ještě má problém s tímto - Každý, kdo?
ještě má problém s tímto - Každý, kdo?
Já bych opravdu ocenil reakci na tento
Dobrý den, chci se zeptat Michał o tomto problému, protože jsem zatím žádné myšlenky.
ještě nějaké nápady?
Dobrý den,
Prosím, velmi dlouho příspěvek v cizím jazyce, a ujistěte se, že stále ještě nefunguje (překlad).
URL z vašich příspěvků nepracuje, takže můžu podívat se znovu.
Google nemusí být vždy zjištěn jazyk pro velmi krátké zprávy (možná misspelling), takže je třeba zkontrolovat, že vaše zpráva je mezi [B] [lang = [/ B] značek. (Tato slova jsou v přidávání newpost_process háček)
ano, zkuste to vyzkoušet na dlouhou zprávu v cizím jazyce.
HTC je filtrován tímto fórem - plná adresa URL je
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (bez mezer)
Odpovězte, prosím, já - toho se možnost máte setted v admincp-> vBET-> Google> Google rozpoznávání jazyka.
Pište zde Google rozpoznávání jazyka Confidence hodnota
To je nastaveno na "Vždy důvěřovat user"
Jsem si jistý, že to není problém, ale - to je přímo spjat s vyřízením objednávky na vBulletin plugin API, který se používá pro nové mobilní aplikace zasahovat plugin, který vloží do lang tagy post.
Vždy důvěřovat uživatele Tato možnost je založena na nastavení uživatele, který je psaní zpráv. Takže Google dokáže rozpoznat zprávu jazyk uživatelského nastavení. Pokud je uživatel jeho jazyk není nastaven - Google nemůže přeložit.
Pokud se uživatel bude zprávu v jazyce, který ve své admincp - Google stále nemůže přeložit.
Tato volba je pro Optimalizace a pokud je tato volba povolena - jazykové tagy, nebudou přidány.
Jděte na admincp-> vBET-> Google a
1. soubor Google rozpoznávání jazyka na Důvěra Google, když výsledek je hoden důvěry
2. soubor Google rozpoznávání jazyka Confidence až 0,1
3. vyzkoušet! (Aby se nové zprávy)
By dobré práce.
DŮLEŽITÉ - Je třeba zabalit staré příspěvky v značek lang rukou.