Prosím, pošlete mi PM FTP a admincp detaily (a vbseoadmin) a budu kontrolovat váš server a vBET konfiguraci.
Prosím, pošlete mi PM FTP a admincp detaily (a vbseoadmin) a budu kontrolovat váš server a vBET konfiguraci.
Toto vlákno zmizela před pár hodinami, kdy vaše stránky se snížil. Nyní, když se vlákno opět vidět vidím, že moje poslední reakce chybí.
Mám v každém případě požadoval vrácení peněz. Podpora čas a podporu na úrovni, je propastný, a upřímně řečeno, nemám čas čekat na další půl odpovědi, které nepomohlo ani v nejmenším.
Nejste odpovědi na otázky a reagovat na to, co dávám, pokud jde o symptomy / další informace. Místo toho jsem měl právě vám admin přístup na úrovni můj blog? Pro mě je to riziko, že nejsem ochoten podstoupit. Proto, pokud jste ochotni věnovat čas a diskutovat, co tu pak nevidím řešení.
Naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Měli jsme náhodné zálohy obnovit. Naše poskytovatele hostingových služeb, místo dostat nás zpět naše e-mailový klient obnovit celý systém ze 7. března - říkali, že pak by naše e-mail klient odinstalovat (to je důvod, proč nit zmizel jako první). Když jsme zjistili, co jsme požádáni, aby okamžitě obnovení systému od nejnovějších možné zálohy. To je důvod, proč nit se vrátil znovu (a nejen vy), ale písemné zprávy včera / dnes může být pryč (zprávy napsané tak poté, co byla záloha provedena). A to je důvod, proč už není poslední příspěvek.
Chápu, proč byste mohli získat mylný dojem, že jste nebyl podporován, ale byl to jen chyba na naší straně poskytovatele hostingu a nit je zde. Jsme připraveni pokračovat v podpoře tak rychle, jak vaše platba se vrátí k nám. V tuto chvíli si PayPal je držet, takže se musíme držet žádné akce související s vaší licencí. Tak rychle, jak pyment se vrátí Kamil začne podporovat znovu. Naše supprot je zdarma pro naše zákazníky a uživatele. V tomto omment nejste naším zákazníkem (platební hold), a nemůžete být uživatelem placené verze bez licence.
Dále upozorňujeme, že vaše otázky jsou, protože změny, které jste sami - není to, jak jste psal Paypal chybu v našem návodu k instalaci. Naše pokyny k instalaci jsou určeny pro vBulletin strukturu. Nemáte, protože jste si vlastní úpravy, takže je zřejmé, že budete muset změnit i pokyny pro instalaci, aby se vešly na změny.
Můžete se spolehnout na naši bezplatnou podporu prostřednictvím tohoto fóra, nebo pokud si myslíte, že je větší problém (z důvodu změny), a nejste schopni to udělat sami - můžete také využít našich placená instalace služby: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php -Upozorňujeme, že i v tomto případě to může trvat mnohem déle, že normální instalaci proto potřebujete speciální změny z důvodu změny, které jste provedli. S největší pravděpodobností to bude na úrovni .htaccess pravidla, ale to může také vyžadovat další složky Konfigurace fóra, nebo malé změny v našem souboru SEO - nelze říct jen takhle - Kamil je ten, kdo se stará váš případ.
Naposledy upravil vBET; 09-03-11 na 15:50.
Jsem stáhl Paypal sporu. Čekání 3 dny a když viděl mé vlákno zmizela, bylo velmi nepříjemné, ale zní to, jako bych skočil zbraň. Omlouvám se
Mám "vBulletin struktury". Rozdíl oproti "z krabice" phpBB instalace je popsán v plné výši v jednom z mých předchozích příspěvků a je opravdu důvod, proč jsem začal toto vlákno.
Naposledy upravil norku; 09-03-11 na 17:11. Důvod: Rozšířené čtvrtá věta
ok jsem si všiml, že vBSEO mají různá pravidla, tak prosím zkuste to. htaccess (s vBET změnila pravidla)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Naposledy upravil kamilkurczak; 09-03-11 na 18:07.
Snažím se teď. Díky.
Dobře. Č. 404, ale stránka je prázdná, když kliknete na vlajku (nějakou vlajku). Potřebujete vědět, některé z mých vbet nastavení?
OK, musíte nakonfigurovat server, zkontrolujte tento příspěvek:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535
tak instalovat CURL a iconv v php
cURL a iconv podpory jsou již povoleny. Začínám 404 se při kliknutí na vlajku.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Tady je můj htaccess:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Naposledy upravil norku; 22-05-12 na 09:39.
Proč jste vBET zdravotním postižením?
také napsat zde svůj admincp-> vBET-> Hlavní nastavení
Naposledy upravil kamilkurczak; 09-03-11 na 19:17.