Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Pokročilé vyhledávání nevykazuje žádné výsledky

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Default Pokročilé vyhledávání nevykazuje žádné výsledky

Právě jsem si všiml, že když jsem se přihlásit na testovací účet, který má německé nastavit v uživatelském cp (Forum výchozí jazyk je angličtina), že jsem si žádné pokročilé vyhledávání výsledků se vrátil pro některé termíny, které se skutečně vrátí výsledky ve výchozím jazyce. Hádám, že to může být událost v jiných jazycích.

To se děje na vlastní účet také. Jen jsem použít pokročilé vyhledávání hledat slovo (Bannführer) a získal výsledky pomocí fóra výchozí jazyk angličtinu. Pak jsem přešel do německého jazyka (kliknutím na vlaječku v mé navigační lišty), provádět stejné vyhledávání a dostal žádné výsledky pro stejné slovo. Nějaké nápady?
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 na 10:50.

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Stačí, aby se scénář z rovnice Šel jsem ke Usercp a měnit výchozí jazyk němčina, provedl stejný pokročilé vyhledávání a znovu jsem žádné výsledky vyhledávání. Není dobré, když cizí jazyk reproduktory nelze hledat v jejich vlastním jazyce, samozřejmě.

Edit: jen se snažil několik dalších jazyků, a ačkoli slova zadám do vyhledávače jsou viditelné, když cizí jazyk reproduktor čtení fóra, které se nevracejí v rozšířeném vyhledávání výsledek.
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 na 10:59.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Byl jsem na vašich stránkách. V mé uživatelské detaily jsem languege - polsky.
    Použil jsem své pokročilé vyhledávání hledat slovo - "forum". A mám plné stránky výsledků.

Můžete mi to vysvětlit lépe?

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Některé termíny do práce, jak říkáte, ale přepnout na německou a zkuste Bannführer a Stammführer například. Žádné výsledky. Přepněte do Norska a hledat bronzová. Žádný výsledek, i když jsem si vlákno s tím slovem v názvu, když jsem názor fórum v norském ...?
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 na 11:42.

Datum registrace
    05. 2010

Máte pravdu!
    Mohu reprodukovat na své zkušební forum, tak jsem se přesunout na chybu části.

Tam je asi problém s kódováním - budu zkontrolovat a opravit na své zkušební forum.
    Díky

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Díky Kamil.

Datum registrace
    05. 2010

Stále pracuji na tom

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Opraveny a budou zahrnuty do příští verzi. Vezměte prosím na vědomí, že v tuto chvíli pouze změněné požadované údaje (tam byl problém kódování), testování na závit vyhledávání. Pokud zjistíte, že nepracuje pro další filtry, oznamte nám to.

Quick Fix - v tomto okamžiku je možné opravit přidáním nových plugin:
    - Přejděte na správce CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> Přidat nový plugin
    - Set:
    • Product = vB Enterprise Překladatel
    • Location = hák search_process_start
    • Title = Upravit vyhledávací kritéria pro přeložených stran
    • Exekučního příkazu = 5
    • Plugin PHP kód:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin je aktivní = Ano

- Uložit a zkontrolovat to funguje

V případě, že najdete nějaké další problémy v této oblasti, napište nám bude znovu problém pak. Na našem testovacím forum to funguje dobře

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Dobrý den,

Jen testoval plugin, a bohužel to nefunguje. Zde je příklad:

Pokud se přepnout do francouzštiny, například, a zadejte "Jeunesses Hitlériennes" do jedné hledání nebo pokročilé hledání jsem si žádné výsledky. Nicméně, pokud zadám "Hitlerovy mládeže" Pak jsem si seznam výsledků obsahuje "Jeunesses Hitlériennes". To se děje bez ohledu na to, zda si plugin je aktivní nebo ne. To samozřejmě není způsob, jakým francouzský uživatel by za normálních okolností vyhledávání. Chce hledat ve svém vlastním jazyce a samozřejmě přeje si, aby výsledky vrácené v tomto jazyce.
    Naposledy upravil norku; 06-05-11 na 10:46.

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Byl jsem na vašich stránkách a zkouší to. všechno funguje dobře. Pokusíte-li se hledat své věty nejsou přeloženy Rozšířené hledání - žádné výsledky také.

Snažil jsem se najít Führerschnur slovo ve všech jazycích na vašich stránkách a já měl výsledky ve všech jazycích, se řeší tak problém.

Můžete vypnout vBET a pokusit se najít svou větu ještě jednou - ještě žádné výsledky, takže to není chyba vBET.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •