Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Chyby v Cache Cleaner (Cesta k souboru / nelegální Offset)

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Default Chyby v Cache Cleaner (Cesta k souboru / nelegální Offset)

OK, mám admincp složka přejmenována na: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Také nakonfigurovat v config.php)

Když jsem Menu: vBet nástroje, Cache Cleaner
    Mám následující chybě:

Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9

Podíváme-li se chyba, je to dáno pevně určeno / admincp / cesta

Kdybych přejmenovat můj admincp zpět na "admincp" (stejně jako se vracet v config.php) a vrátit se do vBet nástroje, Cache Cleaner
    Cache Cleaner nyní přehlídky správně.

Nicméně, při odstraňování databáze (nebyly testovány host soubory).
    I když se zdá, úkol vyplnit správně a skutečně vymazat vyrovnávací paměť, jak jsem zkontrolovat databázi pomocí phpMyAdmin.

Mám následující chybě:

Upozornění: Nelegální offset typu isset nebo prázdný [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
    Upozornění: Nelegální offset typu [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
    Upozornění: Nelegální offset typu [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113

Jakákoli pomoc s řešením těchto problémů by bylo velmi ocenil.

-

UPDATE:
    Také jsem si Nelegální Offset chyby na všech mých ostatních vBet instalace, takže to musí být chyba.

Navíc jsem také získat první chybu, pokud bych přejmenovat admincp na mé další vBet Instalace je tak to musí být chyba.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Update:

Jsem zjistil, jak opravit pevně určeno / cesta /
    Také při tom to jsem si všiml, že ignorované slova / cesta / byl také pevně určeno, takže tady je, jak vyřešit tuto chybu:

AdminCP> Plugin Manager> Opaque ignorovány slov v existujících zpráv (admin_maintenance)

Nahradit: require_once (r. '/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    S: require_once (r.'/'.$ vBulletinu-> config ['Různé'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Nahradit: require_once (r. '/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
    require_once (r.'/'.$ vBulletinu-> config ['Různé'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Stále hledáme do druhé zmíněné chyby.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •