    Nemáte zablokovat přeložený obsah, viz:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Naposledy upravil vBET; 07-04-11 na 14:49.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Děkujeme, že jste Kamil. Myslím, že je to opravdu škoda, že Google nemá rád obsah vytvořený tímto způsobem. Myslím, že by měl udělat výjimku, protože je pro diskusní fóra Vbet je fantastický nápad, a to i za tu krátkou dobu jsem si to plně funkční jsem viděl zlepšení v mých statistikách. Vše není ztraceno, i když samozřejmě proto, že velmi chytrý část Vbet - že cizího jazyka reproduktory mohou podílet na fóru ve svém vlastním jazyce - je samozřejmě stále existuje.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Řízení lidských zdrojů, je Google nakonec bude jen kapka těch přeložených stran? Pokud se tak stane Zajímalo by mě, jestli bude mít vliv na pořadí rodný jazyk stránek?

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Řízení lidských zdrojů, je Google nakonec bude jen kapka těch přeložených stran? Pokud se tak stane Zajímalo by mě, jestli bude mít vliv na pořadí rodný jazyk stránek?
    Google se zřejmě odstraněny VBET stránky nyní: viz diskuze na mém blogu.

Já osobně si nemyslím, že tyto stránky jsou spam, mají legitimní účel ...
    Ztraceno v překladu: Google Algo aktualizace 06.4.2010 | SEO blog z SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal StarBuG View Post
    Ahoj

Jen jsem chtěl, abys věděl, že Matt Cutts řekl, že auto překládání stránek spadá do jeho "auto generovaný obsah", pokynů, které budou potrestáni, protože aktualizace Google Panda.

...

Zde je video: YouTube - Jak bych měl zvládnout lokalizovaným obsahem?

To je NENÍ pravda. Prosím, podívejte se na video ještě jednou. Řekl, že CAN se vztahují na auto vytvořený obsah směrnice, a pak je vyprávění o špatný dojem, když strana je naprosto nečitelný pro člověka. Takže opravdu Google Roboti nejsou schopni posoudit těchto stránek je auto generovaný obsah, a to by mohlo být provedeno jen lidské a pouze tehdy, pokud překlad není ani týden, ale úplně zhroutil, protože mít přeložených stran sám o sobě je velmi dobré, co je popsáno ve filmu kontextu, jak by měl vypadat URL pak.

Také chci uklidnit všechny naše uživatele, že to, co říká Matt Cutts o automatické překlady, které mohou padá Google auto vytvořený obsah směrnice je NEPOUŽIJE na vBET. Je proto:
    1. Matt jasně říká, že mluví o jednoduchý překlad celého obsahu a ne vBET přeloží celý obsah - šetří uživatelská jména a dalších oblastech, pokud nejsou označeny jako na překlady vBET.
    2. vBET nejde o automatický překlad, ale o podpoře multi-kulturní komunity, kde si každý může psát svůj vlastní jazyk, ve stejném vlákno. Takže opět to není jen prostý překlad celé stránky, a to není o automatický překlad, ale o multi-kulturní komunity.
    3. Překlady jsou od sebe sám Google, který má velmi dobré kvalitě a jak Matt jasně řekl, tyto překlady mohou být považovány za auto generovaný obsah, jen jsou-li opravdu není čitelné.

Takže doufáme, že naši uživatelé cítí lépe Aby se zabránilo špatné pocity a strašit ty, kteří nečtou celé téma jen hlavičky budu Změnit název tohoto tématu. S plným respektem k autorovi - děláme to jen aby nedošlo k nedorozumění, protože téma předpokládá, že něco velmi špatného, která věříme, že to není pravda. Doufám, že to je v pořádku pro autora

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal norku View Post
    Díky.

Kamil,

Mohu jen potvrdit, prosím, že pokud chci, aby Vbet běží na moje forum, ale nechci vidět, Google automaticky přeložen stránky, které potřebuji jen udělat následující:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"Do robots.txt, kde xx označuje cizí jazyk (y) v provozu na mé forum

2. Obrátit kroky v tomto příspěvku pro integraci Mapa: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-vytvoření a znovu odeslat soubor Sitemap.
    Vy nemusíte blokovat přeložených obsah! Viz film znovu - to je celý film o tom, jak název URL, když máte přeložený obsah, tak s přeložený obsah je zcela v pořádku na Google!

Poznámka o automatický překlad obsahu se NEVZTAHUJÍ na vBET a také Kosmik psát falešné informace, které je považováno za obsah opakování toho, co není pravda (to může být, ne "je", a toto může se nevztahují na vBET) - viz můj předchozí příspěvek.

Stránka 1 z 3 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •