Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Integrace s reviewpost (stejně jako PhotoPost)

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Integrace s reviewpost (stejně jako PhotoPost)

Dobrý den,

Snažím se integrovat vbet s reviewpost. Nejprve jsem se snažil dělat jen vBetTranslatePage volání na straně výstupu, ale to nefungovalo kvůli přesměrování.

Pak jsem podle návodu tady, krok za krokem:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Nicméně jsem ještě stále přesměrování chyb. Zkoušel jsem to předtím na photoplog a také nebyl úspěšný. Od mého htaccess úpravy nepodařilo, mohl byste mi dát nějaké odkazy?

Htaccess kořen:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    reviewpost htaccess:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Snažil jsem se dávat htaccess sčítání před i po vbseo pravidlo, ale to nemělo žádný účinek. Nějaké nápady?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

ahoj

Jste si jisti, že tento mod používají global_complete a global_start háček?

Můžete mi dát adresu URL stránky s tímto mod a můžu nainstalovat na můj testovací forum a kontrola.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Ne, to vynechá vBulletinu hák celý systém a v podstatě pouze analyzuje záhlaví headinclude a zápatí, pak se jeho vlastní věc.

Když jsem se snažil dělat ruční volání přeložit stránku, nebo po front_controller integrace pokyny, stránky právě začala přesměrování donekonečna.

Mod se nachází v reviewpost.com. Většina codebase / design je založen na PhotoPost pro.

Datum registrace
    05. 2010

Zkontrolujte prosím, zda tento postup ještě jednou:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1795

Za druhé, prosím, dej mi URL na své stránky tento mod. Budu zkontrolovat.
    Je to zdarma mod nebo ne? Pokud zdarma - uveďte adresu URL balení tohoto mod.

Díky

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Ne, to není zadarmo, ale design-moudrý, že používá stejné jako backend PhotoPost.

Ověřil jsem si znovu a vypadá to, že budu muset změnit root htaccess stejně. Mějte na paměti, že jsem se snažil všechny tyto dříve bez úspěchu, ale budu se snažit znovu, jakmile mám více volného času.

Žádné jiné společné problémy s integrací PhotoPost abyste věděli, o?

Datum registrace
    05. 2010

Hledám řešení pro vás. Pokud máte nějakou představu a informace, napište zde - bude užitečně

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Ok, jsem konečně přišel na to jeden z. Jsem se odchýlil kousek od vyznačenými pokyny, ale fungovalo to jako kouzlo:

1. Htaccess přidal to:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Přidána Tuto funkci až do konce reviewpost provedení:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. editovat vbenterprisetranslator_functions_redirect.php a zdravotně postižené přesměrování vlastní adresář:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4. změnit / da / lensreviews / k / lensreviews / da /, a ke stanovení vlajku URL

doplňuje nové funkce pro generování URL:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Tam je asi chytřejší způsob, jak # 4, ale to fungovalo! Jsem velmi šťastný, protože hodnocení sekcích získat téměř milion pageviews za měsíc, a překladů bude řídit ještě více návštěvníků.

Demo: Pentax Anmeldelser - Pentax objektiv Anmeldelser OG omfattende databáze

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Odpověděl jste po dlouhou dobu na vlákno, který byl označen jako vyřešen. Neuvědomil jsem si, že problém byl ještě dál. Přejete si další informace zde, nebo je konečně vyřešen?

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Konečně jsem na to přišel! Ale to by mohlo stát za to, aby se tento typ integrace jednodušší v budoucích verzích vbet, jak jsem se snažila všechno. Htaccess úpravy v FAQ a nefungovalo to.

V současné době je ve fóru vlákna je adresa URL / Fórum / {kód jazyka} / obsah. Pro složky mimo hlavní adresáře, mělo by totéž platit (např. / GALERIE / {kód jazyka} / místo / {langauge kód} / galerie /), protože to zjednoduší požadované změny velmi htaccess a aby integrace mnohem jednodušší, zejména pokud se mod už volá global_complete (v tomto případě mám na mysli photoplog Pro).

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím, otevřete novou funkci žádost, Vidím, jak to bude takovou integraci jednodušší - to by vyžadovalo změny v hlavním souboru htaccess -. Pouze v jednom z mod adresáře.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •