Máme hodně uživatelů. Víme, co jsme součástí aktuální vlákno. Díky za to, že si vBulletin verze
O problému. Ty byl informován, že integrace může být nemožné, protože je vaše verze není podporována, a jste se rozhodli jít na to tak jako tak. Chyba v archivu, který máte, je na straně vBulletin. Můžete byla rovněž informována o tom v PM.
Takže jste si byl vědom asi nefunguje archiv sub-fór na nepodporuje starou verzi vBulletin, od samého začátku. Můžete se také řekl, že proto, že je to chyba phpBB, měli byste kontaktovat phpBB týmu k řešení.
Také vidím, jak v samotném téma, které směřují na vás odmítli naši budoucí podporu. Ale samozřejmě máte plné právo vinit nikoho za nic
Co teď s archivem? Máte nyní několik možností:
1. Spojit se s vBulletin tým k řešení jejich problému. Jak jistě víte (ze starých příběhů) Erotika 3.6 mají chybu a když se přidá další parametr URL k archivaci sub-fórum stránky, pak se zhroutí. Je to z vBET rozsahu od starých vBulletin chovají tímto způsobem, i když vBET není nainstalován - tak ve zkratce slovy: je to chyba vBulletin. To je také z našeho rozsahu, protože to není podporována verze. Takže se můžete zeptat vBuletin jsou i nadále zodpovědní za svůj kód a budou opravit. Mohou odmítnout, pokud se rovněž domnívají, vB3.6 jako nepodložený.
2. Můžete blokovat archivu v souboru robots.txt - není dobrý nápad Nedoporučujeme to.
3. Můžete vypnout překlad archivních stránek. K dispozici bude méně stránek v indexu Google, ale bude už nefunkční odkazy.
4. Můžete upravovat rozvržení stránky závitu archivu, aby odkaz na archiv se sub-fór nebudou zahrnuty. Můžete si jej zahrnuty nejsou přeložené stránce a zdravotně postižené na překládal jeden. Na své hlavní stránce fóra archívu nefunkční odkazy na sub-fórum se bude stále, ale to je jen několik odkazů, ne-li tisíce na tisících stránkách archivu vlákno. Dalo by se dokonce z 301 přesměrování na hlavní stránku fóra archiv tak to bude pouze v původním jazyce.
Prosím, řekněte nám, jakou verzi dáváte přednost, a my vás více vyvolený.
Ztratil jsem se tady. Nejprve jste psal, že je bezpečné. Pak jste napsal, to není bezpečné. Teď je to zase v bezpečí. Co mě zajímá je to, co jsem vám napsal o Webmaster Tools. Nemáme zájem, co mod autor říkám - je to mezi vámi a ním. Zajímáme se o tom, jak Google viz fórum. Pokud je Google vidět, jak fórum blokované komunikaci, pak mod škody Google, protože Google vidět všude stejný obsah (tedy každého příspěvku je považován za duplicitní obsah). V tomto případě jsme radu, aby nepoužívala už mod, dokud to bude bezpečné pro Google - takže až si budete moci vidět v Google Webmaster Tools, že prohlédnout si všechny stránky normálně a není blokován. To je, jak to je a máme co říct v této oblasti. Je to vaše volba budete ležet ladem radu, nebo ne. Takže zkontrolujte nejprve, a pokud to není bezpečné pak udělal své vlastní rozhodnutí, které si chcete poslechnout.
Omlouvám se, pokud se domníváte, naši odpověď jako hrubý. Právě jsem přidal do TODO seznamu a vytvořit samostatné soubor robots.txt pro non odkazů SEO. Díky za tvůj vzkaz.
Přečtěte si prosím pozorně a ještě jednou, co jsem vám napsal v poslední reakci. Nikdy jsem psal, že odkaz:
je poškozen. Napsal jsem, že to funguje - Broken jsou zahrnuty odkazy na této stránce. Přečtěte si prosím znovu, co bylo popsáno výše. Vím, že tato stránka funguje. To je důvod, proč jsem napsal jste:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Psal jsem vám, že odkaz funguje - nemusíte se mi obrazovek a dokázat mi, že to fungujeJen prosím, pozorně přečtěte, co píšu vám. A teď se podívejte na obrázek a dávejte pozor na horní odkazy (odkaz na archiv se sub-fór) - ty jsou rozděleny
(S výjimkou odkazu na archiv hlavní forum)
VelkýDoufám, že chápete, v oblasti vydávání nyní a vědět, jaké jsou možnosti. Sdělte nám prosím, který z nich chcete, a my vás v tomto směru.
Všechny tyto strany mají zcela jiný obsah a případné spuštění nemohl říct, že je to stejné, když text je úplně jiný. Jedná se o různé stránky, které slouží různým obsahem zaměřena na různé přijímače a odpověď nemá smysl pro nás všechny. Prosím PM mě celou zprávu, kterou dostali, s kontaktem na zdroj této zprávy. Chtěli bychom vysvětlit. S největší pravděpodobností, kdo zkontrolovat neviděli skutečný obsah, ale pouze blokuje zprávy (jako já teď) - tak in takovém případě zpětné vazby nemají žádnou hodnotu. Ještě jednou - prosím PM podrobnosti budeme ověřit.