Jen pro jistotu, protože Ive narážel na tuto otázku v různých pozicích, ale tady je příklad problému vidím v Nástrojích pro webmastery. S 60.000 stran má totožné název značky (mnoho z post1 / post2 typ problému, ale vidím to jako hodně dobře
![]()
Jen pro jistotu, protože Ive narážel na tuto otázku v různých pozicích, ale tady je příklad problému vidím v Nástrojích pro webmastery. S 60.000 stran má totožné název značky (mnoho z post1 / post2 typ problému, ale vidím to jako hodně dobře
![]()
Dobrý den,
Prosím, vložte propojení pro kód, protože jsem chtěl zkusit to.
Ověřil jsem si toto:
a já jsem - stránka nebyla nalezena.Code:phpBB2/ga/promotions/6949-a.html
Zkusím to znovu, to není snadné kopírování a vkládání, jako že z Nástrojů pro webmastery.
Zde je poselství, stejně
Při testování vzorku adres URL z vašich stránek, jsme zjistili, že některé adresy URL přesměrování na jiné místo. Doporučujeme, aby si Sitemap obsahující adresy URL, které odkazují na The Final Destination (cíl přesměrování) namísto přesměrování na jinou URL.
Zde je duplikát od webmaster
Code:http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-%C5%BBbaljat-sorry-slots-alley-acct-isem.html http://www.allfreechips.com/phpBB2/mt/dice/2614-maaf-salah-slot-acct-alley-nama.html
jakékoliv myšlenky na různé varianty?
Dívám se, který z nich přesměrování je zde vBSEO.
OK mám nějakou představu.
Prosím napište zde své vBET verzi na forum. Pokud je nemáte nejnovější jeden - můžete upgradovat vBET na nejnovější verzi - 3.4.0.
V vBET 3.4.0 jsme 301 přesměrování ze starých 302 (není trvalá).
Použijete-li tuto starou verzi VBET a pokud někdo bude používat špatné adresy URL, že budou přesměrovány na dobré jeden 302 přesměrování a Google index to! (Tak to není dobré).
Takže můžete upgradovat na vBET 3.4.0 verzi, nebo použít toto řešení, aby se přesměrování 301 na tomto místě:
1. otevřít a upravovat soubor (a vytvořit kopii!)
forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. V tomto souboru najdete:
3. v této funkci najdete:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
4. a nahradit:PHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
5. Přejít na konci tohoto souboru a najít:PHP Code:
vbet_vb_exec_header_redirect($threadurl);
6. předložena > tento kód:PHP Code:
?>
7. uložit a vyzkoušet!PHP Code:
function vbet_vb_exec_header_redirect($url)
{
global $vbulletin;
$url = create_full_url($url);
$url = str_replace('&', '&', $url); // prevent possible oddity
if (strpos($url, "\r\n") !== false)
{
trigger_error("Header may not contain more than a single header, new line detected.", E_USER_ERROR);
}
header("Location: $url", 0, 301);
if ($vbulletin->options['addheaders'] AND (SAPI_NAME == 'cgi' OR SAPI_NAME == 'cgi-fcgi'))
{
header('Status: 301 Moved Permanently');
}
define('NOPMPOPUP', 1);
if (defined('NOSHUTDOWNFUNC'))
{
exec_shut_down();
}
exit;
}
Budu aktualizovat kód, ale už jsem aktualizoval vBulletinu přesměrování na perm 301, zatímco zadní
ok čekám na potvrzení.
Bez odpovědi, řešit, pokud ne - prosím wite tady a budu se otevřít toto téma znovu