Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 3 123 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 30

Závit: Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Exclamation Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách

Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách

Dostal jsem tento e-mail (upozornění) od společnosti Google Webmaster Tools

Upozorňujeme, že nemám vBSEO Installed.

Chci vyřešit tento problém dříve, než Google snižuje My page rank a zákazy mě úplně, AdSense výnosy již snížil na polovinu, a Google Bots doslova zaútočil mé stránky.

Je druhý případ takový problém s bb je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Poslal jsem e-mail všem vBET admins v PM jak bylo požadováno, nemohu veřejně poštou e-mail, jak byste měli vědět, protože to jde proti Googlu TOS s mojí místní zákony na ochranu soukromí, jak by to bylo určitě zákaz mého účtu Google Adsense, takže ne " t zeptat.

Potřebuji okamžitou opravu tohoto problému bez dalších průtahů, je to 3 dny, že jsem mluvil o tom na výše uvedený odkaz.

S pozdravem

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Myslím, že proto, že povolíte všech 52 jazycích
    Mám pocit, že v případě VBE aby jazycích requst jako Ajax kliknutím langages a tenké přinést povoleny odkazy na jiné jazyky mohou pomoci v tomto

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Mám stejné varování a já jen 12 jazycích povoleny

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal yahoooh View Post
    Myslím, že proto, že povolíte všech 52 jazycích
    Mám pocit, že v případě VBE aby jazycích requst jako Ajax kliknutím langages a tenké přinést povoleny odkazy na jiné jazyky mohou pomoci v tomto
    Žádná není důvod. Naše a mnoho dalších fóra zahrnoval všechny jazyky, a to je v pořádku. Takže můžete použít tolik jazyků, jak můžete. Problém je někde jinde a v tuto chvíli víme, 2 různých důvodů to.

Úpravy:
    Nyní víme, že další důvody Takže prosím, otevřít si vlastní vlákno a sdělte nám svůj mail od Google
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 na 21:43.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Mám stejné varování a já jen 12 jazycích povoleny
    Hi - vytvořte prosím nové vlákno o své isue s e-mailem. Máš jiný lniks a my Ko 2 důvody tohoto problému. Chcete-li pomoci, musíme znát váš případ. Takže prosím, otevřít nové vlákno o tom a my Vám pomůžeme

Datum registrace
    10. 2009

mario06 - já jsem jen při kontrole vaše odkazy. Dám vám odpověď v krátkém čase

Vezměte prosím na vědomí, že, jak jsme popsali dříve - Naši pracovníci jsou k dispozici začít pracovat na otázce, kdy nové zaškrtnuto přijde v podobě nové vlákno o této problematice. V opačném případě nejsme schopni ji řídit a budeme informovat zákazníka, že se musí otevřít své nové vlákno o jeho vydání. Stejně jako jste právě udělal, a teď jsme schopni vám pomoci
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 na 20:19.

Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

Jeden z důvodů (tam bude být jiní - ještě v průběhu šetření) na váš problém, který máte povoleno index těchto stránek jako člen strany. To nejsou důležité a většina členských stránky jsou v 99% stejné - liší se jen členské uživatelským jménem. Takže když to bylo dodatečně přeložena jste 52 krát více takových stránek, které jsou téměř stejné (stejný obsah stránek za překlad bude dávat stejné přeložený obsah). Jsme oficiálně doporučujeme bloku irelevantní stránek robots.txt - zde najdete, jak to udělat: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Vezměte prosím na vědomí, že to bude dělat ty stránky zmizí formuláře Google index, a to je dobré pro SEO, neboť Google bude vidět a index pouze příslušné stránky s relevantním obsahem.

Také, když jsem tě vidět provedené změny, protože Google vytvořené tohoto e-mailu, protože jak vidím, zablokován členských stránky pro hosty. Toto také řeší tuto část problému. Stále Pokud chcete vidět host člen strany, ale Google není index je - stačí použít robots.txt pro tento

Vidím, že jsou zde i odkazy na archiv a vlákna - budu analyzovat právě teď

Datum registrace
    10. 2009

Ahoj znovu

Myslím, že vím, co může být jiná příčina - jak jsem se dívám na vlajkách spojení neexistuje žádné spojení bez language = vůbec ... Prosím, sdělte to, co je výchozí fórum jazyk - pro tento jazyk odkaz by měl být bez language = protože teď každou stránku, kterou si za duplicitní Google. Jednou pro normální URL a podruhé s language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Také prosím, sdělte to jste se změnil náš šablonu s názvem vbenterprisetranslator_flag? Potřebujeme vědět, je to bug nebo vBET vytvořené zákazníkem změna.

Důvod, proč si myslím, může být i (nelze ověřit, že nyní, ale již máme TODO úkol, který umožní podívat se na to v budoucnu), který jste právě měli vyčistit cache a tam byl problém s připojením Google - v tomto případě stránky, vytvářet bez obsahu ( proto, že překlady nejsou získány) a doslova obsah je stejný pro všechny překlady. Ale takové věci dít, pokud jsou dočasná a pokud nejsou blokovány Google ty zmizí samo o sobě - to jsou problémy mezi vámi a serverem Google a vBET dělat nic s tím. Nechci říkat, že to byl důvod. Myslím, že by to mohlo být. Jak Dívám se na odkazy uvedené v Google nevidím popsal problém vůbec. Tak to by mohlo být ono.

Ještě - prosím, odpovědět na otázky o výchozí jazyk a šablon.

Datum registrace
    10. 2009

Ahoj znovu znovu

Tentokrát jsem se kontrolovat své odkazy zobrazit vlákno a vidím 2 věci zde
    1. Nikdo není vinen - jak jsem viděl několik těchto vazeb (ne všechny viz číslo 2) všechny vlákna byla velmi krátká mají jen jednu větu v něm. Takže všechny ty byly velmi podobné výchozí - 99% obsahu bylo uspořádání. To nemá nic společného s vBET - je to jen obsah vlastního vlákna. vBET jen přeloží tak, že ve skutečnosti je více podobných stránek pro ty, ale pokud zakážete vBET nejsou přeloženy stránky, bude stále podobné navzájem, pokud máte jen jednu větu, jen místo na niti. Takže jsme nic dělat.
    2. Možná, že zabít fórum sami tím, že omezí počet míst vidět hosty. Nyní jsou všechny stránky, pro mě mají stejný obsah s sdělit, že bych měl registrovat. Pamatujte, že Google se dívá stránky jako host - takže pokud je vaše omezení mod je hloupý, že zabije fórum, protože Google bude vidět všude stejný obsah říkat jej registrovat Ujistěte se, že omezení mod je dost chytrý, nebo zakázat.
    Naposledy upravil vBET; 16-01-11 na 21:46.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Ahoj znovu znovu

Tentokrát jsem se kontrolovat své odkazy zobrazit vlákno a vidím 2 věci zde
    1. Nikdo není vinen - jak jsem viděl několik těchto vazeb (ne všechny viz číslo 2) všechny vlákna byla velmi krátká mají jen jednu větu v něm. Takže všechny ty byly velmi podobné výchozí - 99% obsahu bylo uspořádání. To nemá nic společného s vBET - je to jen obsah vlastního vlákna. vBET jen přeloží tak, že ve skutečnosti je více podobných stránek pro ty, ale pokud zakážete vBET nejsou přeloženy stránky, bude stále podobné navzájem, pokud máte jen jednu větu, jen místo na niti. Takže jsme nic dělat.
    2. Možná, že zabít fórum sami tím, že omezí počet míst vidět hosty. Nyní jsou všechny stránky, pro mě mají stejný obsah s sdělit, že bych měl registrovat. Pamatujte, že Google se dívá stránky jako host - takže pokud je vaše omezení mod je hloupý, že zabije fórum, protože Google bude vidět všude stejný obsah říkat jej registrovat Ujistěte se, že omezení mod je dost chytrý, nebo zakázat.
    1. Je to italský fóra obsah příspěvků je průměr, a to nemá nic společného s tím, co jste řekl.

2. Nejsem zabít, protože fórum, zaregistrujte se mod po 3 návštěvách (jeden z nejpopulárnějších nainstalován mods), nemá nic společného s roboty, jak se procházejí, dokonce i děti vědí, že kromě toho jsem od té doby používat vBET Bezplatná verze vyšla (asi rok??) a nic se změnil nebo přidal od té doby.

Problém je, že moje forum je považován za středně fórum s 368.000 vlákna, když Google pošle boty na mých stránkách, které skutečně vidět 368.000 vlákna, ale na www.google.52languages byli vidět 1.540,000 indexovány vlákna který způsobil google bot k útoku na mé stránky se snaží zjistit, kde jsou. Můj cache byla stanovena na pět dní se do všech jazyků je v mezipaměti, ALE nyní (testování) nastavil jsem to na 2 dny s 4 jazyky jsou uloženy v mezipaměti na tomto místě mohu potvrdit, že problém JE bb, protože teď jsem dole na 766.000 indexovány vlákna a Google roboty přestaly útočit mé stránky.

Příklad: Vaše stránky 5.578 efektivní vlákna, ale Google vidí 334.000 indexovány vlákna, chápete, kde je problém?

Bez trestný čin, musíte zjistit, co se děje s pomocí Google a najít řešení pro problém, protože Google zjistila 52x jazyků je falešný | duplicitní indexovány odkazy znamená, že si odkazy nejsou fyzicky neexistují a nemohu tvrdit, že od té doby je to pravda, je to cache na našich serverech, je to jako podvod.

Na malých fóra, které nevěnují pozornost, ale na střední | velké fórum není kolem nepozorovaně.

Měli byste začít investovat jazyk parametr URL (adresa? Jazyce= En') to je to, co spouští Googlu roboty k ověření bb pohonem míst. Máte snídaní? (nemám), což znamená, že používáte jiný jazyk parametr, který v okamžiku, kdy je kolem Googlu pozornost.

Mnoho dalších vBET uživatelé mají stejný problém, takže to není náhoda!

PS. Google Centrum nápovědy prohlášení: Obecně platí, že se tato zpráva zobrazí, pokud se objeví relativně vysoký počet adres URL pro vaše webové stránky.

S pozdravem
    Naposledy upravil mario06; 17-01-11 na 16:27.

Stránka 1 z 3 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •