Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 30 z 30

Závit: Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Já používám verzi 3.6.12, měli byste vědět, protože jsem zaplatil dodatečné poplatky za zprovoznit (aby byl kompatibilní), protože v archivu problém, takže pokud je to v archivu to je příčinou tohoto, pak je (bez urážky), vaše chyba, protože Dokázal jsi to. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Máme hodně uživatelů. Víme, co jsme součástí aktuální vlákno. Díky za to, že si vBulletin verze

O problému. Ty byl informován, že integrace může být nemožné, protože je vaše verze není podporována, a jste se rozhodli jít na to tak jako tak. Chyba v archivu, který máte, je na straně vBulletin. Můžete byla rovněž informována o tom v PM.
    Takže jste si byl vědom asi nefunguje archiv sub-fór na nepodporuje starou verzi vBulletin, od samého začátku. Můžete se také řekl, že proto, že je to chyba phpBB, měli byste kontaktovat phpBB týmu k řešení.
    Také vidím, jak v samotném téma, které směřují na vás odmítli naši budoucí podporu. Ale samozřejmě máte plné právo vinit nikoho za nic

Co teď s archivem? Máte nyní několik možností:
    1. Spojit se s vBulletin tým k řešení jejich problému. Jak jistě víte (ze starých příběhů) Erotika 3.6 mají chybu a když se přidá další parametr URL k archivaci sub-fórum stránky, pak se zhroutí. Je to z vBET rozsahu od starých vBulletin chovají tímto způsobem, i když vBET není nainstalován - tak ve zkratce slovy: je to chyba vBulletin. To je také z našeho rozsahu, protože to není podporována verze. Takže se můžete zeptat vBuletin jsou i nadále zodpovědní za svůj kód a budou opravit. Mohou odmítnout, pokud se rovněž domnívají, vB3.6 jako nepodložený.
    2. Můžete blokovat archivu v souboru robots.txt - není dobrý nápad Nedoporučujeme to.
    3. Můžete vypnout překlad archivních stránek. K dispozici bude méně stránek v indexu Google, ale bude už nefunkční odkazy.
    4. Můžete upravovat rozvržení stránky závitu archivu, aby odkaz na archiv se sub-fór nebudou zahrnuty. Můžete si jej zahrnuty nejsou přeložené stránce a zdravotně postižené na překládal jeden. Na své hlavní stránce fóra archívu nefunkční odkazy na sub-fórum se bude stále, ale to je jen několik odkazů, ne-li tisíce na tisících stránkách archivu vlákno. Dalo by se dokonce z 301 přesměrování na hlavní stránku fóra archiv tak to bude pouze v původním jazyce.

Prosím, řekněte nám, jakou verzi dáváte přednost, a my vás více vyvolený.

Autor řekl, že neuškodí Google.
    Ztratil jsem se tady. Nejprve jste psal, že je bezpečné. Pak jste napsal, to není bezpečné. Teď je to zase v bezpečí. Co mě zajímá je to, co jsem vám napsal o Webmaster Tools. Nemáme zájem, co mod autor říkám - je to mezi vámi a ním. Zajímáme se o tom, jak Google viz fórum. Pokud je Google vidět, jak fórum blokované komunikaci, pak mod škody Google, protože Google vidět všude stejný obsah (tedy každého příspěvku je považován za duplicitní obsah). V tomto případě jsme radu, aby nepoužívala už mod, dokud to bude bezpečné pro Google - takže až si budete moci vidět v Google Webmaster Tools, že prohlédnout si všechny stránky normálně a není blokován. To je, jak to je a máme co říct v této oblasti. Je to vaše volba budete ležet ladem radu, nebo ne. Takže zkontrolujte nejprve, a pokud to není bezpečné pak udělal své vlastní rozhodnutí, které si chcete poslechnout.

2. Neexistuje absolutně žádná potřeba být hrubý, chápu, jak používat robots.txt, ale ve vašem optimalizace průvodce (můj názor) své štíhlé více k nastavení vBSEO, tak mějte na paměti, že nejméně 80% uživatelů, ne vBulletin " t použití vBSEO, takže byste měli mít 2 samostatné vlákna, když mluví o vylepšení tipů a optimalizace, například, "vBSEO optimalizace" a "non vBSEO optimalizace", aby bylo více uživatelsky přívětivé.
    Omlouvám se, pokud se domníváte, naši odpověď jako hrubý. Právě jsem přidal do TODO seznamu a vytvořit samostatné soubor robots.txt pro non odkazů SEO. Díky za tvůj vzkaz.

3. Všechny archivu odkazy, které zaslali jako nefunkční zdá být v pořádku pro mne, tady je snímek z vašeho archivu zlomené například odkaz:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Přečtěte si prosím pozorně a ještě jednou, co jsem vám napsal v poslední reakci. Nikdy jsem psal, že odkaz:
    Code:
    je poškozen. Napsal jsem, že to funguje - Broken jsou zahrnuty odkazy na této stránce. Přečtěte si prosím znovu, co bylo popsáno výše. Vím, že tato stránka funguje. To je důvod, proč jsem napsal jste:
    Quote Původně odeslal vBET View Post
    Například:
    Code:
    To je odkaz na archiv běhounu a to je práce ale v něm obsah zde jsou odkazy na začátek stránky do Pod fóra, kde je součástí vlákna. Příklad:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    A všechny ty odkazy nefungují - Pouze pro hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nefungují.
    Psal jsem vám, že odkaz funguje - nemusíte se mi obrazovek a dokázat mi, že to funguje Jen prosím, pozorně přečtěte, co píšu vám. A teď se podívejte na obrázek a dávejte pozor na horní odkazy (odkaz na archiv se sub-fór) - ty jsou rozděleny (S výjimkou odkazu na archiv hlavní forum)

Poslechněte si Michael Nechci se hádat každý dopis, který je psaný s vámi, jen chci snadný 1. 2. 3. fix a nic víc.
    Velký Doufám, že chápete, v oblasti vydávání nyní a vědět, jaké jsou možnosti. Sdělte nám prosím, který z nich chcete, a my vás v tomto směru.

Z toho, co mi řekl zástupce společnosti Google, je adresa URL, struktura níže jsou indexovány 4 krát, ale v nemovitosti pro ně je to považováno za 1, by měly být indexovány jako takové a to je pravděpodobně důvod, proč jsem dostal e-mail. Pod příspěvek je jen příklad;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Originál
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Překládal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Překládal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Překládal
    Všechny tyto strany mají zcela jiný obsah a případné spuštění nemohl říct, že je to stejné, když text je úplně jiný. Jedná se o různé stránky, které slouží různým obsahem zaměřena na různé přijímače a odpověď nemá smysl pro nás všechny. Prosím PM mě celou zprávu, kterou dostali, s kontaktem na zdroj této zprávy. Chtěli bychom vysvětlit. S největší pravděpodobností, kdo zkontrolovat neviděli skutečný obsah, ale pouze blokuje zprávy (jako já teď) - tak in takovém případě zpětné vazby nemají žádnou hodnotu. Ještě jednou - prosím PM podrobnosti budeme ověřit.
    Naposledy upravil vBET; 22-01-11 na 19:21.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Zde je jasně uvedeno, že toto spojení bylo nefunguje (špatně znamená totéž) označen červeně a teď říkáte, že jste nikdy to řekl??

Ztratil jsem se tady. Nejprve jste psal, že je bezpečné. Pak jste napsal, to není bezpečné. Teď je to zase v bezpečí. Co mě zajímá je to, co jsem vám napsal o Webmaster Tools. Nemáme zájem, co mod autor říkám - je to mezi vámi a ním. Zajímáme se o tom, jak Google viz fórum. Pokud je Google vidět, jak fórum blokované komunikaci, pak mod škody Google, protože Google vidět všude stejný obsah (tedy každého příspěvku je považován za duplicitní obsah). V tomto případě jsme radu, aby nepoužívala už mod, dokud to bude bezpečné pro Google - takže až si budete moci vidět v Google Webmaster Tools, že prohlédnout si všechny stránky normálně a není blokován. To je, jak to je a máme co říct v této oblasti. Je to vaše volba budete ležet ladem radu, nebo ne. Takže zkontrolujte nejprve, a pokud to není bezpečné pak udělal své vlastní rozhodnutí, které si chcete poslechnout.
    Protože jsem angličtinu a poznat jazyk velmi dobře, já jsem vždy říkal, že omezená host mod nebolí, poškození, obtěžovat, Nejvyšší, potlačit Google roboty.

