Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 24

Závit: Google odstranil všechny indexované přeložených stran

Člen
    Datum registrace
    02. 2011

Quote Původně odeslal pepito69 View Post
    Problém není v robots.txt
    Díky za radu, ale problém je jen v trasnlated které nebyly na hlavní fórum. Ale i zjednoduší roboti ...
    Ještě jednou děkuji, ale toto tajemství fotografií na.
    Jsem zvědavý, i

jak jsem si jist, že ti, kteří běží zdarma / placené verze by
    také o / obávají, že by mohli být i deindexed.

Otázka tedy zní:

Bylo to vaše chyba, nebo chyba brýle.

Jak staré je vaše doména?

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Dobrý den,
    moje doména je 4 roky. A nikdy neměl problém, než se společností Google.
    Musím říct, že jsem měl hodně URL indexovaných v překladu jazyků. Více než forum vbet a další jsem viděl.
    Naposledy upravil pepito69; 05-03-11 na 11:10.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

I odinstalovat vbet mod, smaže všechny vlády, aby relationed vbet, čekat 4 dny a znovu od nuly.

Člen
    Datum registrace
    02. 2011

I odinstalovat vbet mod, smaže všechny vlády, aby relationed vbet, čekat 4 dny a znovu od nuly.
    Nejsem si jist, je-li to nepomůže, tak vždy, když najdete nějakou
    Stalo jste jen tak odinstalovat a začít znovu?

Google se zdá, že vážné problémy s ostatními dostat dopředu
    nic, a vše co se zdá být dobré, pak
    Google skládky po vás, Google do značné míry řídí naše destinty,
    Google a není známo, jak slušně ... dost Google
    hodně ovládá internet, co se děje na počítačové sítě internet, a
    to, co chtějí, aby se stalo na internetu, ale já nejsem odborník,
    Slyšel jsem, ale stejně ole příběhy ... mám horkou webové stránky, se všichni
    náhlé Google nemá Ukaž mi lásku už ... a domény
    , které byly hvězdy a nějaký provoz, ukáže se jen velmi málo ...

Moje doména je velmi, velmi nový ... Bylo to dolů jako 2 dny, a já jsem ztratil
    asi 70 zpětných odkazů, nejsem si jistý, jestli to už přichází, nebo
    Shodil jsem ty zpětné odkazy, protože jsem byl po dobu 2 dnů, a
    s mým webu je tak nová, Proč se rychle zpětné vlastně je?

Google je divné, ale nejsou tu na pomoc, ale
    zde vydělat peníze, a pomohli sami první ....

a někdy mohou i ty nejmenší změny místa se dostanete ven .... protože většina z nás
    opravdu nevím, jak systém funguje, pak uděláme menší změnu místa, pak začneme
    ztrácí tun provozu, a naše první myšlenka je na vině Google.
    Naposledy upravil dsimms; 05-03-11 na 18:51.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Řeknu vám za pár týdnů, jsem příliš mnoho času ... i tak díky.
    Je zde možnost, aby se moje chyba, musím objevit.

Člen
    Datum registrace
    02. 2011

Řeknu vám za pár týdnů, jsem příliš mnoho času ... i tak díky.
    Je zde možnost, aby se moje chyba, musím objevit.
    Jak jsem již zmínil dříve, než mé stránky, je zcela nová. to vyvrcholilo o
    1400 Odkazy na pouhých asi dva týdny ale pak se zarazil. Nejsem si jistý
    co se děje nyní, zdá se, že ztrácí 20-50 jako odkazy na
    den, takže jsem si jistý, co to je chyba, doufejme, že to není
    vbet, ale kdo ví, v tomto bodě. Mám postižené mod, který má
    Existuje podezření, že černý klobouk, tak doufám, že to je problém,
    Teď, když mám vypnuté mod to dělat denně několik dní / týdnů
    zjistit, jestli moje odkazy zastavit pád a začít znovu roste, ale
    pak opět může být vůbec nic, ale pískovišti, nebo Google dance ....
    ale u 4 roky staré stránky, měli byste být sandboxed.

Jak víte, že právě vbet odkazy jsou odstraněny?

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Jak víte, že právě vbet odkazy jsou odstraněny?
    Snadná, stačí napsat do vyhledávání na stránkách Google:www.yourdomain.com / Fórum / ho

Změny v počtu odkazů indexovány Google je dáno pravděpodobně různé servery Google, nejsou indexování stejný počet URL, a je více než 50 serverů.

Pokaždé, když do:
    místo:www.yourdomain.com
    To se připojí k jednomu serveru Google.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

ale myslím, že Google se nelíbí obsah, automatické, jak se říká v webmaster průvodce. Google se pohybuje na to podle mého názoru. Doufám, že to bude špatné, protože Vbet, by mohl být nádherný mod přes dobře známé problémy a omezení.
    Podívejte se, měl jsem thousends URL indexovány v přeložené verze a teď nic!
    Prosím, řekněte nám, kde v Nástrojích pro webmastery, je psáno, že Google nemá rád překládal stránky? ... I zde je obsah není automatické - překlad je automatické - obsah je závazné z velmi vlákna napsal si svůj uživateli.
    Google není proti přeloženo kontextu - důkazem je spousta fór pomocí vBET a být indexovány. Můžete jednoduše zkontrolovat v příkladu na našich stránkách. Pokud Google je proti tomu pak nebude indexovat. Tento velmi vlákno, které je nové, je již indexován v jiných jazycích (Ověřil jsem si pro polské) to, co snadno důkazy, že Google je indexování přeložených stran.

Takže to je váš problém není obecná.

V tuto chvíli vBET není práce na téma - takže nejsme schopni pracovat na svém problému, ani vám podávat žádné další náznak toho, že - se prosím obraťte na vBET. Ať už byl důvod vašeho problému, a vypnutí vBET jste to trvalé. Už nikdy se nebudete muset indexovány přeložených stran, pokud nebudete mít přeložené stránky na forum. Jak už jsem psal - nevíme, co teď byl důvod. Mohlo by to být i něco dočasné na straně Google, co by mohlo vrátit jak to bylo beze změn. Možná ... Teď to není problém již - nyní nemáte žádné vBET tak v této chvíli je to normální věc, kterou nemají indexovat přeložených stran - protože teď nemáte přeložených stran. Prosím, na první odbočce vBET.

Datum registrace
    10. 2009

Já jsem kontrolu nit od začátku se omlouvám, je fomething už napsal. Ověřil jsem si robots.txt, a viděl jsem tam wird obsahu, jako jsou:
    Disallow: / Fórum / pt / * režim
    Pokud vím robots.txt nepodporuje zástupné znaky jako * - to by mohla být část problému. Nemělo by, protože by měl říci, že spojení s přesnou URL začátku: / Fórum / pt / * režim by neměla být indexovány, ale možná se něco změní v Google roboty a nyní nezadávejte žádné odkazy počínaje: / Fórum / pt / (V příkladu, protože * znaky nejsou povoleny, a URL čtení se zastaví na tomto znamení dává vám není dovoleno pro indexování všech přeložených stran). To by bylo vysvětlení Vaší situace, protože vidím, že pravidla, jako pro všechny jazyky.

Opět to by neměl být důvod, proč tady, ale jinak byste neměli používat * znamení zakázat pravidel, takže možná to má něco společného s vaší otázkou. Prosím, odstraňte / komentář těchto pravidel.

Zkontrolujte také, zda to, co Webmaster Tools je ti o linku, která byla zablokována robots.txt. Samozřejmě teď - protože jste je zakázali vBET - můžeme mít špatné Webmaster Tools analyzovat, protože si odkazy nejsou existuje již na fóru. Takže ještě jednou - poprvé zapnete vBET, že poté, co v tuto chvíli musíme počkat, protože Webmaster Tools neukazují aktuální data - historické (a nikdy neví, kdy je aktualizován). Takže prvním kole vBET. Pak, pokud za 2 týdny se nic nezmění, budeme zkoumat, je více. Bylo by jednodušší, kdyby vBET bude po celou dobu zapnuté, teď budeme mít další věc - Google reakční doba ...
    Naposledy upravil vBET; 06-03-11 na 22:56.

Datum registrace
    10. 2009

Problém není v robots.txt
    Díky za radu, ale problém je jen v trasnlated které nebyly na hlavní fórum. Ale i zjednoduší roboti ...
    Ještě jednou děkuji, ale toto tajemství fotografií na.
    robots.txt stále není zjednodušené a je to potenciální problém maker. A pokud jste četl můj předchozí příspěvek zde uvidíte potenciální vysvětlení, proč byl jen si stránky nejsou indexovány kvůli svému robots.txt - potenciál - nemohu definitivně říci, že je to problém výrobce, ale také by definitivně říci, že není, a to zejména, že tam máte nelegální prohlášení.

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •