Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Proces registrace

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Default Proces registrace

Existuje nějaký způsob, jak změnit cestu pro registraci e-maily? Testoval jsem registračního formuláře ještě dnes a vybrané němčiny jako výchozí jazyk. Při registraci e-mail s aktivačním odkazem přijel bylo spojeno Zpět na WW w.mydomain.com / forum / register.php místo w ww.mydomain.com / forum /de/ Register.php. Může to změnit? Připadá mi divné, aby osoby, možnost používání fóra ve svém vlastním jazyce, ale jinak na první překážce tím, že registrace pro něj obtížné.
    Naposledy upravil norku; 13-03-11 na 19:05.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Změna Tato adresa není zatím podporován.
    Budu pohybovat tomto tématu v sekci Žádost o vylepšení a zeptám se Michał o tom.

Za druhé - vBET podporovat přesměrování podle uživatelů jazyka (jazyk prohlížeče na jazyk usercp)

Můžete si vyzkoušet - jděte na admincp-> vBET-> misc-> Přesměrování na Uživatel jazyka.
    Po přihlášení bude uživatel přesměrován na jeho jazyk. Prosím, vyzkoušejte.

Přesunuto do sekce Žádost o vylepšení

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2011

Děkuju.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Udělal jsem testovací účet na vašich stránkách (test_user - můžete smazat).
    vBET pracuje na nastavení prohlížeče jazyk. Při registraci bb nastaví automaticky jazyk možnost Polský V registračním formuláři.

Po registraci a poté, když kliknu na URL z e-mailu jsem byla přesměrována na stránky přeložena do polštiny, takže URL s lang kód není potřeba.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •