OK, mám admincp složka přejmenována na: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(Také nakonfigurovat v config.php)
Když jsem Menu: vBet nástroje, Cache Cleaner
Mám následující chybě:
Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9
Podíváme-li se chyba, je to dáno pevně určeno / admincp / cesta
Kdybych přejmenovat můj admincp zpět na "admincp" (stejně jako se vracet v config.php) a vrátit se do vBet nástroje, Cache Cleaner
Cache Cleaner nyní přehlídky správně.
Nicméně, při odstraňování databáze (nebyly testovány host soubory).
I když se zdá, úkol vyplnit správně a skutečně vymazat vyrovnávací paměť, jak jsem zkontrolovat databázi pomocí phpMyAdmin.
Mám následující chybě:
Upozornění: Nelegální offset typu isset nebo prázdný [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
Upozornění: Nelegální offset typu [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
Upozornění: Nelegální offset typu [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113
Jakákoli pomoc s řešením těchto problémů by bylo velmi ocenil.
-
UPDATE:
Také jsem si Nelegální Offset chyby na všech mých ostatních vBet instalace, takže to musí být chyba.
Navíc jsem také získat první chybu, pokud bych přejmenovat admincp na mé další vBet Instalace je tak to musí být chyba.