O problému. Ty byl informován, že integrace může být nemožné, protože je vaše verze není podporována, a jste se rozhodli jít na to tak jako tak. Chyba v archivu, který máte, je na straně vBulletin. Můžete byla rovněž informována o tom v PM.
    Takže jste si byl vědom asi nefunguje archiv sub-fór na nepodporuje starou verzi vBulletin, od samého začátku. Můžete se také řekl, že proto, že je to chyba phpBB, měli byste kontaktovat phpBB týmu k řešení.
    Také vidím, jak v samotném téma, které směřují na vás odmítli naši budoucí podporu. Ale samozřejmě máte plné právo vinit nikoho za nic
    Řekl jste mi, že za příplatek by jste se mou verzi kompatibilní pak po práci, kterou jste řekl, že jejich byl problém s archivem, který jsem nenašel, protože všechny odkazy pracoval pro mě. Spojil jsem se s vBulletin (když jste mi řekl, že), a oni říkali, že je všechno v pořádku.

Spojil jsem se s vBulletin podporu dnes znovu a dostala jsem podobnou reakci jako o rok dříve to, v jednoduchých slov mého archivu, jak má! Přečtěte si vBulletins komentář níže, schovala jsem jméno pivacy důvodů, ale mohu vás ujistit, že je nejstarším členem je tak co teď?

PS. Pokud váš stále nespokojení s jejich reakcí a chtějí, abych se zeptal techničtější otázka, pošlete to sem a budu kopírovat / vložit jej do týmu podpory vBulletinu přímo v pořádku?

Vzhledem k tomu, vBulletin řekl, že to není chyba a všechno je v pořádku problém je na konci, takže čekám na opravu.

S pozdravem
    Naposledy upravil mario06; 24-01-11 na 09:36.

Datum registrace
    10. 2009

Zde je jasně uvedeno, že toto spojení bylo nefunguje (špatně znamená totéž) označen červeně a teď říkáte, že jste nikdy to řekl??
    Jste opravdu plýtvání času. A opět jsi nečetl pozorně. Prosím, - přečtěte si celý bod. Pokud bych vám napsat: "Jsem trochu zmatený" - budete chceš dokázat mi, že jsem psal, že jsem málo?? O čem to je vlastně je? ...

To je to, co jsem napsal:
    3. Jak jsem napsal na začátku svého Odkazy na sub-fór v archivu nefungují vůbec. Pouze na hlavní forum a závity. To je špatně tisíce odkazů na vašich stránkách archivu. Například:
    Code:
    To je odkaz na archiv běhounu a to je práce ale v tom obsahu, jsou zde odkazy na začátek stránky na sub fórum , kde je součástí vlákna. Příklad:
    Code:
    A všechny ty odkazy nefungují - Pouze pro hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nejsou funkční. To dělá tisíce nefungují odkazy na tisíce stránek Archiv vláken.
    Dal jsem vám příklad místa, kde najdete odkazy a další příklad nefunkční odkaz sám (v členění po překladu). Je nám líto - ale co je to za problém? Myslíte si stále nevíte, o čem to je, nebo se snažíte něco dokázat tady?
    Dále upozorňujeme, že můžete používat uvozovky - včetně obrázků, není nutné

Řekl jste mi, že za příplatek by jste se mou verzi kompatibilní pak po práci, kterou jste řekl, že jejich byl problém s archivem, který jsem nenašel, protože všechny odkazy pracoval pro mě. Spojil jsem se s vBulletin (když jste mi řekl, že), a oni říkali, že je všechno v pořádku.
    Není to pravda - to, co jsem ti psal jste ve své PMS a já také. EOT. Přečtěte si znovu, pokud je třeba připomenout toto. Už jsme začali s uvedením naší PMS v jiné vlákno (to jste se tady), takže není třeba začít znovu. Jakýkoliv jiný obsah, PM součástí veřejně zde budou považovány za spam, protože to je již jiné téma. Jakékoliv kopírování provedené stejným uživatelem se považuje za spam na tomto fóru a na jiném fóru, já vím. Takže prosím - nezačínejte s SPAM.

Spojil jsem se s vBulletin podporu dnes znovu a dostala jsem podobnou reakci jako o rok dříve to, v jednoduchých slov mého archivu, jak má! Přečtěte si vBulletins komentář níže, schovala jsem jméno pivacy důvodů, ale mohu vás ujistit, že je nejstarším členem je tak co teď?

Archiv sub-fórum stránek nehod phpBB 3.6 Máte-li nějaké další reklamní parametr URL. Můžete si to ověřit i na čisté stupně - bez vBET ani žádný jiný mod. Ověřil jsem si, že na forum se zdravotním postižením vBET. Tak to je vBulletin chyba, protože vBulletin má plugin architekturu a podporuje, aby plugin další funkce. Archiv má své vlastní body rozšíření, co znamená, že archiv byl předpovídán být prodloužena. Pokud se zapsáním parametru URL přestávky celou stránku, to znamená, že je chyba v kódu vBulletin a phpBB je týmová práce řešit.

PS. Pokud váš stále nespokojení s jejich reakcí a chtějí, abych se zeptal techničtější otázka, pošlete to sem a budu kopírovat / vložit jej do týmu podpory vBulletinu přímo v pořádku?
    Nechápu, co myslí tím, že píše, že není určen k Subfóra být ukazován v archivu - to je a je generován vBulletin ... Možná nebudete rozumět. Stačí jim URL:
    Code:
    A řekni, že to bude zlomil Přidáte-li některý parametr URL - to je chyba. Můžete také dát předchozím odstavci.

Vzhledem k tomu, vBulletin řekl, že to není chyba a všechno je v pořádku problém je na konci, takže čekám na opravu.
    Ne, to znamená, že nevědí, co máte na mysli, nebo se prostě flush tě. Nebude to, aby jejich chyba zmizí z jejich kódu a skok do našeho kódu, jen proto, že napsal, že není chyba. Nefunguje to tak. A psal jsem vám, jak si můžete ověřit si, že je vBulletin chyba. Napsal jsem vám to pak jsem to napsal teď. Takže jen zkontrolovat, a prosím, přestaňte psát, že je na naší straně, protože to nebude dělat to vypadá na naší straně po opakovat znovu a znovu. Věděli jste, že ještě zkontrolovat? Věděli jste zakázali vBET a zkontrolovat si, že spojení spadne s parametrem přidán do URL? Věděli jste?
    Naposledy upravil vBET; 24-01-11 na 19:08.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Členské vBulletin je starší člen a já nevěřím, že vůbec, že udělal chybu kontrolu archivu (on přístup fóra jako admin), ani že kartáčovaný mě. "Možná," my jsme se navzájem špatně, takže jsem požádala o další pomoc od nich, takže vám umožní vidět to, co říkají znovu.

Žádat o podporu je považována za SPAM pro vás? Je-li tomu tak omlouvám se žádostí o pomoc! Musíte vážně podívat na tuto záležitost z mého pohledu, vBulletin říká, že není chyba, říkáte, že je to chyba phpBB, takže dát si na mém místě a zeptejte se kterým musím věřit?

PS. Nikdy jsem citoval něco z hodin zaslán, nebo od vás, jen jsem citoval vaše citace.

PS2. Vzhledem k tomu, že nejsem kodér mi říct, zkontrolovat, co nemá smysl, takže musím buď věřit, nebo vBulletin na tomto místě.

PS3. Vzhledem k tomu, že žijeme v civilizovaném světě si demokraticky diskutovalo určité problémy, co řekl a různých úhlů pohledu a nic víc. Nejsou žádné těžké pocity z mé strany. Chci se jen pacifically vyřešení problému

S pozdravem
    Naposledy upravil mario06; 25-01-11 na 09:41.

Datum registrace
    10. 2009

Členské vBulletin je starší člen a já nevěřím, že vůbec, že udělal chybu kontrolu archivu (on přístup fóra jako admin), ani že kartáčovaný mě, nebo že si špatně se navzájem, protože angličtina je náš mateřský jazyk. Snímky mluví jasně. Nechcete nebo nemůžete vyřešit problém, a já budu akceptovat.

Žádat o podporu je považována za SPAM?? Je-li tomu tak omlouvám se žádostí o podporu! Řekl jste, že se jedná o chybu, vBulletin říkal, že tam není! Koho mám věřit?

PS. Nikdy jsem citoval něco z hodin zaslán, nebo od vás, jen jsem citoval vaše citace.

PS2. Pokud je vlákno šla mimo téma to není moje vina, zeptal jsem se vás několikrát se mi jednoduchý fix v 1. 2. 3. způsobem, ale jen jsem obdržel toto
    1. Je to jeho chyba
    2. Je to vaše vina
    3. Je to jejich vina.

Vzhledem k tomu, že žijeme v civilizovaném světě se demokraticky diskutovalo o některých otázkách, co řekl a různých úhlů pohledu a nic víc. Pro mě je problém uzavřen, takže můžete zavřít toto vlákno. Nic ve zlém z mé strany.

S pozdravem
    To není to, co si myslíte o tom - je to o tom, co se skutečně děje a vy můžete jednoduše ověřit sami - jsme vám dali návod, jak na to. Tak prosím Trow si věří, pryč, protože ti vede v nesprávném směru a Stačí zkontrolovat, že. Zkontroloval jsi to?

Vezměte prosím na vědomí, že nedoporučuji nechat problém, tak jak je. Důrazně doporučujeme ji řešit. Dali jsme si další možnosti, pokud vBulletin tým nechtějí napravit své chyby. Můžete použít jeden z těch jako dočasné řešení a ještě kontaktovat phpBB tým k řešení jejich problému. Pokud chcete vyřešit prosím, sdělte nám, jaké možnosti dáváte přednost, a my vás v tomto směru více. V tuto chvíli, dle Vašeho přání - téma za vyřešit.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Dal jsem jim informace, takže čekám na odpověď, jsem se v blízkosti této otázce ještě.

S pozdravem

Datum registrace
    10. 2009

Dal jsem jim informace, takže čekám na odpověď, jsem se v blízkosti této otázce ještě.

S pozdravem
    Tak jsem se nastavit i zde ještě nejsou vyřešeny. Jsme opravdu rádi, že vám pomohou pracovat

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Proč používáte archivu znovu? To je obrovské množství zbytečných duplicitní obsah.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Proč používáte archivu znovu? To je obrovské množství zbytečných duplicitní obsah.
    Archiv se doporučuje dissabled Pokud používáte vBseo týmem vBSEO, nejsem používat vBSEO nebo Zoints takže žádné výhody pro mě vypnout.
    PS. Google odděluje a vybrat si lepší ze 2 z normálního vláken fóra a Archiv témat, nemají penalizovat vám, že tak to není důvod. Zde je průvodce Google duplicitní obsah příručky z Youtube, věnujte pozornost:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Naposledy upravil mario06; 29-01-11 na 09:31.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Tak jsem se nastavit i zde ještě nejsou vyřešeny. Jsme opravdu rádi, že vám pomohou pracovat

Zde jsou odpovědi od týmu podpory vBulletin, já jsem je poslal celý seznam adres URL z e-mailu Google (jako bych vás poslal), a vaše nefunkční odkaz příklady.

xxxxxxxxxxx
    25 leden '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Jak vidíte, chodit do některé z těchto URL není "crash" Takže si nejsem jistý, co mluví.

Pokud dojde k chybě, uveďte mi hlášení o chybě. Ale není tam žádný burácení děje.

Vše nejlepší,
    xxxxxxxxxxx
    Podpůrný tým, vBulletin

Nákup vBulletin, nejsilnější forum software k dispozici.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26 leden '11 01:12

Osoby, se kterou mluvil řekl, že byla chyba, a že on byl s námi na to. Nevidím problém s URL archivu, že to není rozbíjet fóru. Rád bych slyšel o tom hlášení chyby, protože kód archiv nezměnil věku.

Vše nejlepší,
    xxxxxxxxxxxxx
    Podpůrný tým, vBulletin

Nákup vBulletin, nejsilnější forum software k dispozici.
    mailto: support@vbulletin.com
    Tak tady máš Michael, které uvedli v mnoha odpovědích, že archiv nemá žádný problém, co teď bude dál?

S pozdravem
    Naposledy upravil mario06; 29-01-11 na 09:27.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •